okul kitapları tekrar tekrar oku canım ya, bir dil bir insan iki dil iki insan
yeni bir dil kazanmışsın unutma
dil hocaları ne der: dil nankördür
ben de dil seçecektim ama seçemedim. öğretmen liseleri önümüzü kapatıyordu o zamanlar, hocalar yazık etmeyin kendinize dedi, velileri topladı
sonra da 9 kişiydik, dağıldık başka bölümlere
ingilizcem vasatın üzerindeydi ama bir şey kalmadı.
Allah yardımcın olsun canım, ben olsam çok sıkılırdım. Dil bana güzel sanatlar gibi gelirdi, çok eğlenceliydi. yaklaşık 8 sene dille ilgilenip sonra finans sektörü hayli sıkardı
görümcemin düğününde ne giycem ?
abimin düğününde kınasında ne giycem ??
gidiş dönüş uçak biletlerimi ne zaman alsam ???
işten izin almam gerekir mi acaba ????
kendi eksik gediklerim neler ?????
ve bu liste uzayıp gidiyoo
arkadaşlar merhaba
sayfa sayısı o kadar çok ki belki alakasız bi noktadayken yardımınızı istiycem ama
Ben ağustos geliniyim ve hala kuaförüm yok, çok sıkıntılı bi durumdayım
Düğünü olan, olacak olan yada gelin başını çok iyi yapan kuaförler tanıyan tecrübeli arkadaşlardan çok acil tavsiyeler bekliyorum
lütfen yardımcı olunnnn
Hangi şehirdesiniz?
Tabii bunu belirtmemem tuhaf olmuş
İstanbul Avcılardayım, ama garanti güzel bi kuaför için anadolu yakasını bile düşünebilirim arkadaşlar
:)) heyecandandır, ben Bursa'dayım eminim İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır.Allah mesut etsin şimdiden.
Günaydın KızlarNasılsınız?
Günaydın kızlarrrrrrr, bizde yarın nikah işlemlerine başlıyoruz.Kan tahlilleri için sabahtan aile hekimlerimize gideceğiz. 2 günde çıkıyormuş sonuçlar, cuma günü de sonuçları alıp doğru nikah dairesine orada işlemler kısa sürüyormuş zaten.Başta özel bir yer e gidip yaptıralım tahlilleri 2 güne yayılmasın dedik sonra amann boşver ne para vericez ona vereceğimiz parayla evimize birşeyler alırız dedik.Nasılsa istediğimiz saati ve tarihi telefonla rezerve ettik, pazartesiye kadar vakti var.Bir heyecan yaptım ki aman amannn, noluyorsa sanki :)
Günaydın kızlarrr
Depremi hissedenlere geçmiş olsun
Günaydın
5 Ekim için beni de listeye yazar mısınız?
Günaydınnnnn deprem mi olmuş ben bi haberim dünyadan ?? nerede olmuş kiGeçmiş olsunn
günaydın cicimm
iyiym sanırım şimdilik bi sıkıntı görmüyorum kendimdee
sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?