'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şuan bile çekmecemde fr hikaye kitabım var kriz ama konuşmadıktan sonra çok bi işe yaramıyo açıkcası
aynen dil aşırı nankör
liseyi ingilizce okudum ünide fransızca ama şimdi finansın içindeyimm

Allah yardımcın olsun canım, ben olsam çok sıkılırdım. Dil bana güzel sanatlar gibi gelirdi, çok eğlenceliydi. yaklaşık 8 sene dille ilgilenip sonra finans sektörü hayli sıkardı

Allah yardımcın olsun canım iki düğünde en yakınlarınız maddi manevi yorgunlukk

arkadaşlar merhaba
sayfa sayısı o kadar çok ki belki alakasız bi noktadayken yardımınızı istiycem ama
Ben ağustos geliniyim ve hala kuaförüm yok, çok sıkıntılı bi durumdayım
Düğünü olan, olacak olan yada gelin başını çok iyi yapan kuaförler tanıyan tecrübeli arkadaşlardan çok acil tavsiyeler bekliyorum
lütfen yardımcı olunnnn

Hangi şehirdesiniz?

Tabii bunu belirtmemem tuhaf olmuş
İstanbul Avcılardayım, ama garanti güzel bi kuaför için anadolu yakasını bile düşünebilirim arkadaşlar

:)) heyecandandır, ben Bursa'dayım eminim İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır.Allah mesut etsin şimdiden.

aksesuarlarım da dahil herşeyimiz tamam cumartesi-pazar ve salı günü mobilyalarda geliyor..

ramazan bitince snoopy'e damatlık alınacak veeeeee hazırııızzz

kızlar heyecanlanmam diyordum hep de.. ev bittikçe bi hoş oluyorum ya

Günaydın kızlarrrrrrr, bizde yarın nikah işlemlerine başlıyoruz.Kan tahlilleri için sabahtan aile hekimlerimize gideceğiz. 2 günde çıkıyormuş sonuçlar, cuma günü de sonuçları alıp doğru nikah dairesine orada işlemler kısa sürüyormuş zaten.Başta özel bir yer e gidip yaptıralım tahlilleri 2 güne yayılmasın dedik sonra amann boşver ne para vericez ona vereceğimiz parayla evimize birşeyler alırız dedik.Nasılsa istediğimiz saati ve tarihi telefonla rezerve ettik, pazartesiye kadar vakti var.Bir heyecan yaptım ki aman amannn, noluyorsa sanki :)

Son düzenleme:
Günaydınnnnn deprem mi olmuş ben bi haberim dünyadan ?? nerede olmuş ki Geçmiş olsunn

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................18 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................33... :123:

ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................38... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................53... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................61... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................88... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................144...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................173...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................284... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................284... :123:​

Günaydın Kızlar Nasılsınız?

günaydın cicimm
iyiym sanırım şimdilik bi sıkıntı görmüyorum kendimdee
sen nasılsınn

çok mantıklı bi karar vermişsiniz nill

Günaydın kızlarrr

Depremi hissedenlere geçmiş olsun

günaydın zehroşumm

Günaydın

5 Ekim için beni de listeye yazar mısınız?

günaydın Hleetcns
yarın ki listeye eklerim seni ama topiğe gelmen şartıyla
çünkü gelmeyince biz arkanızdan şafak saymaya devam ediyoruz

Günaydınnnnn deprem mi olmuş ben bi haberim dünyadan ?? nerede olmuş ki Geçmiş olsunn

günaydın handecim

Gunaydin kizlar. Unutmus olabilirsiniz beni. İki ay oncesine kadar aktif bir uyeydim ama is yerinde sosyal siteleri engellediler. Sizlerden tecrubelerinizden uzagim telefonda internet paketim oldugu zamanlar girebiliyorum. Oncelikle evlenen arkadaslarima mutluluklar diliyorum. Dila seninde dugun tarihin belli olmus canim. Hayirli olsun. Pinar ewlendi mi ? Birde haticeyi merak ediyorum. Elif ve ozgenin fotograflarini faceden takip ediyorum. Bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…