'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gelin çiçeğimi araştırıyorum kızlar krem pembe kurdele mi daha iyi olur yoksa fuşya mı

Çok heyecanlıyım ben uyuyamıyorum daha 18 gün var böyle olursa yorgunluktan düğünümün nasıl geçtiğini anlamayacağım bizim programımızda değişiklik oldu fotoğrafımızı düğün günü değil düğünden 2 gün önce çektircez bakalım rahat rahat hareket edelim aceleye gelmesini istemiyoruz.

çok isabetli bi karar olmuş biz de 5 gün önce çektirmiştik, inan çok rahat çok keyifli oluyo

çok isabetli bi karar olmuş biz de 5 gün önce çektirmiştik, inan çok rahat çok keyifli oluyo

İnan aklıma ilk gelen senin fotoğrafların olmuştu inş bizimkiler sizin fotograflarınz kadar doğal ve güzel olur nişan fotoğraflarımız tam bir fiyaskoydu sağolsun rengi bile belli değil elbisemin ve nişanlım hiç kontrol etmeden teslim almış inş bu güzel olur

kızlarr nasılsınızz:)) konuyla alakası yok ama cok kotu durumdayım kılo vermem lazım nasıl becerıcem blmıorum

kızlar evin resimlerini ekledim daha eksik çok ama paylaşayım dedim

biz balayına queen elizabethe gitcez
çok iyi değilmiş ama orta kararmış
umarım güzel vakit geçiririz

kızlar evin resimlerini ekledim daha eksik çok ama paylaşayım dedim

biz balayına queen elizabethe gitcez
çok iyi değilmiş ama orta kararmış
umarım güzel vakit geçiririz

queen elizabet kemer de guzel yer . arkadaslarım tatıle gıtmıstı ama pek gorundugu gıbı degıl dısı guzel dedıler..

Biz balayı işimizi hallettik kızlar, Bora Bora adalarına gidiyoruz hayırlısıyla.Aslında böyle uzun bir yolculuk düşünmemiştik ama internette resimlerini görünce İŞTEE BUUUUU!! dedik, rezervasyonumuz tamam.Tur şirketi aracılığıyla gideceğimiz için tüm işlemleri onlar halledicek.Vize işlemleri için de haber bekliyoruz işte,bizde ki balayı durumu şuan böyle.Takvimden hergün 1 gün eksildikçe bendeki heyecan katsayısı artıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…