Adam & Eve ile ilgili çok fazla şikayet var
Biz balayı işimizi hallettik kızlar, Bora Bora adalarına gidiyoruz hayırlısıyla.Aslında böyle uzun bir yolculuk düşünmemiştik ama internette resimlerini görünce İŞTEE BUUUUU!! dedik, rezervasyonumuz tamam.Tur şirketi aracılığıyla gideceğimiz için tüm işlemleri onlar halledicek.Vize işlemleri için de haber bekliyoruz işte,bizde ki balayı durumu şuan böyle.Takvimden hergün 1 gün eksildikçe bendeki heyecan katsayısı artıyor:))
Adam &Eve yi düşün derim canım :)
Adam &Eve yi düşün derim canım :)
Adam & Eve ile ilgili çok fazla şikayet var
ayy kış için bişi diyemem ama ben de kasımda gıdıcemm canımmmm oraya :)))
Biz balayı işimizi hallettik kızlar, Bora Bora adalarına gidiyoruz hayırlısıyla.Aslında böyle uzun bir yolculuk düşünmemiştik ama internette resimlerini görünce İŞTEE BUUUUU!! dedik, rezervasyonumuz tamam.Tur şirketi aracılığıyla gideceğimiz için tüm işlemleri onlar halledicek.Vize işlemleri için de haber bekliyoruz işte,bizde ki balayı durumu şuan böyle.Takvimden hergün 1 gün eksildikçe bendeki heyecan katsayısı artıyor:))
Kıskanç biriysen kesinlikle Adam&Eve yi tavsiye etmiyoerum ne o öyle her yerde yarı çıplak melekler:26::26::26:
balayına gıdenler cok övüyorr:) ben çok istiyorumm cennet gibiymiş..
Kıskanç biriysen kesinlikle Adam&Eve yi tavsiye etmiyoerum ne o öyle her yerde yarı çıplak melekler:26::26::26:
Adam & eve benim hayalimdeki oteldi bir zamanlar.. beyazın büyüleyici asaletiyle gitmek istediğim tek yerdi.Benim arkadaşım yeni evlendi ve balayından ramazan girmeden önceki gün geldiler, Adam&Eve otelini tercih ettikleri için de çok pişman oldular.Çok para verdik Nil, yoksa çıkacaktık rezil oldu balayımız dedi.Ama tabi insanların beklentilerini bilemem,onların beklentisini karşılamamış anlaşılan.
canım sorması ayıp ne kadara gıdıceksınız bıde hangı turla. nişanlım da yurt dışı istıyor bende maldıvlere gıtmek ıstıyorum. ama sonrada dıyorum kı o kadar para dokmeye gerek yook. antalya neyımıze yetmıo bıde benım kasımda olcak suan ııcın yurt içi fıkrım:S
6.000 EUR tutuyor canım, Setur ile gidiyoruz.Sağolsunlar tüm detaylar ile ilgileneceklerine dair bize çok güven verdiler.Yani bizde bu konu hakkında çok düşündük.Ama sonra şuna karar verdik.Biz bu parayla çok süper yemekli falan acayip bir düğün yapabilirdik ama kimseyi memnun edemeyeceğimiz gibi üstüne bir de zaten yorgunluktan birşey anlamayacaktık.Verdiğimiz para hooopppp gidecekti.Bizde dedik ki,unutulmaz bir balayı yaşayalım.Tatile her zaman çıkarız, ama balayımız unutulmaz olsun.Başta İspanya'ya İbiza adasına gitmek istedik,çok yoğun eğlence hayatından dolayı istediğimizin bu olmadığına karar verdik.İspanya'ya evlenince de gidebiliriz.Eğlenmek gezmek için ama balayımız bir kez yapılacak birşeydi, o anların özelliği bir daha yaşanmayacağı için kıydık paraya .Maldivlere benim kuzenim gitti, çok ama çok beğenmişler.Tam bir balayı adası, şimdi gitsek eminim anlamı olmazdı o güzelliklerin dediler.Çok memnun kaldılar.Kasım ayı Maldivler için uygun bir ay,bizim de düğünümüz aralıkta, aralık ayında bora bora'da hava sıcaklığı 25-30 derece oluyormuş :)
Tabi bu rakam kişi başı 6000 EUR, iki kişi değil.Yanlışlık olmasın
6000 eur 12 bin kusur yapıyor tl ye vurursakk :)) bız dugune fazla para verdık balayına o kadar veremem :2:
bende asırı begendımmmm ya ama deger o parayaaaaaaaaaaaa :)) bende arastırıcamm bakalım.. bıde kac gunluk senın balayın ?
6000 eur 12 bin kusur yapıyor tl ye vurursakk :)) bız dugune fazla para verdık balayına o kadar veremem :2:
bende asırı begendımmmm ya ama deger o parayaaaaaaaaaaaa :)) bende arastırıcamm bakalım.. bıde kac gunluk senın balayın ?
cidden 24 bini balayına ayırdınız mı
Evet aynen öyle oldu, yani bu paraya yemekli düğün yapıyorlar aslında, Bursa'da yemekli düğünlerde eğer adam gibi birşey istiyorsanız limitsiz içki vs hepsi dahil kişi başı 100tl zaten, 200 kişi gelse kafadan 20.000 ,bizde bu parayı balayına ayırdık.
anladımm nilcimm, iyi eğlencelerr size mademm
Tabi bu rakam kişi başı 6000 EUR, iki kişi değil.Yanlışlık olmasın
Evet aynen öyle oldu, yani bu paraya yemekli düğün yapıyorlar aslında, Bursa'da yemekli düğünlerde eğer adam gibi birşey istiyorsanız limitsiz içki vs hepsi dahil kişi başı 100tl zaten, 200 kişi gelse kafadan 20.000 ,bizde bu parayı balayına ayırdık.
Hey kızlaaaaaaar
Sesimi duyan var mıııı
Ben başka topiklere gidemiyoruuuumm
Dönüp dolaşıp buralara geliyorum
2015 gelinleri topiği falan da var ama yabancı geliyor bana. Ben size alışkınım
Bayramda el öpmeye gidiyorum huuuuhuuuuuuu
Gelin mi olcam ben yaaaaa :123:
Daha küçüğüm ben (aman küçüliyim de cebe giriyim)
Ben gidicem sonra da sevgilitoşum bize gelcek tanışmaya
Babam modern usullere adapte olmaya çalışıyor kabul etti ama içine de sinmiyor
Böyle de olmaz diyor adı konsun madem diyor yani anneme öyle demiş
Seneye yaza kısmetse söz var
Bu 1 sene içinde bikaç gez gidip geliriz birbirimizin evlerine
Olur mu öyle ayıp mı olur ki acep :26:
Hangisi doğru olur bilemedim 1 sene daha dursamıydık babaların tanışması için
Siz ne dersiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?