'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Adam & Eve ile ilgili çok fazla şikayet var

Benim arkadaşım yeni evlendi ve balayından ramazan girmeden önceki gün geldiler, Adam&Eve otelini tercih ettikleri için de çok pişman oldular.Çok para verdik Nil, yoksa çıkacaktık rezil oldu balayımız dedi.Ama tabi insanların beklentilerini bilemem,onların beklentisini karşılamamış anlaşılan.

canım sorması ayıp ne kadara gıdıceksınız bıde hangı turla. nişanlım da yurt dışı istıyor bende maldıvlere gıtmek ıstıyorum. ama sonrada dıyorum kı o kadar para dokmeye gerek yook. antalya neyımıze yetmıo bıde benım kasımda olcak suan ııcın yurt içi fıkrım:S

Adam &Eve yi düşün derim canım :)

canım bizim balayı otelimizin yakınındaydı..ben otel araştırmalarında bakmıştım ayrıca

yorumlarda pek içacıcı değildi ama odaların dekoru için iyi yorumlar vardı

voyage belekti bizim otelimiz harikaydı herşey..

ilgi ve al a carteler güzeldi meksika restorantı ve rum tavernası güzeldi..

deluxe odalarda iyi bu oteli seçmemizde en büyük etki buydu tarasta jakuzi ve istediğin gibi dolanma imkanı

görünmüyor rahat davranabiliyorsun normal odalarda bu pek mümkün değil..

burayıda düşünmeni tavsiye ederim

Adam &Eve yi düşün derim canım :)

canım bizim balayı otelimizin yakınındaydı..ben otel araştırmalarında bakmıştım ayrıca

yorumlarda pek içacıcı değildi ama odaların dekoru için iyi yorumlar vardı

voyage belekti bizim otelimiz harikaydı herşey..

ilgi ve al a carteler güzeldi meksika restorantı ve rum tavernası güzeldi..

deluxe odalarda iyi bu oteli seçmemizde en büyük etki buydu terasta jakuzi ve istediğin gibi dolanma imkanı

görünmüyor rahat davranabiliyorsun normal odalarda bu pek mümkün değil..

burayıda düşünmeni tavsiye ederim

Adam & Eve ile ilgili çok fazla şikayet var

ayy ciddi misinn :18::18:
araştırma yapmamız lasımm

ayy kış için bişi diyemem ama ben de kasımda gıdıcemm canımmmm oraya :)))

büyük abanta güzel demişler, bide abant köşk tü sanırımm ona da iyi demişler :44::44:

bizimde aklımızdan yurt dışı geçmedi diil ama çok masraflı bişe olsun istemiyoruzz

Kıskanç biriysen kesinlikle Adam&Eve yi tavsiye etmiyoerum ne o öyle her yerde yarı çıplak melekler:26::26::26:

enemmm :18::18:
aman yeni evlenmişiz gözü benden başkasını göremezz

balayına gıdenler cok övüyorr:) ben çok istiyorumm cennet gibiymiş..

Kıskanç biriysen kesinlikle Adam&Eve yi tavsiye etmiyoerum ne o öyle her yerde yarı çıplak melekler:26::26::26:

Adam & eve benim hayalimdeki oteldi bir zamanlar.. beyazın büyüleyici asaletiyle gitmek istediğim tek yerdi.
ama sonra şikayetvar daki yorumları okudum.. bir kişi iki kişi tamam ama o kadar çok ki
Cornelia yı düşünüyorum şimdi ve bir şikayet yazısına rastlamadım onunla ilgili
melekleri çıplak değil ayrıca pantolonlu kısakollu lar.. bu konuda haklarını yemeyelim

tatlım ne kadara mal oldu size :26:

eceeee evini çok beğendimmmm
güle güle oturunn canımm huzurla inşallah
ayrıca tv konsolunu çok beğendimmm

6.000 EUR tutuyor canım, Setur ile gidiyoruz.Sağolsunlar tüm detaylar ile ilgileneceklerine dair bize çok güven verdiler.Yani bizde bu konu hakkında çok düşündük.Ama sonra şuna karar verdik.Biz bu parayla çok süper yemekli falan acayip bir düğün yapabilirdik ama kimseyi memnun edemeyeceğimiz gibi üstüne bir de zaten yorgunluktan birşey anlamayacaktık.Verdiğimiz para hooopppp gidecekti.Bizde dedik ki,unutulmaz bir balayı yaşayalım.Tatile her zaman çıkarız, ama balayımız unutulmaz olsun.Başta İspanya'ya İbiza adasına gitmek istedik,çok yoğun eğlence hayatından dolayı istediğimizin bu olmadığına karar verdik.İspanya'ya evlenince de gidebiliriz.Eğlenmek gezmek için ama balayımız bir kez yapılacak birşeydi, o anların özelliği bir daha yaşanmayacağı için kıydık paraya .Maldivlere benim kuzenim gitti, çok ama çok beğenmişler.Tam bir balayı adası, şimdi gitsek eminim anlamı olmazdı o güzelliklerin dediler.Çok memnun kaldılar.Kasım ayı Maldivler için uygun bir ay,bizim de düğünümüz aralıkta, aralık ayında bora bora'da hava sıcaklığı 25-30 derece oluyormuş :)

Tabi bu rakam kişi başı 6000 EUR, iki kişi değil.Yanlışlık olmasın

6000 eur 12 bin kusur yapıyor tl ye vurursakk :)) bız dugune fazla para verdık balayına o kadar veremem :2:

bende asırı begendımmmm ya ama deger o parayaaaaaaaaaaaa :)) bende arastırıcamm bakalım.. bıde kac gunluk senın balayın ?

Yazdım ama sanırım görmedin :) 6000 EUR sadece kişi başı , yani fiyat baya yüksek. Bizim 5 gece 6 gün canım.

Balayı için uygun başka adalar da var. Phuket, Mauritius, Şeyseller vb. Biz hem Setur'dan hem de wts'den fiyat almıştık. Wts birazcık daha hesaplı gelmişti. Şurdaki adaları bir incele derim:
Balay Turlar Balay Tatili Balay Otelleri Balay Adalar Balay Yurtd

Özellikle Dominik Cumhuriyeti en hesaplılarından. Gene de nerden baksan 2000 euro'yu gözden çıkarman gerekir minimumun minimumunda. (otel standart oda olsun en hesaplı ada/tarih olsun dersen)

cidden 24 bini balayına ayırdınız mı

Evet aynen öyle oldu, yani bu paraya yemekli düğün yapıyorlar aslında, Bursa'da yemekli düğünlerde eğer adam gibi birşey istiyorsanız limitsiz içki vs hepsi dahil kişi başı 100tl zaten, 200 kişi gelse kafadan 20.000 ,bizde bu parayı balayına ayırdık.

anladımm nilcimm, iyi eğlencelerr size mademm

ciddi rakam..

Hey kızlaaaaaaar
Sesimi duyan var mıııı
Ben başka topiklere gidemiyoruuuumm
Dönüp dolaşıp buralara geliyorum
2015 gelinleri topiği falan da var ama yabancı geliyor bana. Ben size alışkınım
Bayramda el öpmeye gidiyorum huuuuhuuuuuuu
Gelin mi olcam ben yaaaaa :123:
Daha küçüğüm ben (aman küçüliyim de cebe giriyim)
Ben gidicem sonra da sevgilitoşum bize gelcek tanışmaya
Babam modern usullere adapte olmaya çalışıyor kabul etti ama içine de sinmiyor
Böyle de olmaz diyor adı konsun madem diyor yani anneme öyle demiş
Seneye yaza kısmetse söz var
Bu 1 sene içinde bikaç gez gidip geliriz birbirimizin evlerine
Olur mu öyle ayıp mı olur ki acep :26:
Hangisi doğru olur bilemedim 1 sene daha dursamıydık babaların tanışması için
Siz ne dersiniz :26:

canım benden sana tavsiye aileler tanışmadan sen çok aralarına girme bence. ben olsam öle yapardım ben gitmedim mesela aileler tanıstı nısan oldu ole samımı oldukk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…