'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy ben bilmiyodum tam net olduğunuu nasıl sevindimmmm

saol canım
ailelerimiz oturup konuşmadı bu konuyu..
bizim tarihlerimize uyum gösteriolar onlar daha çok

ilçeye göre değişiyor canım bahçelievler 6 ay öncesınden başlıyor beyoğlu 3 ay öncesinden ama 2014 yılı için ocakta başlıyacak fıyat tarıfesıde değişiyor

teşekkür ederim tatlım
bakırköy belediyesi bi cetvel yapmış.. oraya baktığımda kasımda başvurmam gerekiomuş :26:

selam kızlarrrr

zehroş insan özgişe yemeğe gittik çok güzeldi falan der

gülçin canım hoşgeldin, işten ayrılmana çok üzüldüm ama huzurun daha önemli
Allahım çok daha güzel işler çıkarsın karşına

Evet geçiyor son 2 ay daha çabuk geçiyor 12 günüm kaldı :18:bir yandan evlenmek istiyorum stresinden kurtulmak bir yandan da nasıl yapacağız diye telaşe ediyorum

slm kızlar..ben de saymaya 8aydan baslamıstım sımdı 25 gün kaldı allahın izniyle gecicek zaman ama bnde stres yapıyorum :18:

:))) Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Bizlerde görecek miyiz o sayıları acaba? ..:)

elbette allahın izniyle inşallah.biz tanıstık kuzenler ewlendi ablam ewlendi hep hayal gibiydi.şimdi sıra bizde inş.25 gün sonra ewlenicezz aslında bizde inanamıyoruz.pc'de geri sayım var :) sagolsun dk dk sayıyo

ayprensesi hoşgeldinn
az kalmışş :18::18::18:

hoşbuldukk.. hem konuya hem sitede yeniyim bi kusurum olursa kusura bakmayın :)
ewet az kaldı ama heycen ve stres artmya basladı. bayrmdan var diye kendimi sakinleştiriyorum ama daha sonra ne yaparım bilmiyorum..

hoşbuldukk.. hem konuya hem sitede yeniyim bi kusurum olursa kusura bakmayın :)
ewet az kaldı ama heycen ve stres artmya basladı. bayrmdan var diye kendimi sakinleştiriyorum ama daha sonra ne yaparım bilmiyorum..

daha yeni üyesin 7 mesajın var zamanla alışırsınn
tanıtsana kendini, kimsin, nerelerdensinn

daha yeni üyesin 7 mesajın var zamanla alışırsınn
tanıtsana kendini, kimsin, nerelerdensinn

tabiki :)) adım ayşe.24 yaşındayım bulgarıstan göçmeniyim ama bursada yaşıyorum.2.5 yıldır beraberiz nişanlmla.çalısmıyorum dugunden sonra çalısmayı dusunuyorum. siz ?

çok yol katettim de geldim hihoyt

hoşgeldin bacanakk :86::86::86::86::86::86:

tabiki :)) adım ayşe.24 yaşındayım bulgarıstan göçmeniyim ama bursada yaşıyorum.2.5 yıldır beraberiz nişanlmla.çalısmıyorum dugunden sonra çalısmayı dusunuyorum. siz ?

memnun oldum ayşee
ben de dila, finans sektöründe çalışıyorumm bankacıyımm

bu sitede bugün sapık reklamlar mı cıkıyor :44::44:yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor.

töbe ya.

*

ayşe hoşgeldin bende aslı.. burdan evlenenler kervanına terfi ettim

seninde hayırlı olsun .

bu sitede bugün sapık reklamlar mı cıkıyor :44::44:yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor.

töbe ya.

*

ayşe hoşgeldin bende aslı.. burdan evlenenler kervanına terfi ettim

seninde hayırlı olsun .

ben de öle reklamlar çıkmıyoo
sen ne araştırdın pc de onlar düşüyo reklam olarakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…