- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ne araştırcam be ramazanda töbe yarabbim töbe..
tanga reklamı cıkıyo
Allah allah bende de banka ve indirimdeki siteler çıkıyor aslı:44:
ne araştırcam be ramazanda töbe yarabbim töbe..
tanga reklamı cıkıyo
Allah allah bende de banka ve indirimdeki siteler çıkıyor aslı:44:
memnun oldum dila.
memnun oldum aslı. tessekürler..bn aslında takip edioyorum ama üye değildim sadece yorumlara bakıyorum.
mesela beyaz eşylalarımı burdaki yorumlara gore karar verdm.:))
yeni gelen arkideş hoşgeldin
azıcık kalmış en heyecanlı zamanlar ne güzel
tabiki :)) adım ayşe.24 yaşındayım bulgarıstan göçmeniyim ama bursada yaşıyorum.2.5 yıldır beraberiz nişanlmla.çalısmıyorum dugunden sonra çalısmayı dusunuyorum. siz ?
aaa bende bursa'da yaşıyorum :) hemşeri buldum kendime hoşgeldin AYŞE :)
Günaydın kızlar
nil hep sorcam unutuyorum
bursalısın sanırım
düğünün hangi salonda olacak
bizim bursada çok düğün oldu da
selam kızlar
bende bu yıl tahmini olarak evlenicem inşallah, evlenmeyi bekleyenler listesine benide yazın ama kesin arih söyleyemiycem. allah hepimize mutlu mesut evlilik nasip etsin amin.....
hoşbuldukk. :) isim neydi ?
günaydınn kızlarrr
yarın yarım günn, tatill başlıyoo
*
ve listeye girmk isteyen kızlar;
öncelikle net bi tarihiniz olması gerekiyo sadece isim olarak yazamıyorum listeye
ve listeye katılabilmek için topikte daimi olmanız gerekiyohep gelcekseniz ekleyim
Günaydınn canımm geri sayım başlıyor artıkk bayramı atlatıp hayırlısıyla fotoğraf çekimlerimizin yapılacağı günü iple çekiyorumm
slm.sanrm bursada yaşıyorsun ve listede gordüğüm kadarıyla senle aynı zmnda ewlencezz :109:
selam kızlarrrr
zehroş insan özgişe yemeğe gittik çok güzeldi falan der
Günlük dün harika bir gün geçirdik biliyormusun ?
Taze evli arkadaşımız özgişimiz dün akşam gülin ben ve sevdiceklerimizi yemeğe davet etmişti..
yemekler çok ama çok lezzetliydi.. Ramazan ayı midemi küçülttü.. Herşeyden yemek için yemeğimden kıstım yemekleri sevmedim diye dalga geçtiler benimle yaaaa
sonra tabu oynadık hep beraber.. biz kızlar erkekleri alt ettik günlük.. inanılmaz keyifli dakikalardı
hele Özgişin anlatıcağı bir kelimede kk dan örnek vermesi bizim ekipte ipleri koparttı
o kadar iyi tanıyoruz ki birbirimizi
sevdiceklerimizin de bu denli iyi anlaşmaları çok güzel oldu günlük iyi ki tanıştırmışız onlarıda
inşallah hep beraber daha çok keyifli anlar yaşıyacağız günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?