yok ben eskiden bursada yaşadım şimdi uzaktayım ne yazık ki
aman da aman kalmış 137 ohohhhhh :)) bayramdı seyrandı derken anlamayız öyle de geçer bi 5 gün:) bu arada benim bugün son, iş yerimizi yönetim kurulu kararıyla yarını tam gün tatil yaptı,şimdiden herkese hayırlı bayramlar. Pazartesi işe geldiğimde şafak 131 olacak :))
Günaydın kızlar.. Bu gece son sahura kalkıyoruz
Ne çabuk geçti zaman
Ben susuyorum özgiş zira aşağıdaki yazı anlatıyor herşeyi
Günaydınn canımm geri sayım başlıyor artıkk bayramı atlatıp hayırlısıyla fotoğraf çekimlerimizin yapılacağı günü iple çekiyorumm
günaydınn zehroş
nerelerdesin senn bakalımm, görünmüyosunn
ama eşinle olcaksınnn
ohh maşallah yandan yandannn
günaydınn zehroş
nerelerdesin senn bakalımm, görünmüyosunn
Ayyyy sizin azcık kalmış :) Allah bu heyecanınızı evliliğiniz boyunca da sürdürsün inşallah, her akşam birbirinizi görmek için heyecanla koşun evinize. Sonsuz mutluluklar.
"benim annem ve babam 33 senelik evli. Babam hep şöyle derdi, ' işten çıkıp eve gelicem diye can atıyorum'; şimdi annemde babamda emekli; annem evde babam gündüzleri dışarı da, şimdi de annem başladı ' dışarıda olduğun da özlüyorum Ziya erken gel'" demeye
ben şimdiye kadar aşk ve saygı konusunda annemle babamı örnek aldım. Hep onlar gibi bir yuvam olsun istedim.Çünkü birebir yaşadığım, gördüğüm en sevgi dolu en aşık en heyecanlı çiftti benim annemle babam, o yüzden umarım tüm evliliğin annem ve babam gibi olur :) Heyecanınızı, aşkınızı ve saygınızı asla kaybetmeyin. Mutluluklar.
buralardayım aslında kuzum denk gelemedik herhalde
Ayyyy sizin azcık kalmış :) Allah bu heyecanınızı evliliğiniz boyunca da sürdürsün inşallah, her akşam birbirinizi görmek için heyecanla koşun evinize. Sonsuz mutluluklar.
"benim annem ve babam 33 senelik evli. Babam hep şöyle derdi, ' işten çıkıp eve gelicem diye can atıyorum'; şimdi annemde babamda emekli; annem evde babam gündüzleri dışarı da, şimdi de annem başladı ' dışarıda olduğun da özlüyorum Ziya erken gel'" demeye
ben şimdiye kadar aşk ve saygı konusunda annemle babamı örnek aldım. Hep onlar gibi bir yuvam olsun istedim.Çünkü birebir yaşadığım, gördüğüm en sevgi dolu en aşık en heyecanlı çiftti benim annemle babam, o yüzden umarım tüm evliliğin annem ve babam gibi olur :) Heyecanınızı, aşkınızı ve saygınızı asla kaybetmeyin. Mutluluklar.
Ay canım çok çok teşekkür ederim inş. hepimizin evlilikleri huzurlu,mutlu,aşk dolu annen ve babanın evliliği gb olur inşşş. Ne kadar şanslısın ki böyle bir ailede doğup büyümüşsün canımYuva kurmak çok çok zormuş bunu yaşadığında anlayabiliyormuş insan. Şimdi nişanlım bayramda 2 günlüğüne ailesinin yanına gidecek şimdiden düşünüyorum nasıl geçecek bayram diye
Geçmez bu bayram sana
Burayada damlayım bugün her yerde geziyom gülinim bazı nedenlerden dolayı sürekli giremiyom girdim mi de yazyom küsmedin inşallah yeniden bana evceğizimi görün hade sonram kaldırem fotoları
Evin maşallah çok geniş ferah canım. Kaç m2 canım
Çok kıskanıyorum çokk huzursuzummHele bir arama dedim stresten sana bulaşırımm
merhabaaaaa
Merhaba canım
Bende bu kasım gelin oluucam bana da yer var mı
Merhaba canım
Bende bu kasım gelin oluucam bana da yer var mı
Merhaba.. Bende mayıs da inşallah. Benide alın aranızaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?