'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok ben eskiden bursada yaşadım şimdi uzaktayım ne yazık ki

ama eşinle olcaksınnn

ohh maşallah yandan yandannn

Günaydın kızlar.. Bu gece son sahura kalkıyoruz
Ne çabuk geçti zaman

Ben susuyorum özgiş zira aşağıdaki yazı anlatıyor herşeyi

günaydınn zehroş
nerelerdesin senn bakalımm, görünmüyosunn

Günaydınn canımm geri sayım başlıyor artıkk bayramı atlatıp hayırlısıyla fotoğraf çekimlerimizin yapılacağı günü iple çekiyorumm

Ayyyy sizin azcık kalmış :) Allah bu heyecanınızı evliliğiniz boyunca da sürdürsün inşallah, her akşam birbirinizi görmek için heyecanla koşun evinize. Sonsuz mutluluklar.

"benim annem ve babam 33 senelik evli. Babam hep şöyle derdi, ' işten çıkıp eve gelicem diye can atıyorum'; şimdi annemde babamda emekli; annem evde babam gündüzleri dışarı da, şimdi de annem başladı ' dışarıda olduğun da özlüyorum Ziya erken gel'" demeye
ben şimdiye kadar aşk ve saygı konusunda annemle babamı örnek aldım. Hep onlar gibi bir yuvam olsun istedim.Çünkü birebir yaşadığım, gördüğüm en sevgi dolu en aşık en heyecanlı çiftti benim annemle babam, o yüzden umarım tüm evliliğin annem ve babam gibi olur :) Heyecanınızı, aşkınızı ve saygınızı asla kaybetmeyin. Mutluluklar.

Son düzenleme:

maşallah canım maşallah

buralardayım aslında kuzum denk gelemedik herhalde

sanırımm
nasıl gidiyooo hayattt

Ay canım çok çok teşekkür ederim inş. hepimizin evlilikleri huzurlu,mutlu,aşk dolu annen ve babanın evliliği gb olur inşşş. Ne kadar şanslısın ki böyle bir ailede doğup büyümüşsün canım Yuva kurmak çok çok zormuş bunu yaşadığında anlayabiliyormuş insan. Şimdi nişanlım bayramda 2 günlüğüne ailesinin yanına gidecek şimdiden düşünüyorum nasıl geçecek bayram diye

Geçmez bu bayram sana

Burayada damlayım bugün her yerde geziyom gülinim bazı nedenlerden dolayı sürekli giremiyom girdim mi de yazyom küsmedin inşallah yeniden bana evceğizimi görün hade sonram kaldırem fotoları

Burayada damlayım bugün her yerde geziyom gülinim bazı nedenlerden dolayı sürekli giremiyom girdim mi de yazyom küsmedin inşallah yeniden bana evceğizimi görün hade sonram kaldırem fotoları

Evin maşallah çok geniş ferah canım. Kaç m2 canım

Çok kıskanıyorum çokk huzursuzumm Hele bir arama dedim stresten sana bulaşırımm

Kıskançlık yok sakın , ya bulunduğun şehirde bunca kız, koca ülke de bunca kız varken o seni seçmiş ve seninle evleniyor bence başkaları sizi kıskansın :) hiç huzursuz olma, koşa koşa gelecektir sana 2 gün sonra, düğün üstü kıskançlık gibi şeylerle sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…