'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hep ne yazdin kiz

nişanlıyım canım benn, samimi olduğum arkadaşların evliler topiği de var,
kızlar evlenmeden önce hepsi burdaydı, fikir alışverişleri yaptık düğünlerle ilgili flnn, şimdi onlar öbür tarafa transfer oldular biz burda devamm
hoşş hala ben orya onlar buraya durumu var ama hep bu topiklerdeyimm

Ben köpük hiç kullanmadım ya bi kaç olumsuz yorumda okumuştum almaya cesaret edemedim o yüzden
Merdiven altı mı olur artık neresi olursa açacağım bu gidişle bi güzellik salonu

benim tek okudğum olumsuz yorum kutuda görünen renkten daha koyu olması yönünde :44::44::44:
ama ben zaten koyu istiyorum umarım kötü bi sonuç elde etmem :18::18::18:

Bizim asker topici de devam ediyor hala
Sohbete devam ediyoruz orada
Ama evet evlilik topicleri çok hızlı ilerliyor çok çene var bu kızlarda
aynen valla yetişemiyorum şimdide
ohh iyi yapmışsınn
anamgiller istanbulda ben bi başımaaa
ama yarın yanlarınaaa
seninkiler nasıllarr

zaten mutfak bitti mi ev bitmiş sayılıyo benim içinn
al al bitmiyo vesselamm
evet valla aynen ben gecen sene başlamıştım almaya
Hic sorma 15 ay bitmek bilmiyor. O yuzden 40larda az kaldi diye seviniyoduk :) ben kuaforum ama su an calismiyorum evdeyim :)
Anladım canım, doğru aslında bakıyorum sayıya az geliyor ama birden cok geliyor sonra ahahah bende kafayı yedim:111:
İlkayda bu topikteymiş sanırsammm onlar muradımıza erdik de devam ediyolar galiba

Hıı.. Ben daha yeniyim buralarda. :) Evlilik ne zaman insallah :)

selam kızlar
forumun konusu güzelmiş, tahmini 2013 gibi evlencek olanlar, bende tahmini bu yıl evlenicem, sizin gibi bekliyorum bende, allah hepimize musmutlu evlilikler nasip etsin inşallah, bu arada ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum

TG351 sabret canim.. Biticek.. Tanimiyosun bile ama yinede inan bana hatta geldiginde sanki hic.gitmemis gibi gelicek.. Ayri kaldiginiz gunleri hafizandan siliceksin :* :) Bu arada adin ne ya..

Amiinnnnn
Sana da hayırı bayramlarrrr

Aleykum Selam.. Aminn insallah cook mutlu oluruz canim.. Guzel gunler bizleri bekliyor.. :)))

saoll, sana da hayırlı bayramlarr

inşallah rabbim hepimize hayırlı zamanda evlilik nasip etsin, belki benim tarihte bu sene kasım olur, bekliycem bakalım allah büyük.
söylemeden geçemiycem evlilik sorumluluk arkadaşlar, çok toz pembe hayal kurmayalım. acaba evlenince nasıl bi eş olmak lazım, bi,rde karşı taraftan çok fazla beklentilere girmek hayal kırıklığı yaratır.

Son düzenleme:

Amin canım Tabi fazla masalsı şeyler beklemeyelim bence de gerçi benimki romantiktir çok ama bakalım evlenince bıkacakmı benden :26:

valla benimki çok romantik değil , ama önemli tarihleri hiç unutmaz, bilmem evlenince herşey nasıl olacak.

Güzel olur inşallah adamların sabrını tüketmezsek ben şahsen bazen cok nazlı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…