Hep ne yazdin kiz
Ben köpük hiç kullanmadım ya bi kaç olumsuz yorumda okumuştum almaya cesaret edemedim o yüzden
Merdiven altı mı olur artık neresi olursa açacağım bu gidişle bi güzellik salonu
aynen valla yetişemiyorum şimdideBizim asker topici de devam ediyor hala
Sohbete devam ediyoruz orada
Ama evet evlilik topicleri çok hızlı ilerliyor çok çene var bu kızlarda
evet valla aynen ben gecen sene başlamıştım almayaohh iyi yapmışsınn
anamgiller istanbulda ben bi başımaaa
ama yarın yanlarınaaa
seninkiler nasıllarr
zaten mutfak bitti mi ev bitmiş sayılıyo benim içinn
al al bitmiyo vesselamm
Anladım canım, doğru aslında bakıyorum sayıya az geliyor ama birden cok geliyor sonra ahahah bende kafayı yedim:111:Hic sorma 15 ay bitmek bilmiyor. O yuzden 40larda az kaldi diye seviniyoduk :) ben kuaforum ama su an calismiyorum evdeyim :)
İlkayda bu topikteymiş sanırsammmnişanlıyım canım benn, samimi olduğum arkadaşların evliler topiği de var,
kızlar evlenmeden önce hepsi burdaydı, fikir alışverişleri yaptık düğünlerle ilgili flnn, şimdi onlar öbür tarafa transfer oldular biz burda devamm
hoşş hala ben orya onlar buraya durumu var ama hep bu topiklerdeyimm
nişanlıyım canım benn, samimi olduğum arkadaşların evliler topiği de var,
kızlar evlenmeden önce hepsi burdaydı, fikir alışverişleri yaptık düğünlerle ilgili flnn, şimdi onlar öbür tarafa transfer oldular biz burda devamm
hoşş hala ben orya onlar buraya durumu var ama hep bu topiklerdeyimm
İlkayda bu topikteymiş sanırsammmonlar muradımıza erdik de devam ediyolar galiba
selam kızlar
forumun konusu güzelmiş, tahmini 2013 gibi evlencek olanlar, bende tahmini bu yıl evlenicem, sizin gibi bekliyorum bende, allah hepimize musmutlu evlilikler nasip etsin inşallah, bu arada ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum
TG351 sabret canim.. Biticek.. Tanimiyosun bile ama yinede inan banahatta geldiginde sanki hic.gitmemis gibi gelicek.. Ayri kaldiginiz gunleri hafizandan siliceksin :* :) Bu arada adin ne ya..
selam kızlar
forumun konusu güzelmiş, tahmini 2013 gibi evlencek olanlar, bende tahmini bu yıl evlenicem, sizin gibi bekliyorum bende, allah hepimize musmutlu evlilikler nasip etsin inşallah, bu arada ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum
selam kızlar
[
Doğrudur canım bitecek elbet 4 ay bitti 1 ayda biterrrr
Adım şeymaseninki
Ya su an 1 ay kaldi yerine 11 ay kaldi deseydin.. Bak az kaldi istee :))) bi aycik :) benim Tuğba canim :)
11 mi
Evet az kalmış teslim oluyorum
Memnun oldum
Niye tokalaşma ikonu yok yaaa
inşallah rabbim hepimize hayırlı zamanda evlilik nasip etsin, belki benim tarihte bu sene kasım olur, bekliycem bakalım allah büyük.
söylemeden geçemiycem evlilik sorumluluk arkadaşlar, çok toz pembe hayal kurmayalım. acaba evlenince nasıl bi eş olmak lazım, bi,rde karşı taraftan çok fazla beklentilere girmek hayal kırıklığı yaratır.
Amin canımTabi fazla masalsı şeyler beklemeyelim bence de gerçi benimki romantiktir çok ama bakalım evlenince bıkacakmı benden :26:
inşallah rabbim hepimize hayırlı zamanda evlilik nasip etsin, belki benim tarihte bu sene kasım olur, bekliycem bakalım allah büyük.
söylemeden geçemiycem evlilik sorumluluk arkadaşlar, çok toz pembe hayal kurmayalım. acaba evlenince nasıl bi eş olmak lazım, bi,rde karşı taraftan çok fazla beklentilere girmek hayal kırıklığı yaratır.
valla benimki çok romantik değil , ama önemli tarihleri hiç unutmaz, bilmem evlenince herşey nasıl olacak.
Güzel olur inşallah adamların sabrını tüketmezsekben şahsen bazen cok nazlı oluyorum
valla benimde şartlarım var tabi, ama naz konusu bana uzak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?