- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
aaaa olmaz olur muu
gel bakalım burayaaa
ben seni asker topiğinden hatırlıyorumm, az kalmış şafakk
hoşgeldin jelibon
gel sen deee
Merhaba.. Bende mayıs da inşallah. Benide alın aranızaa :)
Eveeett
Az mıymıış bilmem bana çok geliyor
Bizde bu kasımın 9-ve10 unda evleneceğiz inşallah
Gelince 1,5 ayımız var düğünü yapmak için:18:
Çok hoş buldumTeşekkürler canım :)
Heyooo kızlar
Dila benim düğünüme daha çok var ama önümüzdeki yaza söz olcağı kesinleşti ...
Allah nasip ederse...
Listeye söz tarihimi eklesek keşke
Ama düzen bozulur şimdi hep düğünler var
Boşver
ayyy hemmen mi karar verdiniz tariheee
hazırlanabilcekmisinizzzz:18::18::18:
ay hadi hayırlı olsunn canımm
evet listede sadece düğün tarihleri var tatlım, tickerdan takip edelim senin sözü olur mu
Sağol canımm
Evet evet öyle yapalım
Ben evlenene kadar ölme eşeğim ölme
Jelibon en sevdiğim şeydir
Hoş geldin sözünüz hayırlı olsunnn çookça mutlu olun
Tesekkurler canim.. Sen evli misin.. Su soz nisan donemini atlatanlardan biraz yardim bekliyorum.. Ben elimde olmadan cok geriliyorum ne olucak nasil olucak diye.dusunmekten kafayi yiyebilirim
Jelibon en sevdiğim şeydir
Hoş geldin sözünüz hayırlı olsunnn çookça mutlu olun
öncelikle sakin ve soğukkanlı olmalısınn
sözü, nişanı atlattım ben, eğer aradaki seviyeyi- buna nişanlında dahiil- korursan karşına çıkacak sorunlar kocaman olmaz
Merhaba.. Bende mayıs da inşallah. Benide alın aranızaa :)
Canım 2,5 sene oldu hemen hemen bize artık tahammülümüz kalmadı ayrı olmayaayyy hemmen mi karar verdiniz tariheee
hazırlanabilcekmisinizzzz:18::18::18:
ay hadi hayırlı olsunn canımm
evet listede sadece düğün tarihleri var tatlım, tickerdan takip edelim senin sözü olur mu
yok nişanlıyım ve asker yareniyim canım, nişanı ve sözü atlattık, gereksiz inatlar yapma birşey isterken uslubuna dikkat etTesekkurler canim.. Sen evli misin.. Su soz nisan donemini atlatanlardan biraz yardim bekliyorum.. Ben elimde olmadan cok geriliyorum ne olucak nasil olucak diye.dusunmekten kafayi yiyebilirim
Canım 2,5 sene oldu hemen hemen bize artık tahammülümüz kalmadı ayrı olmayayetişiriz umarım ya napalım birazı da velenince olsun
yok nişanlıyım ve asker yareniyim canım, nişanı ve sözü atlattık, gereksiz inatlar yapma birşey isterken uslubuna dikkat etolduğundan daha yumuşak ol, isteklerinizde orta yolu bulun ve çok heyecanlı zamanlar sakın kavga ile geçirmeyin
Canım 2,5 sene oldu hemen hemen bize artık tahammülümüz kalmadı ayrı olmayayetişiriz umarım ya napalım birazı da velenince olsun
yok nişanlıyım ve asker yareniyim canım, nişanı ve sözü atlattık, gereksiz inatlar yapma birşey isterken uslubuna dikkat etolduğundan daha yumuşak ol, isteklerinizde orta yolu bulun ve çok heyecanlı zamanlar sakın kavga ile geçirmeyin
Aynen öyle dedik bu seneye beraber girelim artıkınnnevet yaaa bi yerden sonra evlendikten sonra tamamlanır gerekirse diyosun bi araya gelmek içinn
Oyy askerde zor olur.. Allah yardimciniz olsun.. Bnde bklemistim cok zorr.. Safak kac :)
Aynen öyle dedik bu seneye beraber girelim artıkınnn
iyi yapmışsınız vallahii
Aynen öyle dedik bu seneye beraber girelim artıkınnn
41 canımseninki uzun dönemmiydi
Evet uzun donemdiAma bisey kalmamis ya. Cok az klmis. Son gunler hizli gecer canim. Biraz daha sabredin. Sonra hep birlikte olucaksinizz. Boyle dusunmek iyi geliyo insana :)
Sizin daha varmış düğüne sizde rahat rahat hazırlanırsınız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?