'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Heyooo kızlar
Dila benim düğünüme daha çok var ama önümüzdeki yaza söz olcağı kesinleşti ...
Allah nasip ederse...
Listeye söz tarihimi eklesek keşke
Ama düzen bozulur şimdi hep düğünler var
Boşver

Eveeett
Az mıymıış bilmem bana çok geliyor
Bizde bu kasımın 9-ve10 unda evleneceğiz inşallah
Gelince 1,5 ayımız var düğünü yapmak için:18:

ayyy hemmen mi karar verdiniz tariheee
hazırlanabilcekmisinizzzz:18::18::18:

Çok hoş buldum Teşekkürler canım :)

ay hadi hayırlı olsunn canımm
evet listede sadece düğün tarihleri var tatlım, tickerdan takip edelim senin sözü olur mu

evet listede sadece düğün tarihleri var tatlım, tickerdan takip edelim senin sözü olur mu

Sağol canımm
Evet evet öyle yapalım
Ben evlenene kadar ölme eşeğim ölme

Jelibon en sevdiğim şeydir
Hoş geldin sözünüz hayırlı olsunnn çookça mutlu olun

Tesekkurler canim.. Sen evli misin.. Su soz nisan donemini atlatanlardan biraz yardim bekliyorum.. Ben elimde olmadan cok geriliyorum ne olucak nasil olucak diye.dusunmekten kafayi yiyebilirim

Tesekkurler canim.. Sen evli misin.. Su soz nisan donemini atlatanlardan biraz yardim bekliyorum.. Ben elimde olmadan cok geriliyorum ne olucak nasil olucak diye.dusunmekten kafayi yiyebilirim

öncelikle sakin ve soğukkanlı olmalısınn
sözü, nişanı atlattım ben, eğer aradaki seviyeyi- buna nişanlında dahiil- korursan karşına çıkacak sorunlar kocaman olmaz

Merhaba.. Bende mayıs da inşallah. Benide alın aranızaa :)

Canım 2,5 sene oldu hemen hemen bize artık tahammülümüz kalmadı ayrı olmaya yetişiriz umarım ya napalım birazı da velenince olsun

yok nişanlıyım ve asker yareniyim canım, nişanı ve sözü atlattık, gereksiz inatlar yapma birşey isterken uslubuna dikkat et olduğundan daha yumuşak ol, isteklerinizde orta yolu bulun ve çok heyecanlı zamanlar sakın kavga ile geçirmeyin

evet yaaa bi yerden sonra evlendikten sonra tamamlanır gerekirse diyosun bi araya gelmek içinn

Oyy askerde zor olur.. Allah yardimciniz olsun.. Bnde bklemistim cok zorr.. Safak kac :)

Aynen öyle dedik bu seneye beraber girelim artıkınnn

41 canım seninki uzun dönemmiydi

Evet uzun donemdi Ama bisey kalmamis ya. Cok az klmis. Son gunler hizli gecer canim. Biraz daha sabredin. Sonra hep birlikte olucaksinizz. Boyle dusunmek iyi geliyo insana :)

Evet uzun donemdi Ama bisey kalmamis ya. Cok az klmis. Son gunler hizli gecer canim. Biraz daha sabredin. Sonra hep birlikte olucaksinizz. Boyle dusunmek iyi geliyo insana :)

Bana tam tersi çok yavaşladı gibi geliyor, ama şükrediyorum tabi uzun dönemler ne yapsın onlara cok haksızlık oluyor 15 ay çok fazla.
Ben grafikerim canım sen ne iş yapıyorsun

Sizin daha varmış düğüne sizde rahat rahat hazırlanırsınız artık

canım bende asker beklediğim dönemde aldım ıvır zıvırlarımı bitirdimm
belki o kadar beklemezdik ama abim ve görümcem atak yaptı ve ekimde art arda düğünümüz var
doğal olarak bizim düğün ertelendii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…