'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnnn Bugün her yer çok hareketli pazarcılar, pastaneler, mağazalar içim kıpır kıpır oldu bir anda

ben bu listeyi her gün şafakları azaltarak güncelliyorum
yarın giremem büyük ihtimal ama bayram dönüşü güncellediğim ilk listeye eklicem canımm
Vaaayyy şafak mı Tamam canım teşekkür ederim
düğün şafağı sayıyorum asker şafağım geçen yıl 12 apustosta başlayıp ocak ayında sonlandı şükür darısı başınıza az kalmış

Ne güüüzell benimki de bitsin kiiii artık

evet canım sende sanırsam 351 dönemsin 353 lerden varmıdır ses merak ettim bir bakayım tam 1 sene önce bu günlerde acaip duygusaldım sürekli ağlar moddaydım ey gidi ey

Canım 352 onlar sistem değişti isimde değişti 4 celp oldu artık.Evet geldi 3-5 kişi
Şimdi bayram ve içim öyle buruk ki

Canım 352 onlar sistem değişti isimde değişti 4 celp oldu artık.Evet geldi 3-5 kişi
Şimdi bayram ve içim öyle buruk ki

anlamadım canım sistem nasıl değişti şimdi 352 yi bukldum temmuzun osnunda nerelere gidecekleri belli ve teslim oluyorlamrış bu ne alaka ay her dakika yeni bişi çıkıyor

anlamadım canım sistem nasıl değişti şimdi 352 yi bukldum temmuzun osnunda nerelere gidecekleri belli ve teslim oluyorlamrış bu ne alaka ay her dakika yeni bişi çıkıyor

Evet acemilik sürelerine göre bir sınıflandırma yaptılar önceden olsaydı 352.dönemde öğretmen asker ve doktorlar alınıyordu, ama artık değişti işte. Celplerin birine kasım da eklendiği için bunlar 352 oldular Türkiyede ne doğru düzgün ki:44:

Kuzuum dün acil çıkmam gerekti.. annem rahatsızlandı hastaneye götürdüler
Çok şükür iyi şimdi
hayata sormalı galiba bu soruyu.. ramazan ayında nasıl gittiğini pek anlayamıorum çünkü

çok geçmiş olsun canımm, Allah iyilik versin inşallah :26::26:
*
aman hayata sorsan güzel dicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…