'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınn..
herkez işe başlamışş..bende hazırlıklara son hızz devam.bugun gelinliğimi alıcam inş..
bi yandan hazırlıklar bi yandan yeğenimle ilgileniyoruzz

günaydınlarrrr şekerlerrr
mis gibi güzel, bi o kadar yorucu tatilden sonra işe başlamak azıcık işkence gibi gelse deeee özlemişim sizlerii

Azıcık mı :) işkencenin en beteri bugün ya, nasıl geçecek bugün valla bilmiyorum.Daha öğlen arasına bile 2 saat var.Kızlarrrrrrrr gelinde sohbet edelim zaman geçsin bari

Azıcık mı :) işkencenin en beteri bugün ya, nasıl geçecek bugün valla bilmiyorum.Daha öğlen arasına bile 2 saat var.Kızlarrrrrrrr gelinde sohbet edelim zaman geçsin bari

sormaa yaaaa
ben de az zaman geçsin die yeni aldığım çeyizlerimi topiğe ekledimm

günaydınlarrrr şekerlerrr
mis gibi güzel, bi o kadar yorucu tatilden sonra işe başlamak azıcık işkence gibi gelse deeee özlemişim sizlerii

Günaydınnn kızlarrrrr,
Böyle teşekkür ederimmm eklemişssinn beni de
Şafağım da az kaldı kızlar
Sonra son hız düğün hazırlıkları hepinizle tanışamadım ama tekrardan selam olsun hepinizeee

Günaydınnnnnnnnnn, önce Allah kavuştursun diyorum sonra da mutluluklar :) Ben Nil Bursa'dan tanışmış mıydık? Sizin isim neydi?

AAaaa dur bende bakayım yeni cicişlerine :)

bak bakalımm

ne demek
tanışırsın tanışırsınn hiç yabancılık çekmee

Çok memnun oldum Şeyma'cım, hoşgeldin aramıza :)

Hoş buldummm Teşekkür ederimmm
Kızlar hemen bir soru sorucam size, sevdiceğim geldiğinde 1,5 ayımız kalcak hazırlanmak için bu süreçte sıkışmayalım istiyorum, ben ön hazırlık olarak ne yapabilirim:44:

nerden bakıyoz bende bakıvereyim :))

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/613837-hd-kalitesinde-ceyizlerim.html
burdan bakabilirsinn

şeymacım bu soruyu evlenen kızlara sor bencee
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-gelinleri-sohbet-yeri-1482.html#post31500687

suan da ne durumdasın?hazırlık olark

Mutfak eşyalarım tamam yemek tak. tencereler en ufak detaya kadar hepsi var, yorganlarım tamam, nevresim cinsinden bir kaç eksiğim var, bazı küçük ev aletlerim var çaycı, blender tost makinesi gibi mesela...yani mobilya beyaz eşya, gelinlik, halı falan hiçbişeyim yok halı falan ev tutulunca almak istedim çünkü, bir de en büyük mesele ev tutulması

hmm snn yapman gerkenler bitmiş nerdeyse.beraber yapmanız gerekenler kalmış.
sanrım kira olucak öylemi? beyaz eşyaları arıstır,halı modellerine bak.karar ver yada bir iki secenek olusun aklında gelince dogru oraya gidip alırsınız.mobilyalarada bak.netten arasıtrcan genlede sonra yerine gidip sorarsın..

gelinlikçilere gidip fikir ve fiyatı alabilirsin
dikimi 1 ay kadar sürüyor
kafanda net olursa direk sipariş iverirsin

ev için hangi semtte bakacağına karar vermelisin
hatta ailenle gidip evlere bak
kiralar hakkında fikrin olsun

beyaz eşya konusunda da sen marka modeli belirle zaten erkekler pek fazla karışmazlar

kii maddi olarak nişanlının ailesi destek olacaksa
nişanlına da sor izin verirse kv ile falan gidip beyaz eşyalarını alabilirsin

halı perde işi en son iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…