'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlar 25 ağustosta düğünüm 22sinde de kınam var:)) müzik önerilerinizi bekliyorum...çıkış müziği,ilk dans müziği ve kına için çıkarken ne çalmalı mesela ??

Son düzenleme:

haklısın canm..inş. güzel olurum bnde heycanmıyım 16 gün kaldı düğüne napcam bilmiyorum
inş senin gelinliğinde güzel olur.

slm kızlar 25 ağustosta düğünüm 22sinde de kınam var:)) müzik önerilerinizi bekliyorum...çıkış müziği,ilk dans müziği ve kına için çıkarken ne çalmalı mesela ??

alm bnmde 25 ağustosta çeyizim serilcek kısmetse :) ilk dans sanrım sinan özen seni cok ama cok seviyorum olucak daha kesin deil.diğerlerine bnde düşünüyoru henüz belli değil..bulursan banda haber ver :)

Kızlar 2 gündür kötüydüm biraz askerim hastaydı bayadır, babam. kayın babam kardeşim özel hastaneye doktora çıkarabilmek için gittiler yanına ben iş yüzünden gidemedim çok zoruma gitti tüm gece ağladım.Beklediğim gidebilme fırsatı elimden kaçtı gitti ama askerimde beyincik ve orta kulaktan şüpheleniyorlardı, birşey cıkmadı Allahtan tek tesellim bu. Artık bitse sıkıldım valla neyse bir ayımız kaldı kızlar dua edin

geçmiş olsun canm. sağlığı iyiyse üzülme sen gitmesende iyimiş.az da kalmış zaman cok hızlı geçiyor allah kavustursun..

geçmiş olsun canm. sağlığı iyiyse üzülme sen gitmesende iyimiş.az da kalmış zaman cok hızlı geçiyor allah kavustursun..
Amin teşekkür ederim canım evet normalde az da işte zor geçiyor.Öyle işte sizler ne yaptınız okudum da gelinliğin ne durumda, annen neden öyle söylüyor anlamadım:44:

Amin teşekkür ederim canım evet normalde az da işte zor geçiyor.Öyle işte sizler ne yaptınız okudum da gelinliğin ne durumda, annen neden öyle söylüyor anlamadım:44:

yapıcaz halletcez dediler baklım ne olcak annemin neden böyle yaptıgını bilmiorum 16 gün sonra baklm napcakk

yapıcaz halletcez dediler baklım ne olcak annemin neden böyle yaptıgını bilmiorum 16 gün sonra baklm napcakk
16 gun sonra biricik kizi ile karsilikli dans edecek annen :) Sen merak etme anneler kizlarini prenses olarak yetistirdigi icin kizlarine herseyin en mukemmelini isteyip hic bir seyi yakistiramiyorlar mükkemeli bulamadiklarini dusunup. bakalim bizimde kizimiz olursa bizler ne yapicaz Annem hep ay insallah olsunda ben o zaman torunumun arkasinda olurum sorararim sana bunlarin hesabini diyor

şeymacım asker topiğinden takip ettim senii, çok geçmiş olsunn
azcık kaldı inşallah sapasağlam gelcek bütün askerlerimiz
*
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

Canım belki o da stresten yapıyordur bence o özel gün gelince herşey unutulur sizin çift düğünmü
şeymacım asker topiğinden takip ettim senii, çok geçmiş olsunn
azcık kaldı inşallah sapasağlam gelcek bütün askerlerimiz
*
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

Teşekkür ederim canm Amiiiinn 4444444444444 gözle bekliyoruzzzz gelmelerini

Canım belki o da stresten yapıyordur bence o özel gün gelince herşey unutulur sizin çift düğünmü

Teşekkür ederim canm Amiiiinn 4444444444444 gözle bekliyoruzzzz gelmelerini

ayy canımm gelcek o günlerdee
ben de bi o kadar gözle bekledim bak geleli 2.5 ay oldu işe bile girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…