Ayprensesi sakin uzulme asil onemli olan senin ve damatcigin begenmesi bence. O gun zaten gozundeki mutluluk isiltisi ile millet gelinlikden degil senden gozunu alamayacak. Aslinda seni cok iyi anliyorum bende gelinlik bakarken annem hep bilmiyorum klasik yok basit diyip durdu hep denediklerime ama sonunda benim istedigimi aldik aksam anneme icine sinsin benim cok sindi diyince gozleri doldu. Canim benim onlar kizlari gidiyor diye uzuntulerini belli etmemek icin boyle yapiyorlar o yuzden ben o boyle dedikce kiyamam kiyindan ayrilcak diye boyle yapiyor diyip cok uzmuyorum kendimi. Sana da tavsiye ederim.
Benim gelinligi de aldik ama bedenime gore siparis verildi sonra ben gelince olculerime gore ayarlanacak cok heyecanliyim cok :):18:
slm kızlar 25 ağustosta düğünüm 22sinde de kınam var:)) müzik önerilerinizi bekliyorum...çıkış müziği,ilk dans müziği ve kına için çıkarken ne çalmalı mesela ??
slm kızlar bende 05.10.2013 gelınıyım:)
Kızlar 2 gündür kötüydüm biraz askerim hastaydı bayadır, babam. kayın babam kardeşim özel hastaneye doktora çıkarabilmek için gittiler yanına ben iş yüzünden gidemedim çok zoruma gittitüm gece ağladım.Beklediğim gidebilme fırsatı elimden kaçtı gitti ama askerimde beyincik ve orta kulaktan şüpheleniyorlardı, birşey cıkmadı Allahtan tek tesellim bu. Artık bitse sıkıldım valla neyse bir ayımız kaldı kızlar dua edin
Amin teşekkür ederim canım evet normalde az da işte zor geçiyor.Öyle işte sizler ne yaptınız okudum da gelinliğin ne durumda, annen neden öyle söylüyor anlamadım:44:geçmiş olsun canm. sağlığı iyiyse üzülme sen gitmesende iyimiş.az da kalmış zaman cok hızlı geçiyor allah kavustursun..
Amin teşekkür ederim canım evet normalde az da işte zor geçiyor.Öyle işte sizler ne yaptınız okudum da gelinliğin ne durumda, annen neden öyle söylüyor anlamadım:44:
16 gun sonra biricik kizi ile karsilikli dans edecek annen :) Sen merak etme anneler kizlarini prenses olarak yetistirdigi icin kizlarine herseyin en mukemmelini isteyip hic bir seyi yakistiramiyorlar mükkemeli bulamadiklarini dusunup. bakalim bizimde kizimiz olursa bizler ne yapicazyapıcaz halletcez dediler baklım ne olcak annemin neden böyle yaptıgını bilmiorum 16 gün sonra baklm napcakk
Kızlar 2 gündür kötüydüm biraz askerim hastaydı bayadır, babam. kayın babam kardeşim özel hastaneye doktora çıkarabilmek için gittiler yanına ben iş yüzünden gidemedim çok zoruma gittitüm gece ağladım.Beklediğim gidebilme fırsatı elimden kaçtı gitti ama askerimde beyincik ve orta kulaktan şüpheleniyorlardı, birşey cıkmadı Allahtan tek tesellim bu. Artık bitse sıkıldım valla neyse bir ayımız kaldı kızlar dua edin
Canım belki o da stresten yapıyordur bence o özel gün gelince herşey unutuluryapıcaz halletcez dediler baklım ne olcak annemin neden böyle yaptıgını bilmiorum 16 gün sonra baklm napcakk
şeymacım asker topiğinden takip ettim senii, çok geçmiş olsunn
azcık kaldı inşallah sapasağlam gelcek bütün askerlerimiz
*
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
Canım belki o da stresten yapıyordur bence o özel gün gelince herşey unutulursizin çift düğünmü
Teşekkür ederim canmAmiiiinn 4444444444444 gözle bekliyoruzzzz gelmelerini
hoşgeldin aramıza :) az kalmış..
ayy canımm gelcek o günlerdee
ben de bi o kadar gözle bekledim bak geleli 2.5 ay oldu işe bile girdi
ohh ne güzeeelll. sen beni iyi anlarsın o zamangeçççmiyoo isyeaaannnnnn
öyle cnm kısmet :)
nasıl geçicekk askerlik yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?