'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................3 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................18... :123:

ayprensesi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................18... :123:

ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................23... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................38... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................46... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................73... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................88... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................129...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................158...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................269... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................269... :123:​

Günaydın Kızlar,nasılsınız,ders arası ancak gelip selam verebiliyorum,geldiğimde zaten topiği zor buluyorum,cepten zor oluyor.

teşekkür ederim ama bizim iş biraz zor ablamın saglık sorunu var,o yuzden susuyoruz enişte de utanıyo yaptıklarından başı yerde geziyor. hakkımızda hayırlısı cnm.
senin adına sevindm küslük kalmasın.sende daha dikkatli ol.ablanla tabiki bişiler paylascaksn ama ne paylaştıgın önemli :)

Günaydın kızlarr..
kimse beni teselli etmiyor
annem gelinliğimi beğenmedi.düzeltmeler yapılıyor ama ya yine begenmezse ya güzel olmazsaa:18::18: düğüne 16 gün kaldı napcamm??

Günaydın kızlarr..
annem gelinliğimi beğenmedi.düzeltmeler yapılıyor ama ya yine begenmezse ya güzel olmazsaa:18::18: düğüne 16 gün kaldı napcamm??

canım peki sen beğendin mi gelinliğini ??
ya da annen neden beğenmedi ??
*
günaydın zehroş, aslımikk, nil ve muhemir

canım peki sen beğendin mi gelinliğini ??
ya da annen neden beğenmedi ??
*
günaydın zehroş, aslımikk, nil ve muhemir

aslında begendim sayılır.bn bi gelinliğin üst kısmını begendem etek kısmında değişiklik yaptırmstım 3kat en altta ısıltılı tül demiştim onlar etğin orjinaini yapmıslar ama ısıltılı tul var ve baska bi simli tül daha koymuslar araya.fazlalıkları cıkarttım ama bilmiyorum annem surat astı neden böyle yapmışlar deyip durdu.beni teselli etmesi gerekirken bugun gidip alabilirim hazır olcakmıs ama korkuyorum gitmeye

ayprensesi resim varsa gelinliğinin resmini koyabilir misin?

üzerimize vazife değil ama fikirlerimizi sunalım

ayrıca kimseye birşey begendiremezsin. kimseyi memnun edemezsin.

Günaydın kızlarr..

Günaydınnnnn :) Üzme bu kadar kendini ya, sen beğendin mi? önemli olan bu bence. Senin beğendiğin bir şeyi herkesin de beğenmesi gerekmiyor ki, ve şunu da unutma bence, gelinlik o kadar güzel birşey ki bence her nasıl olursa olsun o gecenin büyüsüyle saçın makyajınla prensesler gibi olacaksın. Boşşşşvverrrrrrrrrr bu güzel günlerin tadını çıkart, sen aynaya bak ve işte çok güzelim de geç gitsin. Mesela benim de annemle fikirlerim hep zıttır, o yüzden onun beğenmediği şeylere genelde ben bayılırım. Annen beğenmedi diye çirkin demek değildir.Üzerinde düzeltmeler yapıldıktan sorun kalmayacaktır, hiç içini sıkmaaaaa, nişanlın seni görünce bayılacak

ayprensesi resim varsa gelinliğinin resmini koyabilir misin?

üzerimize vazife değil ama fikirlerimizi sunalım

ayrıca kimseye birşey begendiremezsin. kimseyi memnun edemezsin.

malesef foto yok cnm kat kat etekler oluyor ya onlardan bn cok kat istememiştim sorunda ordan cıktı ztn

Tatlım sen beğendin mi peki ? Asıl önemli olan bu

ben beğendim sayılır.ama biri sana bakip suart asınca ki o kişide annense ister istemez etkileniyo insan baska seyler ben böyle istiyorum diyebilidim ama gelinlik buu off

evet benimkiler de öyle Allahıma şükürler olsun nazarlar değmesin nişanlımla ailem çok iyi anlaşıyor annemde babamda bizlerden ayırmıyor kendi çocukları gibi benimsediler kayınvalidemlerde aynı şekilde beni bizde erkek yoktu babamın oğlu oldu k.v demde de kız yoktu bende onların kızı oldum adeta bakalım nişanlımda dışardan laf söz olur diye ancak kira verirsek otururum filan diyo ama babamla annem ikna edebilir onu çok doğru söylüyosun bu zamanda onlar almış bunlar almış ayrımımı olur hiç ya, söylenen kısımda olmayanlar zaten ancak bilmeyen boş konuşur. beyaz eşya konusunda araştırmalarımızı paylaşalım canım bende gri veya siyah düşünüyorum bi kaç yerden bilgi toplucaz bakalım önden almak iyi olacak

amin hakkımzdan hayrlısı tatlımmmbu bana ıyı ders oldu :44::44:

canım allah ağız tadınızı bozmasın bizdede böyle ve korkuyorum nazar değecek diye çok mutluyuz çok şükür hep istediğim buydu

valla benim nişanlımda anca kira veririm dedi ama yok yaa ne gerek var benim ailem öyle şey yaparmı beklermi zaten başkasına kira vermeyelim diye ev veriyorlar

vallla oturun güzel güzel ev alana kadar canım şanslılar maşalllah

beyaz eşyamı bende gri siemens alıcam araştırdım biraz ama çamaşır makinemde mutfakta duracak aceba gri çamaşır makinası bulabilirmiyim bilmiyorum

benide eklermisiniiiiizzzzz 22 Mayıs 2014 Kına 24 Mayıs 2014 Düğün Şafak 283

Amin canım. aynen bende çok korkuyorum inan ki etrafımda pek böyle bi örnek görmemiştim daha önce, yok diyodum kesin şimdi çıkar şimdi çıkcak filan paranoya olmuştum nişanlım yeter artık düşünme böyle biz herkes gibi değiliz dedi aynen biz ikna ederiz onları ne gerek var kiraya dediğin gibi kira vercek olsak ev çok bulursun canım annemde gri çamaşır mak.var bekodan almıştı babamlar

selam kızlar evimin resimlerini albüm yapıyorum ve kaçıyorum işim çok bakarsınız

Günaydın kızlarr..

Ayprensesi sakin uzulme asil onemli olan senin ve damatcigin begenmesi bence. O gun zaten gozundeki mutluluk isiltisi ile millet gelinlikden degil senden gozunu alamayacak. Aslinda seni cok iyi anliyorum bende gelinlik bakarken annem hep bilmiyorum klasik yok basit diyip durdu hep denediklerime ama sonunda benim istedigimi aldik aksam anneme icine sinsin benim cok sindi diyince gozleri doldu. Canim benim onlar kizlari gidiyor diye uzuntulerini belli etmemek icin boyle yapiyorlar o yuzden ben o boyle dedikce kiyamam kiyindan ayrilcak diye boyle yapiyor diyip cok uzmuyorum kendimi. Sana da tavsiye ederim.

Benim gelinligi de aldik ama bedenime gore siparis verildi sonra ben gelince olculerime gore ayarlanacak cok heyecanliyim cok :):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…