canım bnm saol allah razı olsun
Cok haksızzmmm gercektnn bende dolmustumm baya nısanlıma patladımm ablamı araya soktum falann....
Ama sukur oglen aradı dedı ablana msj attm bıdaha sakın 3.kısılerı aramızaa sokmaa dedııı:44::44:
Bu durum gercekten cok zorrr..umarım sızdee hallederısnzzz kuzum
Günaydın kızlarr..
kimse beni teselli etmiyor
annem gelinliğimi beğenmedi.düzeltmeler yapılıyor ama ya yine begenmezse ya güzel olmazsaa:18::18: düğüne 16 gün kaldı napcamm??
Günaydın kızlarr..
annem gelinliğimi beğenmedi.düzeltmeler yapılıyor ama ya yine begenmezse ya güzel olmazsaa:18::18: düğüne 16 gün kaldı napcamm??
canım peki sen beğendin mi gelinliğini ??
ya da annen neden beğenmedi ??
*
günaydın zehroş, aslımikk, nil ve muhemir
Günaydın kızlarr..
ayprensesi resim varsa gelinliğinin resmini koyabilir misin?
üzerimize vazife değil ama fikirlerimizi sunalım
ayrıca kimseye birşey begendiremezsin. kimseyi memnun edemezsin.
Tatlım sen beğendin mi peki ? Asıl önemli olan bu
Günaydınnnnn :) Üzme bu kadar kendini ya, sen beğendin mi? önemli olan bu bence. Senin beğendiğin bir şeyi herkesin de beğenmesi gerekmiyor ki, ve şunu da unutma bence, gelinlik o kadar güzel birşey ki bence her nasıl olursa olsun o gecenin büyüsüyle saçın makyajınla prensesler gibi olacaksın. Boşşşşvverrrrrrrrrr bu güzel günlerin tadını çıkart, sen aynaya bak ve işte çok güzelim de geç gitsin. Mesela benim de annemle fikirlerim hep zıttır, o yüzden onun beğenmediği şeylere genelde ben bayılırım. Annen beğenmedi diye çirkin demek değildir.Üzerinde düzeltmeler yapıldıktan sorun kalmayacaktır, hiç içini sıkmaaaaa, nişanlın seni görünce bayılacak
dediklerine çok katılıyorum çünkü aynı uygulamayı gerçekleştirdim kirada oturucağnıza kendi evinizde oturun bizim çok şükür ev hazır kiracı şimdiden çıktı mayısa kadar yavaştan evi halledicez en büyük dertten biz biraz erken kurtulduk sıkıntıya düşmek istemiyordum çok şükür
beyaz eşya bende araştırıyorum napsam diye düşünüyorum çamaşır makinemde mutfağmıda olucak gri alıcam beyaz eşyaları büyük ihtimal
benim nişanlımda kabul etmiyordu ama bayramda ailesi bize gelince annem açtı mevzuyu öyle tatlı dille konuştu ki canım anneme kimse bişi diyemedi kendi oğullarından ayırmıyorlar nişanlımıbabam asla asla gocunmasın banada senin baban ev vermişti bak o sayede neler yaptık demiş anneme çocuk kızımı mutlu ediyor evladım o benim demiş
en başta huzur önemli siz kendinizi eviniz varsa sıkıntıya sokmayın bu devirde kız erkek kalmadı bazıları diyor ay erkek tarafı ev almıcakmı diye ama işte onlar kendi kızlarına ev yapsalardı erkek tarafından beklemezdi ben tek tarafa yük bindirmeyi mantıklı görmüyorum o yüzden orta karar olucak
teşekkür ederim ama bizim iş biraz zor ablamın saglık sorunu var,o yuzden susuyoruz enişte de utanıyo yaptıklarından başı yerde geziyor. Hakkımızda hayırlısı cnm.
Senin adına sevindm küslük kalmasın.sende daha dikkatli ol.ablanla tabiki bişiler paylascaksn ama ne paylaştıgın önemli :)
evet benimkiler de öyle Allahıma şükürler olsun nazarlar değmesin nişanlımla ailem çok iyi anlaşıyor annemde babamda bizlerden ayırmıyor kendi çocukları gibi benimsedilerkayınvalidemlerde aynı şekilde beni bizde erkek yoktu babamın oğlu oldu k.v demde de kız yoktu bende onların kızı oldum adeta bakalım nişanlımda dışardan laf söz olur diye ancak kira verirsek otururum filan diyo ama babamla annem ikna edebilir onu çok doğru söylüyosun bu zamanda onlar almış bunlar almış ayrımımı olur hiç ya, söylenen kısımda olmayanlar zaten ancak bilmeyen boş konuşur. beyaz eşya konusunda araştırmalarımızı paylaşalım canım bende gri veya siyah düşünüyorum bi kaç yerden bilgi toplucaz bakalım önden almak iyi olacak
benide eklermisiniiiiizzzzz2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................3 ... :123:
röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................18... :123:
ayprensesi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................18... :123:
ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................23... :123:
engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................38... :123:
erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................46... :123:
bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................73... :123:
TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................88... :123:
nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................129...:123:
boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................158...:123:
pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................269... :123:
giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................269... :123:
canım allah ağız tadınızı bozmasın bizdede böyle ve korkuyorum nazar değecek diye çok mutluyuz çok şükür hep istediğim buydu
valla benim nişanlımda anca kira veririm dedi ama yok yaa ne gerek var benim ailem öyle şey yaparmı beklermi zaten başkasına kira vermeyelim diye ev veriyorlar
vallla oturun güzel güzel ev alana kadar canım şanslılar maşalllah
beyaz eşyamı bende gri siemens alıcam araştırdım biraz ama çamaşır makinemde mutfakta duracak aceba gri çamaşır makinası bulabilirmiyim bilmiyorum
Günaydın kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?