'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler :) az kaldı da işte vakit azaldıkça koşturma ve heyecan artıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, burada tüm mutlu aile hayali kuran herkesin hayalleri gerçek olsun.
Amin inşallah :) bende yavaştan çeyiz listesi topluyorum eksiklerimi görmek için tatlı telaşlar ne kadar da güzelmiş
ama beenn çok heyecanlıyım kızlaarrr

ne kadar güzel yaa Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu..bekleyen herkese nasip etsin o günleri

Allah razı olsun.. çok değil 1 ay önce ne heyecanlancam yaa nidaları atan ben.. şimdi panikten ölüyorum

Sen böyle dedikçe daha zamanı olan bizler daha çok heyecan yapıyoruz bilgin olsun :)) Heyecan güzeldir bence :)

zamanım varken inan heyecanlanmıyordum ohoooo daha var ne heyecanı yabancıya mı gelin oluyorum diye geyik yapıyordum ne zamanki şafak hızla atmaya başladı dizler zangır zangır titremeye başladı 1:

aynen bende çok sıkıldımm...darlanıyorumm
Ya bende çok daralıyorum,bir tarafta sınava hazırlanıp atanmak istiyorum, diğer tarafta evlilik için karar aşaması,zayıflamak için bir topiğe daldım hayırlısı,ordan moral alsam bari

Son düzenleme:

Çok güzel yapıyorsun, güzel ve detaylı bir liste oluşturmak her zaman işleri kolaylaştırıyor emin ol.Benim bir defterim vardı, (halen daha var da ) bu defter sürekli yanımdaydı aklıma geldikçe ekliyordu.Aldıklarım olursa da üstünü çiziyordum.O yüzden hem maddi olarak sıkışmadan yavaş yavaş birşeyler aldım, hemde çarşı da helak olmadım :) Şuan sadece evimiz kiradaydı, kiracı çıksın diye bekliyoruz. Bir kaç ufak dekorasyon ayrıntısı kaldı.

Listeni de kendin yap, başkalarının listeleri sana uygun olmayabilir.Örneğin, alkol kullanan bir ailenin kadeh takımları ile alkol kullanmayan bir ailenin kadeh takımı ihtiyaçları mutlaka farklı olacaktır. O yüzden kendi yaşam tarzınıza ve alışkanlıklarınıza göre bir liste oluştur.Süper zevkli oluyor :)

Ya bende çok daralıyorum,bir tarafta sınava hazırlanıp atanmak istiyorum, diğer tarafta evlilik için karar aşaması,zayıflamak için bir topiğe daldım hayırlısı,ordan moral alsam bari

offf diyorum başka bişi gelmiyor aklıma..

evet doğru söylüyorsun.. şimdi işte genel olarak bilinen akla gelen standart şeyleri yazmakla başladım, bende senin gibi aklıma geldikçe yazmayı düşünüyorum sonra da yavaştan onları almayı, dediğin gibi böyle yaparsam maddi açıdan da hiç etkilemez çok güzel olur şu an tek sıkıntım kira da mı oturcaz ev mi alcaz o belli değil.. ya düğünden önce çok sıkışmazsak alıncak ya da evlendikten 1 sene sonra o da eşyaların uygunluğu nasıl olcak o düşündürüyor beni

kendi ewini almayı plamıyorsanız bekleyin kiraya ewlenmeyin eşynızı ona gore alırsınız.(tabi maddi durum önmli düğün paralarıyla almayı düşünüyorsanız o baska)
bnde bekledm alındı nişanı öyle yaptım 1 yılda anca bitti 2+1 aldk ama içini istediğim gibi yaptm. her ay kiraya verceğin parayı taksitini ödersn.

listene büyüklerden balşa olmazsa olmazlardan.bnmde defterim var.dolap çizimlerimden davetli listesine kdr hersey onda
çeyize ne kdr erken baslarsan basla düğün zmnı sıkısıyor. mobilyalar,beyaz esyalar damatlık vs.derken para kalmıyor

yatak örtüleri, nevresim takımları o tarz şeyler çok var, günlük yemek takımım, misafir yemek takımım, su takımım, çatal kaşık takımlarım, çelik tencere takımım ve ufak tefek mutfak gereçlerim var. ütü,robot gibi detaylara giricem işte şimdilerde malum mutfakta detay bitmiyor maşallah nişanlımla da beyaz eşya araştırmaya başladık onları önceden alalım diyoruz son zamanda sıkışmasın diye. mobilyalar en sona kalır artık inşallah şu ev mevzuusuda netleşir ona göre yaparız herşeyi o zaman çok daha güzel olur.. ev mevzusuda şöyle aslında nişanlımın memleketinde evi var ama nişanlım benim memlekete yerleşti burda yaşıcaz.. bizimde burda kirada olan evimiz var. eğer kabul ettirebilirsem evimizi alana kadar bizim diğer evde kalmak istiyorum. 2+1 olduğunda hiç olmazsa o eve göre sadece salonu köşe takımı ve masa ile döşeyip kendi evimize geçince köşeyi bir odaya alıp salona yeni takım almak. böylece en başta döşemeyi hayal ettiğim evi döşeyebilirim kolayca nasip kısmet artık

bencede nasip kısmet.anlasabılmek önemli mal mülk önemli değil..bn sımdı cıkıyorum beyaz eşyalarm geliyormus kapıyı acmam lazm :)) grsz

Beni de listeye alin 27 eylül dügün

evettt canımmm cok ama cok hata ettım bılıyorummm ama bu duruma gelecegımızı ınan dusunmedım:44::44da bana dedıkı ben kımseye anlatmıysamm sorunlarımızı sende anlatmamalıydınn dıyee ama gene herseye ragmennn ben uzulmıyım dıye oablama msj atmısss cok kırdımmm onu dugun uzerıı umarımmm herseyyy yoluna gırerrr....

dilacımmmm ben de kendımee sasırdımm nasıl bole bısey yaptım dıye kardesımı cok özlemstmmm onunla zaman gecrmekk ıstemstmmm dıger tarafı hıcc dusunmeden:44::44:

Ve gercekten bunu cok ıyı anladım ne yasarsamm yasımmm 3.kısıleree anlatmıycamm sorunlarımııııı saol dılacımmmm

canım bnm saol allah razı olsun

Cok haksızzmmm gercektnn bende dolmustumm baya nısanlıma patladımm ablamı araya soktum falann....

Ama sukur oglen aradı dedı ablana msj attm bıdaha sakın 3.kısılerı aramızaa sokmaa dedııı:44::44:
Bu durum gercekten cok zorrr..umarım sızdee hallederısnzzz kuzum

dediklerine çok katılıyorum çünkü aynı uygulamayı gerçekleştirdim kirada oturucağnıza kendi evinizde oturun bizim çok şükür ev hazır kiracı şimdiden çıktı mayısa kadar yavaştan evi halledicez en büyük dertten biz biraz erken kurtulduk sıkıntıya düşmek istemiyordum çok şükür

beyaz eşya bende araştırıyorum napsam diye düşünüyorum çamaşır makinemde mutfağmıda olucak gri alıcam beyaz eşyaları büyük ihtimal

benim nişanlımda kabul etmiyordu ama bayramda ailesi bize gelince annem açtı mevzuyu öyle tatlı dille konuştu ki canım anneme kimse bişi diyemedi kendi oğullarından ayırmıyorlar nişanlımı babam asla asla gocunmasın banada senin baban ev vermişti bak o sayede neler yaptık demiş anneme çocuk kızımı mutlu ediyor evladım o benim demiş

en başta huzur önemli siz kendinizi eviniz varsa sıkıntıya sokmayın bu devirde kız erkek kalmadı bazıları diyor ay erkek tarafı ev almıcakmı diye ama işte onlar kendi kızlarına ev yapsalardı erkek tarafından beklemezdi ben tek tarafa yük bindirmeyi mantıklı görmüyorum o yüzden orta karar olucak

erz canım öncelikle bayramda kayınvalidenler size geldimi gelin kızı görmek adetmiş ilk gün onlar gelip 2. yada 3. gün gelin gidermiş ben pek adet sevmezsemde bunu uyguladım daha sonra tek başıma gittim

çok zorlu bir süreç az daha sabret bence ikinizde böyle karakterde depilsiniz ablanı silemez ayrıca oda stresten napıcağnı şaşırmış arada kalmış kayınvalidene göre

inan diyorlar ya sen iyi ol iyi olurlar diye lütfen lütfen sen güleç ol bak nasıl herşey düzeliyor tatlı dil var yaa mutlluğun mimarı bana ne derlerse desinler en azından bu gülüyorlar diyebiliyorlar benle konuşmaktan mutlluk duyuyorlar öyleki çok seviyorum nişanlımın ailesini hep korkardım ama boşa korkmuşum nişanlım bile onlara gidince hadi dışarı çıkalım baş başa kalalm diyor ama ben hiç sıkılmıyorum

günaydınlarrrr

Beni de listeye alin 27 eylül dügün

sen topiğe sık sık gell listede adını bulursun mutlaka

rica ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…