Cok guzelmis bu pike takimi amaBende istiyorum. Eger tac da bulursan soyler misin ? Annemlere soyleyim de bana da alsinlar
Tahminimce bu pike takımı değil yatak örtüsü, saat 18:00'de işten çıkıyorum çarşıya varmam 7'ye bulur hemen Taç'a gidicem.Çıktısını da aldım, elimde resimle dolaşıcam bakalım :) Bulursam haber veririm.
msj attım senin istediğin bu ürünün satışta olup olmadığını sordum.. stoklarda yoktur diye mail atmışlar
bak şimdi çok üzüldümmnereye sordun ki sen? ne zaman gelir ki bir daha??? Çok mu soru sordum ne :))
Desene hayaller suya dustu ne yapalim onumuzdeki yatak ortulerine bakicaz
Tahminimce bu pike takımı değil yatak örtüsü, saat 18:00'de işten çıkıyorum çarşıya varmam 7'ye bulur hemen Taç'a gidicem.Çıktısını da aldım, elimde resimle dolaşıcam bakalım :) Bulursam haber veririm.
Merhabalar kızlar evde internet yok gelemiyorum bayramdan bu yana dün fotoğrtaf çrkimlerimiz oldu herşey çok güzel yarın kına ve düğünümüz sizler için evimin videosunu çektim düğünden sonra fotoğraflarımıda paylaşacağım.. öpüyorum hepiniziii dua edin benim için
iyi aksamlar kızlarr...
gelinliğimi aldımablam ve görümcemle gittim cok begendiler.ewe gelince annemde şimdi daha iyi olmus güzel dedi bende beğendim üzerimde cok tatlı durdu rahatladm
iyi aksamlar kızlarr...
gelinliğimi aldımablam ve görümcemle gittim cok begendiler.ewe gelince annemde şimdi daha iyi olmus güzel dedi bende beğendim üzerimde cok tatlı durdu rahatladm
ayyy aşama aşama anlatmışsın gerçekteeennn çoookk güldüümmmmmmgünaydınlar
handeeeeeee
:123::123::123:
:92:
:89::89:
:127:
Kızlar Günaydın,Günü yaklaşan ve heyecanlı olanlara Allah yardım etsin,Allahi bizede nasip etsin,inşaAllah
iyi aksamlar kızlarr...
iyi aksamlar kızlarr...
Merhabalar kızlar evde internet yok gelemiyorum bayramdan bu yana dün fotoğrtaf çrkimlerimiz oldu herşey çok güzel yarın kına ve düğünümüz sizler için evimin videosunu çektim düğünden sonra fotoğraflarımıda paylaşacağım.. öpüyorum hepiniziii dua edin benim için
iyi aksamlar kızlarr...
Günaydın.Amiin bakalım çok stresli günler bizleri bekliyorr bana daha var :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?