'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Cok guzelmis bu pike takimi ama Bende istiyorum. Eger tac da bulursan soyler misin ? Annemlere soyleyim de bana da alsinlar

Tahminimce bu pike takımı değil yatak örtüsü, saat 18:00'de işten çıkıyorum çarşıya varmam 7'ye bulur hemen Taç'a gidicem.Çıktısını da aldım, elimde resimle dolaşıcam bakalım :) Bulursam haber veririm.

msj attım senin istediğin bu ürünün satışta olup olmadığını sordum.. stoklarda yoktur diye mail atmışlar

Son düzenleme:
Desene hayaller suya dustu ne yapalim onumuzdeki yatak ortulerine bakicaz

ya aslında yatak örtüm vardı, hatta annem bir tane daha alalım dediğinde amann ne yapıcam bir sürü yatak örtüsünü nereye koyucam falan diye çıkıştım kadına, ama bunu görünce sahiden çarpıldım :) neyse kısmet değilmiş belki denk gelir Aralık'a kadar :)

Son düzenleme:

görüntü güzel ama simli sanırım yıkaması berbat olur uğraştırır..
benim simli havlum geçenlerde beyazların arasına karışmış normalde elde yıkıyordum eşimin atlet ve boxerları sim içinde

2 kez yıkadım. anca gitti.

Merhabalar kızlar evde internet yok gelemiyorum bayramdan bu yana dün fotoğrtaf çrkimlerimiz oldu herşey çok güzel yarın kına ve düğünümüz sizler için evimin videosunu çektim düğünden sonra fotoğraflarımıda paylaşacağım.. öpüyorum hepiniziii dua edin benim için

iyi aksamlar kızlarr...
gelinliğimi aldım ablam ve görümcemle gittim cok begendiler.ewe gelince annemde şimdi daha iyi olmus güzel dedi bende beğendim üzerimde cok tatlı durdu rahatladm

kuzucuuumm tatlı gelinciiimm evlilik net olmayışı derken pek takip edemedim senin hazırlıkları ben..
düğün günü gelmiş bile inşallah her şey gönlünce olur, Rabbim mutluluğunuzu bozmasın

Günaydın gelinciklerimmm
Hayırlı pazarlar :26: Cumalar olcaktı o..
Pazar günü gelsin de uyuyayım diye düşüne düşüne bu hale geldim

iyi aksamlar kızlarr...
gelinliğimi aldım ablam ve görümcemle gittim cok begendiler.ewe gelince annemde şimdi daha iyi olmus güzel dedi bende beğendim üzerimde cok tatlı durdu rahatladm

Tatlım hayırlı olsun içine sinmesine çok sevindim
Fotoğraf istiyoruz

Son düzenleme:
2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................1 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................16... :123:

ayprensesi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................16... :123:

ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................21... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................36... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................44... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................71... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................86... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................127...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................156...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................267... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................267... :123:​

günaydınlarr canlarr
hayırlı cumalarr :26:
rabbim semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah :26:

iyi aksamlar kızlarr...

ayprensesi çok sevindim adınaa
*
handecimm son 1
şafak doğan güneşş
çok mutlu ol canımm
*
zehroşumm
*
duygucann fotoları bekliyoreee

Günaydınn hayırlı cumalar kızlarrr
Allahım şu dergiyi baskıya verseydim benden büyüük bir yük kalkacak son 4 gün

Kızlar Günaydın,Günü yaklaşan ve heyecanlı olanlara Allah yardım etsin,Allahi bizede nasip etsin,inşaAllah

iyi aksamlar kızlarr...

Canım Hayırlı olsun,Allah seni hep güldürsüün,şimdi iyi yakışyorduk,Allah bekleyenlere yardım etsin.

Allah mutluluğunuzu daim etsin, heyecanlarınız ve güzel günleriniz hiç bitmesin.Sonsuzzzzzzzzzzz Mutluluklarrrrrrrrrrrrrrr

iyi aksamlar kızlarr...

İçine sinmesine çok sevindim canım, bir kaç değişiklikle iyi olacağını söylemiştik zaten dimi :) Mutlulukla giy İnşallah.

Günaydın.Amiin bakalım çok stresli günler bizleri bekliyorr bana daha var :18:

Sana daha var mı :) kız ne kalmış şunun şurasında, asıl senin işin zor askerden gelir gelmez düğün telaşesi nasıl yetişecek bakalım.Ben az önce iş yerinde boş zamanım vardı listemi gözden geçireyim dedim, ohoooo aldıklarım var tamam listeden çıkardım ama yine bir sürü şey ekledim listeye ne değişti bende anlamadım.Sanırım bu eksikler hiç bitmeyecek. Allah düğün hazırlığı yapan tüm gelinciklerin yardımcısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…