'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ay benn çok mu rahatım ne bu aralar ben iş yüzünden kendimden geçtim hiçbirşeye bakamıyorum

günaydın kızlarr..
mutluyum gelinliğim sorun çıkarmadı.ablamlar beğendi bnde beğendim ama hala tedirginimm:18: 2hafta kaldı..

teşekkür ederim canm :) dualarım kabul oldu çok şükür.

saol canm bnde istiyorum paylsmak foto ama gelinliği cok zor bi yere kaldırdık düğünde giyicem kısmetse.

Canım Hayırlı olsun,Allah seni hep güldürsüün,şimdi iyi yakışyorduk,Allah bekleyenlere yardım etsin.

amin canm hepimizi güldürsün Rabbim. Allah bekleyenlere sabır versin ama az kalmış dayan :)

tesekkür ederim sanm söylemiştiniz valla ama insan korkuyo aminn inşaallah giyimek nasip olur.

kızlarrr benim gelinliğim hazır ya hanii şimdiii saç modeline geldi sıra cok kararsızım yarım edinn lütfenn..

kızlarrr benim gelinliğim hazır ya hanii şimdiii saç modeline geldi sıra cok kararsızım yarım edinn lütfenn..

Bu konuda yardımcı olmamız için bilmemiz gerekenler:
1-Gelinliğin modeli
2-senin yüz şeklin
3-nişanlınla aranızdaki boy farkı
4-saç rengin :)

Bunlara göre yardımcı olalım, bir kaç fikir çıkartırız:) Kuaför değiliz ama yine de fikirlerimiz olur.

hmmm pekii geriden başlayayım o zaman :)
4-açık kumral ve uzun
3-topuklularla bile aramızda mesafe kalıyo o konuda sıkıntı yok çok şükür :))
2-sanırım yüzüm oval
1-gelinliğim üst kısım tül üzerine serpme çiçekler var çiçekler etek kısmına hafif akıyor.etkek en altta simli tül var üzeinde ince tül onun üzerinde 4 kat tül var ama uzunlu kısalı.hafif bir kuyrugu var.duvağım kalcaya kadar onda da biraz çiçekler var.

umarın anlatbilmişimdir
:26:

Ay benn çok mu rahatım ne bu aralar ben iş yüzünden kendimden geçtim hiçbirşeye bakamıyorum

benim çeyizin gitmesine 1hafta kaldı ama bitmedi hala eksiklerim var
bazılarını almıcam ama ütü masası kir sepeti vb.şeyler var.onları alınca balayı için birkaç şey almam lazm al al bitmiyo.
kısmetse ewlencez ewimize gecince illa bişey eksik dicez o yuzden cok dert etme ama yinede cok boşlama :))

meerhaba,
Kızlar misafirlerinize değişik törenlerde (kına, düğün, nikah, nişan) dağıtabileceğiniz sabunlar yapmaktayım. magnetli, kutulu, keseli ve değişik kokulu. hertürlü sorunuz için lütfen mail atın. özel mesaj atamıyorum. mailim: ..................... . blogum ise hediyesabun.blogspot.com'dur. iyi günlerrr

Yaaa aynen hiç bitmiyor balayına nereye gidiyosunuz

Nacizane bir kaç fikir vereyim o halde, açık saç rengi her türlü saç modelini çok güzel gösterdiği için bence sonsuzzzz bir seçim şansın var.Yüzünün oval olması da büyük bir şans bence, ister dağınık toplatabilirsin ister sıkı topuz yapabilirsiniz.Yuvarlak bir yüze sahip birisinde sıkı topuz hiç olmuyor mesela, yüzü aydede gibi çıkıyor :) Boy farkı sorunu da olmadığına göre yüksek ve abartılı bir topuzda tercih edebilirsin.(tabi seviyorsan).
Gelinliğine gelince, straplez ya da sırt dekoltesi olarak sormuştum ama sırt dekoltesi varsa kesinlikle sıkı bir topuz ile dikkatleri dekolteye çekmekte fayda var.Sırt dekoltesinin saçla kapanmasına deli oluyorum da.Yine straplez ise de omuzlarına açıkta bırakacak topuzları tercih etmelisin.Bu yazdıklarımdan sonra şu kanıya vardım ki bence sen orasından burasından saç bukleleri dökülen bir toplama değil de sıkı bir topuz yaptırmalısın bence.
Bu modeli çok beğeniyorum nedense :)

yani bir kaç fikir, tabi kendimce.Ama şunu da unutmamak gerekir ki, gideceğiniz kuaför çok yaratıcı ve güzel hiç görülmemiş bir saç topuzu ile şahanelerde yaratabilir.Kafanızda illaki şu modeli istiyorum diye gitmeyin bence.

önerilerin için teşekür ederim nilcim.
aslında dediğin gibi toplu topuz iyi olur ama bn sevmiyorum öyle yapıştırma gibi.
birde cok yukarda istemıyorum kafamın üzerinde bi kafa var gibi :) ama kuaföre giderken kesin bunu yaptırcam die gitmicem.sonra moralimin bozulmasını istemiyorum.bnm baktıklarımdan 1-2 tane göstereyim onlar yorum yaparmısn

sarkanlar olmucak

en uygunu bu olucak gibime geliyor ama önü biraz daha harketli olabilir ön saçlarım uzun.

Bizde belek e gitmeyi düşünüyoruz canım şu hoteli cok beğendim ben
Honeymoon Room | BELCONTI Resort Hotel Belek Antalya Turkiye

güzelmiş canm hotell.. bizim hotel bu canm http://www.tatilbudur.com/ozkaymak-select-hotel.html
ben didimde begenmiştim sonra vazgeçtik.alanyaya karar verdik. hayırlısı

hande_buse88 bitmiş darısı başımıza kızlar geri sayımı kınadan yapın 1 gün 1 gündür :) bnm 14 gün kaldı geri sayaçta

burası da hoşmuş bizde önce ağva ya karar vermiştik vaz gectik ama bu arada en sondaki sac modeli hoşmuş ama snn sac renginle daha hoş olur bence bu rengi sevmedim

Son düzenleme:
burası da hoşmuş bizde önce ağva ya karar vermiştik vaz gectik ama bu arada en sondaki sac modeli hoşmuş ama snn sac renginle daha hoş olur bence bu rengi sevmedim

teşekkürler canm :) bnde onu begeniyorum ilk sırada o var minik çiçek alıcam öyle inş güzel olur:18:

Bence de 3. güzel seçim :) Saçının ön kısımları uzunsa kuaför onu ayarlar ya.Bence gayet güzel bir seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…