- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Allah mutluluğunuzu daim etsin, heyecanlarınız ve güzel günleriniz hiç bitmesin.Sonsuzzzzzzzzzzz Mutluluklarrrrrrrrrrrrrrr
İçine sinmesine çok sevindim canım, bir kaç değişiklikle iyi olacağını söylemiştik zaten dimi :) Mutlulukla giy İnşallah.
Sana daha var mı :) kız ne kalmış şunun şurasında, asıl senin işin zor askerden gelir gelmez düğün telaşesi nasıl yetişecek bakalım.Ben az önce iş yerinde boş zamanım vardı listemi gözden geçireyim dedim, ohoooo aldıklarım var tamam listeden çıkardım ama yine bir sürü şey ekledim listeye ne değişti bende anlamadım.Sanırım bu eksikler hiç bitmeyecek. Allah düğün hazırlığı yapan tüm gelinciklerin yardımcısı olsun :)
günaydınlarr canlarr
hayırlı cumalarr :26:
rabbim semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah :26:
ayprensesi çok sevindim adınaa
*
handecimm son 1
şafak doğan güneşş
çok mutlu ol canımm
*
zehroşumm
*
duygucann fotoları bekliyoreee
Günaydın gelinciklerimmm
Hayırlı pazarlar :26: Cumalar olcaktı o..
Pazar günü gelsin de uyuyayım diye düşüne düşüne bu hale geldim
Tatlım hayırlı olsun içine sinmesine çok sevindim
Fotoğraf istiyoruz
Canım Hayırlı olsun,Allah seni hep güldürsüün,şimdi iyi yakışyorduk,Allah bekleyenlere yardım etsin.
Ay benn çok mu rahatım nebu aralar ben iş yüzünden kendimden geçtim hiçbirşeye bakamıyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin, heyecanlarınız ve güzel günleriniz hiç bitmesin.Sonsuzzzzzzzzzzz Mutluluklarrrrrrrrrrrrrrr
İçine sinmesine çok sevindim canım, bir kaç değişiklikle iyi olacağını söylemiştik zaten dimi :) Mutlulukla giy İnşallah.
Sana daha var mı :) kız ne kalmış şunun şurasında, asıl senin işin zor askerden gelir gelmez düğün telaşesi nasıl yetişecek bakalım.Ben az önce iş yerinde boş zamanım vardı listemi gözden geçireyim dedim, ohoooo aldıklarım var tamam listeden çıkardım ama yine bir sürü şey ekledim listeye ne değişti bende anlamadım.Sanırım bu eksikler hiç bitmeyecek. Allah düğün hazırlığı yapan tüm gelinciklerin yardımcısı olsun :)
tesekkür ederim sanm söylemiştiniz valla ama insan korkuyoaminn inşaallah giyimek nasip olur.
kızlarrr benim gelinliğim hazır ya haniişimdiii saç modeline geldi sıra cok kararsızım yarım edinn lütfenn..
Bu konuda yardımcı olmamız için bilmemiz gerekenler:
1-Gelinliğin modeli
2-senin yüz şeklin
3-nişanlınla aranızdaki boy farkı
4-saç rengin :)
Bunlara göre yardımcı olalım, bir kaç fikir çıkartırız:) Kuaför değiliz ama yine de fikirlerimiz olur.
Ay benn çok mu rahatım nebu aralar ben iş yüzünden kendimden geçtim hiçbirşeye bakamıyorum
benim çeyizin gitmesine 1hafta kaldı ama bitmedi hala eksiklerim var
bazılarını almıcam ama ütü masası kir sepeti vb.şeyler var.onları alınca balayı için birkaç şey almam lazm al al bitmiyo.
kısmetse ewlencez ewimize gecince illa bişey eksik dicez o yuzden cok dert etme ama yinede cok boşlama :))
Yaaa aynen hiç bitmiyor balayına nereye gidiyosunuz
alanyaya gidicez kısmetse..6 gece kalıcaz
Nacizane bir kaç fikir vereyim o halde, açık saç rengi her türlü saç modelini çok güzel gösterdiği için bence sonsuzzzz bir seçim şansın var.Yüzünün oval olması da büyük bir şans bence, ister dağınık toplatabilirsin ister sıkı topuz yapabilirsiniz.Yuvarlak bir yüze sahip birisinde sıkı topuz hiç olmuyor mesela, yüzü aydede gibi çıkıyor :) Boy farkı sorunu da olmadığına göre yüksek ve abartılı bir topuzda tercih edebilirsin.(tabi seviyorsan).
Gelinliğine gelince, straplez ya da sırt dekoltesi olarak sormuştum ama sırt dekoltesi varsa kesinlikle sıkı bir topuz ile dikkatleri dekolteye çekmekte fayda var.Sırt dekoltesinin saçla kapanmasına deli oluyorum da.Yine straplez ise de omuzlarına açıkta bırakacak topuzları tercih etmelisin.Bu yazdıklarımdan sonra şu kanıya vardım ki bence sen orasından burasından saç bukleleri dökülen bir toplama değil de sıkı bir topuz yaptırmalısın bence.
Bu modeli çok beğeniyorum nedense :)
Eki Görüntüle 779801
Eki Görüntüle 779802 Eki Görüntüle 779803 Eki Görüntüle 779804
yani bir kaç fikir, tabi kendimce.Ama şunu da unutmamak gerekir ki, gideceğiniz kuaför çok yaratıcı ve güzel hiç görülmemiş bir saç topuzu ile şahanelerde yaratabilir.Kafanızda illaki şu modeli istiyorum diye gitmeyin bence.
Bizde belek e gitmeyi düşünüyoruz canım şu hoteli cok beğendim ben
Honeymoon Room | BELCONTI Resort Hotel Belek Antalya Turkiye
2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................1 ... :123:
röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................16... :123:
ayprensesi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................16... :123:
ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................21... :123:
engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................36... :123:
erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................44... :123:
bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................71... :123:
TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................86... :123:
nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................127...:123:
boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................156...:123:
pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................267... :123:
giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................267... :123:
önerilerin için teşekür ederim nilcim.
aslında dediğin gibi toplu topuz iyi olur ama bn sevmiyorum öyle yapıştırma gibi.
birde cok yukarda istemıyorum kafamın üzerinde bi kafa var gibi :) ama kuaföre giderken kesin bunu yaptırcam die gitmicem.sonra moralimin bozulmasını istemiyorum.bnm baktıklarımdan 1-2 tane göstereyim onlar yorum yaparmısn
Eki Görüntüle 779834 sarkanlar olmucak
Eki Görüntüle 779833
Eki Görüntüle 779832 en uygunu bu olucak gibime geliyor ama önü biraz daha harketli olabilir ön saçlarım uzun.
güzelmiş canm hotell.. bizim hotel bu canm http://www.tatilbudur.com/ozkaymak-select-hotel.html
ben didimde begenmiştim sonra vazgeçtik.alanyaya karar verdik. hayırlısı
burası da hoşmuş bizde önce ağva ya karar vermiştik vaz gectik amabu arada en sondaki sac modeli hoşmuş ama snn sac renginle daha hoş olur bence bu rengi sevmedim
önerilerin için teşekür ederim nilcim.
aslında dediğin gibi toplu topuz iyi olur ama bn sevmiyorum öyle yapıştırma gibi.
birde cok yukarda istemıyorum kafamın üzerinde bi kafa var gibi :) ama kuaföre giderken kesin bunu yaptırcam die gitmicem.sonra moralimin bozulmasını istemiyorum.bnm baktıklarımdan 1-2 tane göstereyim onlar yorum yaparmısn
Eki Görüntüle 779834 sarkanlar olmucak
Eki Görüntüle 779833
Eki Görüntüle 779832 en uygunu bu olucak gibime geliyor ama önü biraz daha harketli olabilir ön saçlarım uzun.
güzelmiş canm hotell.. bizim hotel bu canm http://www.tatilbudur.com/ozkaymak-select-hotel.html
ben didimde begenmiştim sonra vazgeçtik.alanyaya karar verdik. hayırlısı
Bence de 3. güzel seçim :) Saçının ön kısımları uzunsa kuaför onu ayarlar ya.Bence gayet güzel bir seçim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?