gerçektenmi doğru söyleyinn ::)
Kızlar benim de düğünümün aklaştığı gelinliğimin geldiği günleri görecek miyim acaba
Görürsün görürsün anlamazsın bile, dün akşam odamdaki rafları topluyordum elime düğün salonunun rezervasyon kağıdı geçti tarihe bir baktım 3 Temmuz, düşün yani.Annem sordu geçen gün, ne zaman tutmuştunuz siz salonu diye valla 1 ay olmadı galiba demiştim:) 45 gün olmuş biz salonu tutalı, anaaaa dedim zaman ne çabuk geçiyor.O yüzden bence sen telaşlanmaya başlasan iyi olur :))
Sevdiceğim yokken canım birşey yapmak istemiyo
Erkek evi de tolga gelsin herşey yapılır diyorlar, bir icraat yok yani canım
Sevdiceğim yokken canım birşey yapmak istemiyo
Erkek evi de tolga gelsin herşey yapılır diyorlar, bir icraat yok yani canım
Ayyy çok güldüüüm yaaa:) Erkek tarafı daha rahat oluyor zaten nedense, yani kayınvalide mi kayınpederimi çok sevmekle birlikte sağolsunlar onlarda pek rahatlar. Hatta kayınvalidem anneme aynen şöyle demiş nişan gecesi " Ayyy Mukadder Hanımm, valla evde nişan yapma cesaretini gösterdin altından da kalktın maşallah, yoruldun ama düğün de yorulmazsın sen birşey yapmıcan nasılsa kıyafetini giyip geliceksin" annemde şaşırmış tabi ki.:) O yüzden anneme diyorum bazen çarşıya çıkalım şunu alıcam bunu alıcam diye amannn diyo sen çık ben kıyafetimi giyip salona gelicem :)
aahhh bu tolgalarrrr
merhabalar hanımlaarr
2 gün sonra kocam olacak benim snoopy'm yaa..
imam efendi geleceknikahtan sonra çeyizim çıkmadan öncede duasını yapacak inşallah.. çeyizim evime gidecek ve son iş olan yerleştirme de bitti mi gelincik tarih bekleyecek
heyecanlıyıımm
Ayyy çok güldüüüm yaaaBenim kayınvalide ayrı bi dünya zaten Bi tek yorgan yaptı daha düğün için tek hazırlığı o
seninkide mi tolgaaa
Aman artık o tek yorganı da yıllarca söyler durur., valla ne bileyim iyi hoşta işte benim kayınvalidem de bir alem.Zaten şuan yazlıkta, taa ekim ayı başında gelir. Siz kullanıcaksınız siz beğenin alın diyor zaten, yani bazen hoşuma gidiyor, onu alma bunu al, yok bu olsun falan diyen biri değil çok şükür ama insan bazende istiyor ki, ilgilensin bir heyecan göstersin falan ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah bir yastıkta kocatsınnn musmutlu günleriniz olsun ne güzel darısı bizeeeeeeeeeee
Aynen aynenkız ikimizin kayın validesi aynı olabilirmi bizimkiler kardeş olmasın
Valla bi sorayım bakayım küçükken kaybettiği bir kız kardeşi falan var mıymış
Canım bizimkiler kardeş olmasın derken bizim beyleri kast ettim hani k.v miz aynı kişi mi diye
:)) hehh işte bende o kadar okumuşum , kafam gitti yine bir yerlerekusura bakma nolur...
önemli değil nil şeyy size niloşş diyebilirmiyim hahahah
:) sıkıntı yok ben alışkınım, kuzenlerim falan hep niloş der.Kısa bir isim olunca daha da kısaltma şansı olmuyor tabi, bu sefer uzatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?