demi benim sülaledeki ismimden bozma lakabım 'şeymili' babam takmış bana bu ismi
ben böyle takma isimleri severim, nedense bana çok sıcak ve samimi gelir.Tabi kırıcı ve aşağılayıcı olmadığı sürece :) Şeymili' de ilginçmiş gerçekten, bende sevdim "şeymili"
eevet canı hatta benimkinin evrim süreci şöle şeyma=şeymili=ceymiliAhh ahh baba edebiyat öğretmeni oluncaaa
Cemile'ye doğru bir gidiş var sanki aman dikkat!! :)
Cok guzelmis bu pike takimi amaBende istiyorum. Eger tac da bulursan soyler misin ? Annemlere soyleyim de bana da alsinlar
msj attım senin istediğin bu ürünün satışta olup olmadığını sordum.. stoklarda yoktur diye mail atmışlar
Buldummmmmmmmmmmmmm Buldummmmmmmmmmmmmmmm :)))) Taç Sempre Yatak Örtüsü diye geçiyor, siyahı-beyazı-bordosu var. Fiyatı da 200 civarı. Geçen gün baya araştırmıştım sonunda Taç mağazasından bir satış görevlisi resmi, görünce anladı çok şükür.Bayıldımmmmm bayıldımmmmm bu yatak örtüsüne, çeyizimden bir tane yatak örtüsü çıkartıcam mecburen napıcam o kadar yatak örtüsünü.Bi misafirlik birde günlük yeter şimdilik. Çeyizden çıkardığımı da kardeşime bırakırım, benden sonra sırada o var :)
Hadiii gözün aydııın
Benim istediğim yatak örtüsünü bende Çorlu'da buldum.
İki yerde vardı.
Biri 760 biri 790 dedi
İnternette 455 tl
Valla bende fiyat konusunda endişeliydim ama beklediğimin çok altında çıktı fiyatı.Senin beğendiğininde maşallahı varmış yani :)) İnternette o kadar ucuzsa bence internetten al.Neden o kadar fiyat farkı veresin ki.
Bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnn, bugün iş yok tatilim ama nedense alışkanlık uyandım ve burdayım :)
günaydınlar
yatak örtüleri bulunmuş
bende bir hevesle almıstım saten.. ütülemek işkence.. 2 kez kullandım dolapta duruyor.pike atıp çıkıyorum evden.
fazla para vermeye değmez yani.
Günaydınlar alemin en güzel gelin adaylarıSüper bir hafta geçirmeniz ve hafta sonunun hemen gelmesi dileğiyle :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?