'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kıralımm cicimm
napıyosunn, sen nerde çalışıyosun bu aradaa :44:

:) Bursa'da bir sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum. Yeni kanunlar, yeni yasa tasarıları gibi değişimlerin henüz resmi gazetede yayınlanmamasından dolayı işler bu ara durgun.Resmi gazeteye ilanını bekliyoruz. Bu seferde işten başımızı kaldıramayız :) Herkes pusuda bekliyor şuan:)

Selam Kizlar :)
Simdi biraz son yazilanlari okudum da nedir bu bicak standi ? Ben ikeadan aldim bir tane bir de mutfakda magnetli metal serit var baharatlik icin ama kucuk sevimli bicaklarida oraya assam mi ki diyorum

hıı anladımm, hadi bakalım iyi çalışmalarr

Altın yükselsin ya, düğün için para biriktirip altın yapmıştık. Düğüne yakın bozup eşyaları nakit alırız diye.Külliyen zarar edicez bu gidişle .

amann 79 a düştüğünde alsaydınız keşkeee

Altın yükselsin ya, düğün için para biriktirip altın yapmıştık. Düğüne yakın bozup eşyaları nakit alırız diye.Külliyen zarar edicez bu gidişle .

yükselsin tabi..

o kadar gram yapıyoz

yükselsin yükselsin düğün takıalrını bozdurup evi ödeyelim

ayy herkes yükselmesini bekliyomuşş
bakalım kısmett belli olmaz bu işlerr
düşmesini de kimse beklemiyodu

sahiden kimi düşsün diyor benim gibi bazıları da yükselsin diyo :)ne diyim Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…