Asıl sen kusura bakma işte zorluklarda insanı böyle kasıyor :2:
Darısı başına desene kız
Asıl sen kusura bakma işte zorluklarda insanı böyle kasıyor :2:
Darısı başına desene kız
Şu İzmir sıcağında nasıl giyilir yazın gelinlik onu düşünmesem sorun yok aslında ama ben çok sıkılgan biriyim bunu bildiklerinden kimse ses çıkartamıyo bana şu ara tarih konusunda
ekimde 2 düğünümüz var gizz
doğru hatırlıyosun.
biz bu aydan başlıyoruz yapmaya nişanlıcanda aylığıyla direk alcak eşyaları,
Allah yardımcı olur diyoruz bakalımm
amin canım inşallah :26:
valla annem haziran temmuz ağustos olmasın düğün ben sıcak sevmiyorum diyor ki biz istanbulda yaşıyoruz nisan mayıs istiyor herkes okullar kapanömadan yazlıklaırna gitmeden
bizde balayı için nakit ayırdık aralıkta karttan peşin alacağız kısmetse bişiler yapalım evimizin içi azcık tadilat olucak yarın babamın mobilyacı arkadaşı fikir vermek için gelicek inşallah bakıcak nereye ne uygulanır diye
dila çok ama çok zor şimdi ablaısnın düğününe 2 ayda hazır oldular çok masraf olmuştur eminim bu işler çok zor ve yıpratıcı benim kayınvalide cumartesi tansiyonu çıktı ve hafızası gitti cumartesi kızınının düğününü hatırlamıyor düşün herşeyi içine atan bir insandıor duygusal ve içine dönüktür kimseye karışmaz laf sokmaz öyle bir kadındır cumartesi saç baş yaptırdım eve gittim gördüm onu o halde bende fena oldum ağladım makyaj bile yapamadım düğün gecesi kafasına buz koyduk konuştuk hatırlatmaya çalıştık
istediğimiz iyileşmesi idi o geceyi hastahanede geçirdikler beyninde sorun yok ve uyunca sabahına başına gelenleri anladı ama malesef kızının düğünü nü unutttu allah kimseye yaşatmasın biz çok zor geçirdik o güne dair hiç birşey hatırlamıyorum büyük bir baş ağırıs yorgunluk kaldı geriye
kızlar kendi aileniz eve karşı tarafa ne olur zorluk çıkarmayın gücenmeler olmasın insanların başına neler geliyor o gün anladım bir anda gitti hafızası anne ve babamın kıymetini anladım ben o gün
çok geçmiş olsun gizz :26:
bizde aileleri yıpratmadan yapmaya çalışcaz ama bakalımm inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız:26:
darısı başınaa bebişimmmm
*
duygu ben aldım bile o bıçak setini ama paslanıyomuşş
sen schafer almadın mı ki? değişim şansın varsa değiştir istersen tatlım ya
Sorun yok, yanlış anlaşılmak istemem asla o yüzden. :)
imam nikahım kıyıldıııçeyizim çıktı evimden yeni evime..
Snoopy'm kocam oldu
Ama isyanda.. Bu nasıl evlilik kadınım yaa gene ayrı ayrı uyuyoruz diyor her fırsatta
Rabbim güzellikler versin bizlere inşallaahh..
günaydınlar kızlarr
bu foruma nolmuşş yaaaaaa :95::95::95:
sayfamda kayboldum yeminleeee
*
ardemircim hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah
Hadi hayırlı olsun ablacım
arzusummmm
Snoopyy enıstecıkleee musmutlu bı yasammm dılıyommmbebegmmmmmmmm
selam nil nasılsın? sen bursa da nerede ikamet ediyorsun?
yine buralar çok sessizzzzzzzzz, ya da benim bugünlerde çenem biraz fazla düşük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?