'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dilacım bıçakla ilgili yorumu unutmuşum buraya yazıyorum, ben bıçak setimi cookerdan almıştım

hem de 30 lira falandı çok memnunum onlardan aklında olsun ama et için sağlam bir bıçak aldım o da bursa bıçağıydı markası cemil

Şu İzmir sıcağında nasıl giyilir yazın gelinlik onu düşünmesem sorun yok aslında ama ben çok sıkılgan biriyim bunu bildiklerinden kimse ses çıkartamıyo bana şu ara tarih konusunda

valla annem haziran temmuz ağustos olmasın düğün ben sıcak sevmiyorum diyor ki biz istanbulda yaşıyoruz nisan mayıs istiyor herkes okullar kapanömadan yazlıklaırna gitmeden

bizde balayı için nakit ayırdık aralıkta karttan peşin alacağız kısmetse bişiler yapalım evimizin içi azcık tadilat olucak yarın babamın mobilyacı arkadaşı fikir vermek için gelicek inşallah bakıcak nereye ne uygulanır diye

dila çok ama çok zor şimdi ablaısnın düğününe 2 ayda hazır oldular çok masraf olmuştur eminim bu işler çok zor ve yıpratıcı benim kayınvalide cumartesi tansiyonu çıktı ve hafızası gitti cumartesi kızınının düğününü hatırlamıyor düşün herşeyi içine atan bir insandıor duygusal ve içine dönüktür kimseye karışmaz laf sokmaz öyle bir kadındır cumartesi saç baş yaptırdım eve gittim gördüm onu o halde bende fena oldum ağladım makyaj bile yapamadım düğün gecesi kafasına buz koyduk konuştuk hatırlatmaya çalıştık

istediğimiz iyileşmesi idi o geceyi hastahanede geçirdikler beyninde sorun yok ve uyunca sabahına başına gelenleri anladı ama malesef kızının düğünü nü unutttu allah kimseye yaşatmasın biz çok zor geçirdik o güne dair hiç birşey hatırlamıyorum büyük bir baş ağırıs yorgunluk kaldı geriye

kızlar kendi aileniz eve karşı tarafa ne olur zorluk çıkarmayın gücenmeler olmasın insanların başına neler geliyor o gün anladım bir anda gitti hafızası anne ve babamın kıymetini anladım ben o gün

çok geçmiş olsun gizz :26:
bizde aileleri yıpratmadan yapmaya çalışcaz ama bakalımm inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız:26:

çok geçmiş olsun gizz :26:
bizde aileleri yıpratmadan yapmaya çalışcaz ama bakalımm inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız:26:

canım sağol inan kimse düğün günü bunları yaşamak istemez ben nişanlım fotoğraf çekicektik güya her aşamada yanınd aolucaktık görümcemin yetetri kadar destek olduk ama en osn maklinemi verdim birilerine düğün boyunca çektiler bir elini ben bir elini nişanlım bir elimizde kafasında buz tgorbasındaydı halimizi görenler şaşırdı

kayınvalidem su içiyo ama onlarca bardak içtiği suyu unutuyor içtikçe içiyor sürekli lavabo ve masa arasında mekik dokuduk

o yüzden bu aşamları en kolay halledin dilerim hala gözleirm doluyor burnum sızlıyor ben duygusal biri de değilim ama canım yandı bir kere hiçbirşey gözümde değil artık yani can sağlığı önemli gerisi boş

ben hayatı planlıyorum ya belkşi görümcemde öyle yaptı işte cumartesi ben dersimi aldım uzun vadeli düşünmeyip allah izin verdiği sürece elimden geleni yapıcam yoksa çok üzülürüm

selam kızlar nasılsınız yoğunum bu aralar çeyiz koliliyoruz zaman buldukca girmeye çalısıyorum..

arzusummmm
Snoopyy enıstecıkleee musmutlu bı yasammm dılıyommmbebegmmmmmmmm

günaydınlar kızlarr
bu foruma nolmuşş yaaaaaa :95::95::95:
sayfamda kayboldum yeminleeee
*
ardemircim hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah

çok teşekkür ederim dilacımm

Hadi hayırlı olsun ablacım

sağol margiim

arzusummmm
Snoopyy enıstecıkleee musmutlu bı yasammm dılıyommmbebegmmmmmmmm

kübracığıımm özlendin yahuu

çok teşekkür ederim canım.. herkes gönlünden geçen huzura mutluluğa kavuşsun inşallah

Günaydın Dünyanına tatlı gelin adayları,Allah sizide mutlu etsin,bizede nasip etsin inşallah,kk'da kayboldum adeta

Selamlarrrrrr, herkese keyifli bir gün diliyorum. Nemli ve yapış yapış Bursa'dan kocaman Günaydınlarrrrrrrrrrr

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................12... :123:

ayprensesi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................12... :123:

ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................17... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................32... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................40... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................67... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................82... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................123...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................152...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................263... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................263... :123:​

yine buralar çok sessizzzzzzzzz, ya da benim bugünlerde çenem biraz fazla düşük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…