Kızlar sizin düğün tarihleri nasıl belli oldu.
Bizim kimseden çıt çıkmıyo :18:
nişanlımla ben tarih belirledik ailelere söyledikKızlar sizin düğün tarihleri nasıl belli oldu.
Biz nişanlımla konuştuk, ne zaman yapabiliriz diye. O ailesi ile görüştü bende ailemle görüştüm her iki ailede olumlu olunca hazırlıklara başladık. Düğün salonunu tuttuk, sonra anneleri götürdük salona görsünler diye. Bu kadar yani. Öyle aileler bir araya gelip sanki pazarlık yapar gibi, siz şunu yapın biz bunu yapalım, kızımıza şunu istiyoruz yok bilmem ne size düşer gibi ticari anlaşmalar yapılmadı. Halende bütün alışveriş ve eşya işlerini nişanlımla yapıyoruz.
nişanlımla ben tarih belirledik ailelere söyledikhatta kv'dem daha erken evlenin dedi. ama istediğim tarihte oldu
hemen mi düşünüyorsunuz ki, daha çok yeni nişanlan olmuş. Altta ki tarih ise 23 gün yazıyor.Biraz tadını çıkartın bence.Haklısın insan hemen olsun kavuşayım istiyor ama yine de nişanlı olmak harika bence.Biz nişanlımla dışarı çıkarken kendi annem hep der "gezin tadını çıkarın, biz zamanında çıkaramadık" diye.Ohhh bizde nişanlı olmanın keyfini sürüyoruz.
Bizde de aileler bizden haber bekliyor ama ben nişandan sonra işten ayrıldım yeni iş bulamadım
Nişanlımda oralı olmuyo şuan sanırım benim iş yok diye.
Çünkü malum düğün salonu için nakit gerekecek. Tüm yük şuan nişanlımın üstünde
cnm kimseden ses çıkmaz biz de de aynı oldu kimsede baktım tık yok eşimle maddi durumumuzu ayarlayıp ilk nikah tarihimizi aldık aileler ona zaten uymak zorunda kaldı pek bir masraf gerektirmediği için. düğün tarihimizi ben hazirankv ağustos gibi istedi ama mayısa düğün salonu bulduk mayısta olduKızlar sizin düğün tarihleri nasıl belli oldu.
Mayıs gibi istiyoruz düğünü. Zaten önceden de sözlüydük. Nişan söz bi değişiklik yok yani.
Aileler filan da rahat maşallah gezme tozma konusunda rahatız şükür ki.
Yaşımız geçmeden artık bi evimiz olsun diyoruz
cnm kimseden ses çıkmaz biz de de aynı oldu kimsede baktım tık yok eşimle maddi durumumuzu ayarlayıp ilk nikah tarihimizi aldık aileler ona zaten uymak zorunda kaldı pek bir masraf gerektirmediği için. düğün tarihimizi ben hazirankv ağustos gibi istedi ama mayısa düğün salonu bulduk mayısta oldu
ya bizim de öyle, 2012 Nisan ayından beri nişanlım da bize gelir gider, çıkarız rahat rahat sağolsun ailem çok ama çok anlayışlı.Ama işte bazen bazı şeyler istediğimiz an olmuyor, uygun zamanı bekliyor.Yaşınız da geçmez geçmez, herşeyin hayırlısını istemek lazım
Öyle nilcim ama ailelerde bıktı artık bizden
Şimdiden torun diye tutturan ana babalarla boğuşmaktayız maalesef eh yaş 29 olunca
o zaman acele etmeyeceksin, çünkü bu devirde tek elle şak şak olmuyor maalesef. Bizde nişanlandığımız da ben çalışmıyordum, nişanlımla açık açık konuştuk maddi durumumuzu gözden geçirdik ve ben işe girmeden evlilik düşünemeyeceğimize karar verdik Allah iş rastlığı verdi nişanımdan 3 ay sonra işe girdim, nişanlımda hemen Aralık'ta olsun dedi.Gerçekten düğün tarihi bir kere dile dolandı mı masraflar başlıyor.Kolay şeyler değil.Belki düğün yapılır gider ama sonrasını da mantıklı düşünmek gerek.Nişanlın yapacak düğünü belki ama evlendiğinizin ertesi günü onun borçlarına sende ortak olacaksın.Bence acele etme, üst mesajımda da dediğim gibi, nişanlılığın tadını çıkartın. ve sende iş aramalarına hız ver.
Allah is rastlığı versin, inşallah gönlüne göre olur.
canım bizimde ailelerden bi ses çıkmadı
biz nişanlımla ocak düşündük yetişirmiyiz die baktık o şekilde kararlaştırdık.
hoş benimki yeni işe giri ilk ayı dolsun tarihimizi netleştircezi işlemlerimizi yapcaz
:)) Ohooo ailelere kalırsak zaten yandık tümden, önce torun derler bir de oğlan torun oldu mu ee torunumun sünnetini göremiycem mi ben demeye başlarlar. :))
Bence nişanlınla oturup konuşun, mutlaka onunda kafasında vardır birşeyler.Bir sonuca bağlarsınız gibime geliyor.Kendi kendine kurmakla olmaz :)
kızlar selamlar herkese
günicen canım bizde mayıs ayı gibi olsun die nişanlımla kararlaştırdık ama evimiz belli diye daha erknde olabilir o yüzden ekim ayı gibi netleşcek bu fikir bizde şimdilik kesin mayıs desekte 2 aya kadar öncmei olacağı konuşulcak daha yeni bir düğünden çıktılar çünkü
dila nişanlının ablası ve senin abinin düğünleri ne zaman olucak yanlış hatırlamıyorsam sizden önce 2 düğün olucak ocak ayına nasıl hazırlancaksınız benm nişanlım ocaktan beri çalışıyor ama biz mayısa bile itire itire geliriz diyoruz al al bitmiyor eksik bitmiyor yani
Yanlış bi anlaşılma oldu sanırım. Ya da yanlış mı anlattım.
Ben çalışmayacağım herşeyi o yapacak demedim.
Bunca zaman kendi alın terimi kazanıp kimseden tek kuruş almadım.
Şu 2 haftadır evdeyim ve şükür ki görüştüğüm bikaç yer var iş için.
Elbette bende biliyorum tek başına hiçbirşeyin olamayacağını.
Sadece düğün tarihini nasıl kararlaştırdınız diye sormuştum.
kızlar selamlar herkese
dila nişanlının ablası ve senin abinin düğünleri ne zaman olucak yanlış hatırlamıyorsam sizden önce 2 düğün olucak ocak ayına nasıl hazırlancaksınız benm nişanlım ocaktan beri çalışıyor ama biz mayısa bile itire itire geliriz diyoruz al al bitmiyor eksik bitmiyor yani
Hayırlısı olsun kuzucum. Çok sevindim nişanlının işe girmesine.
İnşallah hayırlı ve bereketli olur kazancı.
yok yok bende kötü anlamda demedim zaten, karşılıklı bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Siz ben çalışmıyorum şuan deyince birden kendi durumum geldi aklıma da o yüzden. Sadece siz çalışmaya başlamadan düğün yapmak isterseniz zor olur gibilerinden söylemiştim. Konu konuyu açtı söz buralara geldi yani. Yoksa aksi bir düşüncem, asla olmadı.zaten yazdıklarınızdan çalışmaya devam edeceğiniz belliydi.İstemeden kırıcı birşey söylediysem, yanlış anlaşılmaya sebep verdiysem kusura bakmayın nolur.
ekimde 2 düğünümüz var gizz
doğru hatırlıyosun.
biz bu aydan başlıyoruz yapmaya nişanlıcanda aylığıyla direk alcak eşyaları,
Allah yardımcı olur diyoruz bakalımm
amin canım inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?