ben geldimmmm çenesi düşük biri daha geldii selamlarrrr :)
oohhhh süper işte bayıldım buna :)))))) hoşgeldinnnnn sefalar getirdinnnnnnnn
:):) napıosun canımmmm
İyiyim teşekkürler sen nasılsın?
9 ayın geçmesini bekliyorum :))))
:)) bende 4 ayın geçmesini bekliyorum, evdekilere heyecanımı söyleyince amann daha 4 ay var deyip beni geçiştiriyorlar ama burada benimle aynı heyecanı paylaşanları görünce acayip mutlu oluyorum.
Dila uzun süre gelmiyecekmi? zaten sıkılımştıkarkadaşlar dila üyeliğini 1 aylığına dondurdu.. spk sınavına hazırlanacak .diğer türlü yine gelirim dayanamam diyordu
sizlere selamı var. onu özleyecekmişiz
dipnot : zehram ticker düşmeyi senden rica etti. o sana mesaj yazana kadar üyeliği dondurulmuşkalmış öyle..
Dila uzun süre gelmiyecekmi? zaten sıkılımştıkburda onun konuşuyorduk,o gelmese çok sıkılcağız,bize tavsiye ettiğin samimi bir topik varmı Donuk pudra
ne diyosun 9 AY VAR YERİ GELİYOR YERİMDE DURAMIYORUM 4 AYIN KALMIŞ HİÇBİŞE ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYOR
Dila uzun süre gelmiyecekmi? zaten sıkılımştıkburda onun konuşuyorduk,o gelmese çok sıkılcağız,bize tavsiye ettiğin samimi bir topik varmı Donuk pudra
öncelikle merhaba kızlar.. evet hakikaten zaman çok çabuk geçiyor.ben sözlendiğimde daha düğüne 10 ay var acele etmeye gerek yok diyordum şimdide 10 gün kaldı herşey yetişecekmi acaba diyorum sizlere tavsiyem yapmanız gereken şeyleri sıraya koyun ve liste yapın adım adım bitire bitire ilerleyinyoksa, stresiniz artıyor gün yaklaştıkça..
arkadaşlar dila üyeliğini 1 aylığına dondurdu.. spk sınavına hazırlanacak .diğer türlü yine gelirim dayanamam diyordu
sizlere selamı var. onu özleyecekmişiz
dipnot : zehram ticker düşmeyi senden rica etti. o sana mesaj yazana kadar üyeliği dondurulmuşkalmış öyle..
Zaman geçiyor gerçekten, daha 2 gün önce düğün salonunu tuttuk diye burada yazıyordum ohooo 50 gün olmuş meğersem.Yani zaman gerçekten akıp gidiyor, biz iple çektiğimiz için sanki geçmiyor gibi geliyor sadece.
Senin de geçer ya, Ocak ayında nişanlandığımda çalışmıyordum, o yüzden düğün tarihi bile belli değildi.Birden iş çıktı karşıma derken düğün tarihi konuşuldu işte bu günlere geldik.
Bence başka topic aramayalım, burası bize yeter. Birisi devam etsin geri sayıma, bunca hatırayı geride bırakmayalım bence.
Allah mutlu etsin inşallah çok az kalmış sizin.Bende sizin dediğiniz gibi yapıyorum.Güzel bir defter ve içerisi full dolu :) Misafir listesi, alınacaklar listesi, kına ve düğün için seçtiğimiz şarkılar, kına ve düğün için alınacak hediyelikler , yapılacak tüm işler orada.Aldıkça çiziyorum üstünü hiç birşey karışmıyor güzel oluyor.Çarşıda şaşkın şaşkın dolaşmıyorum, çarşıya ne almak için çıktığımı belirliyorum ona göre tık tık alıp eve dönüyorum.Böylece ayy ben ne alıcaktım yaa şuna da bakayım ayy bu daa falan derken çarşıda boşuna vakit harcamıyorum.
Huhuuuuu burda olanlar el kaldırsın
Çok yoğunum giremiyorum KK'ya eskisi gibi ya
Nil Burada :)))))))
Selam canım, Bursa'da Gazcılar'da oturuyorum.Yeni yapılan Doğanbey Toki konutlarının orada oturuyorum.
Merhabaaa
Ben yeni arkadaşların çoğuyla tanışamadım sanırım adım Gülin
anladım canm ataevlerden olmanı diliyordum :) nasıl gidiyor..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?