- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
heyecanlı canım
Sen nasılsın?
ooo 11 günün kalmışşş ) heyecana bak sen :) nasıl olsun ev arayışı içindeyım bende :/:2:
Kızlar dün düğün salonu gezdik İstanbul' da bir kaç tane...
Aman yarabbiii nasıl fiyatlar onlar
En kıytırığına 4950 dediler
tatlım ekimden sonrası da geç olur diye korkuyorumcanım ekimden sonra gidin yarı yarıya düşecektir fiyat.. benim nişan yaptığım salon minnacıktı 1250 ye tutmuştum martta şimdi 4700e anlaştı arkadaşım zorla o da
tatlım ekimden sonrası da geç olur diye korkuyorum
Kızlaaarr selammmbenim düğün tarihim erkene alınıcak sanırım 20 gün kadar:18::18:
İstediğimiz tarihte yer bulamassak kaygısı taşıyorum ben biraz canım. Birde ilerleyen tarihlerde fiyatları artıracaklarkızlr selamlar zehracım biş isorcam erken değilmi biz ekim kasım aralık gibi alacağız ne bileyim sonuçta yer olur diye düşünüyoruz balayını aralık ta alcaz almadan önce düğüne kapora veririz dedik
ne taraflarda baktınız salon
endişeni anlıyorum ama kesinlikle geç olmaz.. yazık günah kuzucum beğenmediğin içine sinmeyen salonu 5bin veripte bütçeni sarsmanın ne anlamı var ki? kışa doğru sinek avlama sezonu açıldığı için düğün salonlarında.. afedersin eşek gibi indirim yapıyorlar ben düğün salonumu sezonda 8bin dediler mayıs ayında tuttum bak 4bin'e.. eylül ayı için.. ama içime sindi mis gibi..
sen gezmeye fikir edinmeye devam et ama dediğimi de yabana atma nolursun.. bu arefede düdükleyecek adam arıyor bu salon sahipleri..
İstediğimiz tarihte yer bulamassak kaygısı taşıyorum ben biraz canım. Birde ilerleyen tarihlerde fiyatları artıracaklar
Bizde balayını ekimden sonra tutucaz canım.. Muhtemelen aralık olur bizimde tarihimiz.
Tatlım bize söyledikleri fiyatlar 2013 fiyatları.. İlerleyen tarihlerde 2014 fiyatıyla vericekler daha da yükselicek fiyatlar..
Bizim düşündüğüm ay mayıs ayı.. Ve hızla tükenen bir ay olucak die düşünüyorum
İstediğimiz tarihte yer bulamassak kaygısı taşıyorum ben biraz canım. Birde ilerleyen tarihlerde fiyatları artıracaklar
Bizde balayını ekimden sonra tutucaz canım.. Muhtemelen aralık olur bizimde tarihimiz.
Tatlım bize söyledikleri fiyatlar 2013 fiyatları.. İlerleyen tarihlerde 2014 fiyatıyla vericekler daha da yükselicek fiyatlar..
Bizim düşündüğüm ay mayıs ayı.. Ve hızla tükenen bir ay olucak die düşünüyorum
ama sana verdiği fiyat 2013 temmuz ağustos eylül ayı için zehracım.. senin düğünün mayısta olacak bu bir.. kışın tutacağın içinde fiyatları düşük yakalayacaksın bu da iki.. istediğin tarihte olması içinde başka düğün salonu mu yok koca istanbulda muhakkak bulursun Allahın izniyle..
bir de balayı için tur şirketiyle çalışacaksınız şayet en erken aralık sonu ocak başı oteller fiyat vermeye başlıyor.. ona göre görüşün otellerle giz08 senin içinde geçerli bu ileti arkadaşım
geçen yıldan alan arkadaşlardan tecürbeliyim canım o konuda ne ne zaman yapılır diye detaylı listem var allahın izniyle erkenden alırız
düğün yeride koca istanbuld aiçine sinen mekan bulmak çok zor , benim baktığım yer 5.500 ama kışın 3.500 oluyormuş bir tanıdğımız orada yaza 3500 e yaptı yani inince iniyolar ben araya hatırlı kişileri sokturcam
çok heyecanlanıyorum evimiz yuvamız belli en büyük derdim kalktı başımdan şimdi düğün yeri balayı belli olsun rahat edecem
öyle takır takır ilerliyor ki anlayamıyorsun inan bana..
4-5 ay kalmışken ki halim dün gibi.. ne ne oldu ne ara oldu nasıl bu kadar işi kendi kendime yapabildim ve düğünüme 10 gün nasıl kaldı inan anlamadım.. herşey yolunda ilerliyor Rabbim gönlümüze göre versin de sahiden yuva kurana düğün yapana yardım ediyor Allah
ben gene de üzerime vazife olmasa da seni de bilgilendirmek istedim naçizane kusura bakma emi
hadi hayırlısı
ne o panik oldun canım benim?
olurmu canım estafurullah benim unutacağım çok detay olacaktır zaten mükemmel olamayız ki ,inşallah senin geçirdiğin gibi bizde güzelliklerle geçeriz o yollardan
çok heyecanlanıyorum çok güzel olucak herşey inşalllah
Canım ev bulmaak problemm hiçbişeyi kaygı etmiyorum da:18:
Canım ev bulmaak problemm hiçbişeyi kaygı etmiyorum da:18:
canım aslında kasım ayı tam inen tarih biz kasım aralık gibi halledeceğiz büyük ihtimal,bende nedense salon kaygısı yok o konuda panik olmuyorum kısmet diyorum :))))))) gelinliğide ocak ayında halledeceğiz tam o zaman iniyormuş oda
şimcik ikimizde 10 mayısta evlenirsek biz büyük ihtimal corneliaya gidicez pazartesi yada salı balayına çıkıcaz büyük ihtimal karşılaşma olaslığımız büyük olacak
ama sana verdiği fiyat 2013 temmuz ağustos eylül ayı için zehracım.. senin düğünün mayısta olacak bu bir.. kışın tutacağın içinde fiyatları düşük yakalayacaksın bu da iki.. istediğin tarihte olması içinde başka düğün salonu mu yok koca istanbulda muhakkak bulursun Allahın izniyle..
bir de balayı için tur şirketiyle çalışacaksınız şayet en erken aralık sonu ocak başı oteller fiyat vermeye başlıyor.. ona göre görüşün otellerle giz08 senin içinde geçerli bu ileti arkadaşım
Bilmiyorum hiiiç tatlım nasıl olucak
Şimdi gönül davetin bahçelievler şubesiyle konuştum. 3950 dedi ve inanılmaz bir paketi var
hizmetleri falan olağaanüstü
Eğer aynı tarihte evlenirsek ve oraya gidersek karşılaştırız tatlım hakikatenPazar günü çıkarız biz muhtemelen tatile
Doğru diyorsun bu konuda tatlım. Fakat biz mayıs ayını sorduk özellikle.. 1 mayıstan itibaren fiyatların artacağını söylediler. Hatta gittiğimiz bir salonun sahibi istanbuldaki düğün salonları federasyonmuymuş ne onun yardımcı başkanıymış..
Kendiside söyledi fiyatların artacağı olası rakamları..
Hayırlısı diyeliiim
Biz geçen sene evlilik kararımızı erteledik canım.. Balayı indirim tarihlerini biliyorum yani
Ets tur geçen sene 3 aralıkta açıklamıştı en yüksek indirim oranı %25 buda sadece worldcarda uygulanıyor.. Ve bizim worldcardımız yok
Gitmek istediğim otel cornelia %20 indirim uyguluyor. Ekim sonu itibariylede fiyatlarını açıklıyor cornelia..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?