- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
İnşallah ama benim istediğim evler pahalı, diğerleri de yeni evlenen bir insanın oturacağı tipte değilbenimkinden daha kolay daha güzel geçersiniz hepiniz inşallaaahhh
çıkacak gönlüne göre bir yer benim hiç şüphem yok
düğün yeri ayarlandımı peki canım
oohhhh bende tereciye tere satmaya kalkıyorum bakar mısın
dilerim herşey gönlüne göre canım benim
Estağfurullah tatlım olurmu hiç öle şey
Geçen sene balayında kaporayı yatırıcak zaman erteleme kararı almıştık..
Erteledikten 1 gün sonra nişanlımın teyzesi ölmüştü
Kısmet bu işler... Hakkımızda herşeyin hayırlısı..
Rabbim utandırmaz inşallah
bende sırf ets için word kart aldım vakıfbanktan word amblemi var herhalde olur balayını peşin kartla alıcaz eylül ekim gibide, yurtdışı yaparız 4500 tl lik verdiler bana kartı 8 ay olucak daha kullanmadım kullanmak istemiyorum evde saklıyorum tatil kartım olacak o
gönül davet çok meşhur zehracım aslında çokta güzel olur şıktır orası ama bizlere çok uzak maalesef
hiç fiyatı hiç bişiyi düşünmedim nişanlıma 3 4 yer söyledim arayıp görüşüyor ekim gibi alırız o konuda kafamı yormucam detaycı ruhluyum ama artık saldım kendimi karışmıyorum
çok teşekkür ederiz tatlım her zaman başvuraiblirizAllah bu işlerde hayır versin bütün evlenecek çiftlere.. insanların başına neler neler geliyor.. o yüzden geç olsun da güç olmasın şükür elhamdülillah herşey yapılıyor bir şekilde..
gene de bilgi dağarcığıma eklenen ve işinize yarayacağını düşündüğüm şeyleri bizzat paylaşacağım efeemm
eneem ben o kadar beklersem kalp krizi geçiririm beeSelam kızlar; biz salonu tutarken bizimle ilgilenen bey Ramazan ayının yaz mevsimine gelmesi, sonrasında kurban bayramı falan olduğu için artık düğün sezonunun kasım ayına kadar kayabildiğini o yüzden de fiyatların düşmesinin aralık ayını bulduğunu söylemişti.
tatlım gönül davetin davet salonları gibi değil bu baktığım yer.. düğün salonu olarak geçiyor yuvarlak masa diil yanii
çok teşekkür ederiz tatlım her zaman başvuraibliriz
eneem ben o kadar beklersem kalp krizi geçiririm bee
hangi salon tatlım :26:bizimde bu salon olucak hiç kolon yok 750-1000 kişilik olucak salon kısmetse burası bizi kaldırır anca
:)))) sende aynı ben, bende salon salon diye diye nişanlımın başının etini yedim, kış olduğu için bizim aslında yer bulamama gibi bir risk yoktu ama olsun, biz tutalım da içimiz rahat olsun :) İnşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir salon bulursunuz.
İnşallah ama benim istediğim evler pahalı, diğerleri de yeni evlenen bir insanın oturacağı tipte değileski yani baya karanlık falan
benim istediklerim 600-800 tl civarı sanki istanbulda yaşıyoruz şok oldumBirde peşin istiyorlar
Evet canım düğün yeri ayarlanmıştı kasım 9-10 için ama k.pederin yakın arkadaşı olduğundan tarihi değiştirebiliyoruz biz
Diva Düğün Salonu burası canımmm
hangi salon tatlım :26:
bende öleyim yaaherşey nazır nazır dursun beni beklesin.
sevgili nişanlımda herşeyi son dakikaya bırakıyoren nefret ettiğim huyu konusunda listenin başındaaa
al benden de o kadar, salonu tuttuk dedim "aşkım kiracıya söyle bir an önce, o da sonra zor durumda kalmasın" dedim "söylerim ya kasımın ortasında çıksa olur dimi" diyor. Düğün aralık'ta düşün artık.Hemencik olurmuş herşey ne varmış ki!! erkek milleti diyerek işte hepsi aynı diyorum :)
Biz burayı 1.500 e tuttuk canımSiz kaça tuttunuz tatlım burayı
Biz burayı 1.500 e tuttuk canım
Gizzz sizinki lüksmüş güzelmiş yani bize göre lüksBu tarz salonlar kayseride 7 bin falan ama biz veremicez o kadar para:26:
Güzelmiş tatlım ne kadar istiyorlar buraya.. Birde siz yemeklimi kokteylmi düşünüosunuz :26:
Biz burayı 1.500 e tuttuk canım
Gizzz sizinki lüksmüş güzelmiş yani bize göre lüksBu tarz salonlar kayseride 7 bin falan ama biz veremicez o kadar para:26:
Evet canım sanırım k.babamın arkadaşı diye öyle oldu birde sezonda 3.000 falanmış burasıÇok uyguna tutmuşsunuz tatlım siz..
Gizlerinki bizim burdada pahalı
Ben Tekirdağ da oturuyorum bu arada nişanlım istanbulda
canım 5.500 ama bize anca burası olur ataşehirde o yüzden yakın adayada şişliyede yakın her yere 30 dakka bide küçükyalıda yaşıycaz evimizede yakın olacak
komşumuzun kardeşi 3.500 yaptı geçen hafta onların tanıdığı iömiş benim babamda ilçe belediye başkanıyla kanka halleder herhalde öyle düşünüyorum
canım fiyat alırken göndemrişlerdi kokteyl olabilir çerez cip kuru pasta tabağı, kişi kadar meşrubat sınırsız diyolardı herşey var müzik için dj varmış artık ailler tutar belki babamlar kemençe getirir nişanlımın tarafı kendi yöresi annemde sivaslı olduğu için saz ekibi getirir bilinmez
ortaya kaırşık olcaz
canım benimkinin ailesi kır düğünü yada gemi düğünü istiyorlar ama ben fazla para harcartma taraftarı değilim annemin babamın sülale geniş 750 -1000 kişi için klasik düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?