'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım urdada çok güzel yerler var ama inan düğüne öyle binler verdirmem ben bide kalabalığız 750 kişi nereye sığsın miller anne tarafım baba tarafım farklı memlekettliler bide babam siyasetle uğraşıyor memur emeklisi, nişanlımın ailesi az ablasının düğünü 250 kişilik kır oldu mesela anne babası akraba evliliği yaptığı için akrabalar bir

hal böyle olunca ahhh bide yaşadığım yer küçük ama herkes komşumuzz

bu böyle oluncada mecbur anca bizi burası götürür bide ben bundan başka salon beğenemiyorum bize en yakın ve en uygunu 3.500 utarız burayı kısmetse

En akıllıcasını yapmışssın canım.Tamam düğün 1 defa oluyo da ama şu ekonomik düzeyde nişanlımı zorlayıp 10binlik yer tutturmam bende dediğin gibi.Ama yok ailelerimiz baya zengin olsaydı gözüm görmezdi

canım aslında 10 binlik düğün zengin işi değil emin ol benim ailem bana ev veriyor içini yapıyor daha ne olsun millet 10 bine düğün yapıyo çoğu insan çocuğuna yardım etmiyor herkese değil ama bazısı böyle

inan şanım yürüsün diyorlar ayranları yok içmeye

hiç bir zaman düğün hevesim olmadığındandır ada kızıyım alışmışım kıra bahçeye denize doymuşum kınam denize sıfır olucak nişanım hayalimdeki gibi oldu ama yeter yaaa çok para fazla

çok cimri göründüm ama valla böyle 5 bidnen fazla verdirmem düğüne

Aynen canım dediğin gibi cepleride 5 kuruş yok ama gösteriş merakından taviz vermeyenler var ne güzel bak sizin eviniz olucakmış, bize de sanırım kayınbabam araba vericek ama 12.bin falan eder o da, ev alma gibi bi durum ancak 2-3 seneye dediler Allah ağız tadı versin

düğün için bncede o kdr paraya değmez 4 saat için.5bin bile fazla biz 2.500 düğün salonu tutuk.

çeyizim gitti..kınaya 4güm kaldııı. 5 gün sonra:123:

düğün için bncede o kdr paraya değmez 4 saat için.5bin bile fazla biz 2.500 düğün salonu tutuk.

çeyizim gitti..kınaya 4güm kaldııı. 5 gün sonra:123:

Hadi hadii evleninde sıra bize gelsin :)))) Allah mutlu etsin sonsuzaaaaa kadarrrrrrrrrrrrr

1.gelinlik benimkini anmsatıyor ama cok az 1 veya 10 bence..

Hadi hadii evleninde sıra bize gelsin :)))) Allah mutlu etsin sonsuzaaaaa kadarrrrrrrrrrrrr

bende bir an önce sıra size gelsin isityorum.bu stres bitsin gitsin istiyorumm amin canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…