- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Aaaa herkes salonunu gösteriyor bende eksik kalmıyım şimdi :) İşte burası da bizim salonumuz. Zas Luna salonu :)
ZAS Dn Salonlar, Salon ve Teras - BURSA
Evet canım sanırım k.babamın arkadaşı diye öyle oldu birde sezonda 3.000 falanmış burasıbize yeter napalım :26: Herkes yorganına göre uzatıcak ayağını yoksa kayseride çok güzel yerler var ama 7-10 bin arası
Anladım canım hayırlıısı olsun çok güzelmiş senin salonsiz baya kalabalıkmışsınız size gemi düğünü olsa ancak titanic kadar bişi lazımmm
Canım sizin salonda çok güzelmiş
canım urdada çok güzel yerler var ama inan düğüne öyle binler verdirmem ben bide kalabalığız 750 kişi nereye sığsın miller anne tarafım baba tarafım farklı memlekettliler bide babam siyasetle uğraşıyor memur emeklisi, nişanlımın ailesi az ablasının düğünü 250 kişilik kır oldu mesela anne babası akraba evliliği yaptığı için akrabalar bir
hal böyle olunca ahhh bide yaşadığım yer küçük ama herkes komşumuzz
bu böyle oluncada mecbur anca bizi burası götürür bide ben bundan başka salon beğenemiyorum bize en yakın ve en uygunu 3.500 utarız burayı kısmetse
En akıllıcasını yapmışssın canım.Tamam düğün 1 defa oluyo da ama şu ekonomik düzeyde nişanlımı zorlayıp 10binlik yer tutturmam bende dediğin gibi.Ama yok ailelerimiz baya zengin olsaydı gözüm görmezdi
canım aslında 10 binlik düğün zengin işi değil emin ol benim ailem bana ev veriyor içini yapıyor daha ne olsun millet 10 bine düğün yapıyo çoğu insan çocuğuna yardım etmiyor herkese değil ama bazısı böyle
inan şanım yürüsün diyorlar ayranları yok içmeye
hiç bir zaman düğün hevesim olmadığındandır ada kızıyım alışmışım kıra bahçeye denize doymuşum kınam denize sıfır olucak nişanım hayalimdeki gibi oldu ama yeter yaaa çok para fazla
çok cimri göründüm ama valla böyle 5 bidnen fazla verdirmem düğüne
canım aslında 10 binlik düğün zengin işi değil emin ol benim ailem bana ev veriyor içini yapıyor daha ne olsun millet 10 bine düğün yapıyo çoğu insan çocuğuna yardım etmiyor herkese değil ama bazısı böyle
inan şanım yürüsün diyorlar ayranları yok içmeye
hiç bir zaman düğün hevesim olmadığındandır ada kızıyım alışmışım kıra bahçeye denize doymuşum kınam denize sıfır olucak nişanım hayalimdeki gibi oldu ama yeter yaaa çok para fazla
çok cimri göründüm ama valla böyle 5 bidnen fazla verdirmem düğüne
düğün için bncede o kdr paraya değmez 4 saat için.5bin bile fazla biz 2.500 düğün salonu tutuk.
çeyizim gitti..kınaya 4güm kaldııı. 5 gün sonra:123:
Eki Görüntüle 786794 Eki Görüntüle 786795 Eki Görüntüle 786796 Eki Görüntüle 786797 Eki Görüntüle 786798 Eki Görüntüle 786799 Eki Görüntüle 786800 Eki Görüntüle 786801
Kızlar mağazayı aradım hangi modeli isterseniz tesettürlüsü çalışılabilir dediler bunları beğendim ben katalogdan nasıl buldunuz:44:
düğün için bncede o kdr paraya değmez 4 saat için.5bin bile fazla biz 2.500 düğün salonu tutuk.
çeyizim gitti..kınaya 4güm kaldııı. 5 gün sonra:123:
Hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim ki en sondaki gelinlik bence tabi ki 10 numara
canım tek endişem tesettürlüsü yapılınca da böyle güzel durucak mı:44:
Ne güzel canım darısı bizeeeÇok mutlu olun inş.
İşte bunu hayal etmek gerçekten zor,neden direk tesettürlü gelinlik modellerine bakmıyorsun peki?
Eki Görüntüle 786794 Eki Görüntüle 786795 Eki Görüntüle 786796 Eki Görüntüle 786797 Eki Görüntüle 786798 Eki Görüntüle 786799 Eki Görüntüle 786800 Eki Görüntüle 786801
Kızlar mağazayı aradım hangi modeli isterseniz tesettürlüsü çalışılabilir dediler bunları beğendim ben katalogdan nasıl buldunuz:44:
Hadi hadii evleninde sıra bize gelsin :)))) Allah mutlu etsin sonsuzaaaaa kadarrrrrrrrrrrrr
ben ayrı ayrı almayı tercih ettim nihayetinde bir beyine iki iş yüklenirse cozutur mu diye korkumdan..?
Canım baktım da hepsi hediye paketine benziyo çok az var beğendiğimBir tanesine bayıldım ama o da istanbulda gelinlik için istanbula da gidilmzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?