- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
hadi bakalım hayırlı olsun :) bir sürü gelinlik dene, ama en güzelini seç
6 eylül benimde..
ne güzeell benden 5gün sonraa allah mutlu etsin bir ömür..
Günaydın kızçeleer
Yanık kokum burdan oralara gelio mu
Azcık lazere başlamış bulunmaktayımda
hadi hayırlı olsun canım
nasılsın peki? acı ağrı durumu?
kızlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız kimisinin 3 gün kalmış kimisinin 4 gün.. inşallah bende o günleri yaşarım hayırlıs ile.. 1 yıllık ilişikimiz 4 gün önce nişanlı olarak devam etmeye başladık :)) herşey çok güzeldi nişanlı olmak çok başka bi duyguymuş gerçekten Allahım herkese yaşatsın şimdi nişanlım Kasım ayında askere gidiyo Nisan ayında geliyo inşallah ben diyorum ki o askerdeyken ben beyaz eşyamı alayım gelmesine yakın ev bakmaya başlayayım fikir olur en azından hani gelinlik işinide kayınvalidem annemle halledeyim diyorum nişanlım şuanda çalışıyo askerden geldikten sonrada bu firmada çalışabilir ama daha güzel bi iş arıcam bulamazsam burda devam edicem diyor kızlar sizce düğün ne zaman olur? yani onun askerden gelmesi ev bulunması oğlan tarafının eşyalarının alınması düğün damatlık gelinlik...vs
Saol tatlıım :)
Çok fazla acı hissetmedim anlık acılardı sadece :)
kızlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız kimisinin 3 gün kalmış kimisinin 4 gün.. inşallah bende o günleri yaşarım hayırlıs ile.. 1 yıllık ilişikimiz 4 gün önce nişanlı olarak devam etmeye başladık :)) herşey çok güzeldi nişanlı olmak çok başka bi duyguymuş gerçekten Allahım herkese yaşatsın şimdi nişanlım Kasım ayında askere gidiyo Nisan ayında geliyo inşallah ben diyorum ki o askerdeyken ben beyaz eşyamı alayım gelmesine yakın ev bakmaya başlayayım fikir olur en azından hani gelinlik işinide kayınvalidem annemle halledeyim diyorum nişanlım şuanda çalışıyo askerden geldikten sonrada bu firmada çalışabilir ama daha güzel bi iş arıcam bulamazsam burda devam edicem diyor kızlar sizce düğün ne zaman olur? yani onun askerden gelmesi ev bulunması oğlan tarafının eşyalarının alınması düğün damatlık gelinlik...vs
öncelikle hoşgeldin..inşallah hayırlısı ise sende görceksin o gunleri tabiki..sanırım ew kira olucak.ew bulunur.erkek tarafının maddi durumu önemli eşyaların hazır olması için. düşündüğün gibi yap gelinlik beyaz eşya vs.modilya flnda bak nişanlın gelince gidip alırsınız.ewlilik için para önemli.para olunca 1ayda da toparlanıyor.ama bunu ailelerle konusman gerk. hayırlısı olsun
hayırlı uğurlu olsun.. Allahım tamamına erdirsin ayprensesine katılıyorum en yakın tecrübe sahibi gelincik adayları olaraktan bende para varsa 1 ayda herşey toparlanır diyorum
bu süreç içerisinde sen bence internet yollu veyahut mağazaları dolaşarak az çok fikir sahibi olmaya bak.. sonrasında para oldu mu tıkır tıkır tamamlanıyor her şey
amin çok teşekkür ederim :)) ben diyorum ki nişanlım askerdeyken ben bana düşen herşeyi yapayım yatak odası hariç çünkü onu ortak kullanıcaz birlikte beğenmemiz lazım ama ben önden salon takımıda yatak odasıda bakayım en azından nişanlım gelince aşina olmuş olurum..bi an önce olsun istiyorum herşey çok mu belli ediyorum
hoşbulduk canım :)) aslında kayınvalidem bize ev verdi ama biz o evi şimdilik istemiyoruz zamanı geldiğinde nolur bilmem ama şuan için planımız benim iş yerime yakın bir ev tutmak zaten bize verilen o ev şuan kirada o evin kirasınıda biz alıcaz nişanlım ailenin tek çocuğu ailesi başta bişey yapamayız dedi ama maşallah nişanda herşeyi kendileri yaptı nişanlıma yaptırmadılar hiçbirşeyi ben herşeyi nişanlıma yıkarlar sanmıştım planımız ben borçsuz evlenicem ama nişanlım bi miktar kredi çekicek eşya ve düğün için evlenince ödencek kredi.. yani tahmini yaz sonunu bulur yine demi
hayırlı olsun canm ama eger bi gün kv.nin ewinde yasıcaksanız hıc baska yer bulma bnce direk orya ewlen.kiracı cıkar..eşyanı ona göre alırsın taşınma derdi olmaz.!ama yine de siz bilirsiniz son güne bırakmayın.hazırlıklarınızı halledin araştır
cesaretle başlamışsın ya tamam artık canım
kaç seans sürüyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?