'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

resim paylaşıyım mıııııııııııııııııııııııııııııı

yerım senı sınırlı gelın paylas tabisiii bende ojem kurusun benımkının markasına bakiim baya kalıyo benımkısıde

ya ben istitorum
sanırım bnim kadar görüşmek siten biri yok burda

oo naz hanım teşrif ettiniz:)
nasılsınız bakalım:)
ne dileği bu yahu

ayayorgıde dılemıstım dılek balım onun ıcın konusuoduk, mademmm cok ıstıooysun ballılokmatatlım en kısa zamanda kurbandan öncee, buyukadanın yolları taştan gizem cıkardın bızı bastan sarkısı eşliğinde gidiyoruz adaya

benim dudaklarım ince ve minik olduğu için kırmızı çok sırıtıyor paste tonlar kullanıyorum kırmızı sürünce iş yerimdeki çocuklar hep giz dudağna ne oldu diyorlardı bir ara cidden göze batıyorum öyle olunca ya yakışmıyor bana çok ince dudaklarım

yaşasınnnnn:)
bn gelirim bi aksilik çıkmazsa
cicilerimide giyim giz fotograflarımı çeksin
foto çekmeyi severimde

yagmur benm hiç kırmızı rujum olmadı

kodu ne oriflame kırmızı mı tam rengi??
birde hayat ve sirenay dudak kalemi kullanıyormusunuz kırmızı da???:26:

Dudak kalemi kullanmıyorum cnm dudaklarım zaten dolgun iyice dolgun döstermeye niyetim yok sadece rujları öyle sürmüyorum ruj fırçası kullanıyorum her tür rujda daha güzel duruyo

kodu ne oriflame kırmızı mı tam rengi??
Birde hayat ve sirenay dudak kalemi kullanıyormusunuz kırmızı da???:26:

ben kırmızı ruju ablamınkinden kullanıyorum canım markasını bilmiyorum,, çok nadir kullandığım için,,aslında dudak kalemi kullanmayı çok istiyorum ama düzgün süremediğim için kullanamıyorum,,

yaşasınnnnn:)
bn gelirim bi aksilik çıkmazsa
cicilerimide giyim giz fotograflarımı çeksin
foto çekmeyi severimde

yagmur benm hiç kırmızı rujum olmadı

bende futuraf deliisiyiiiimmmmm cicik cicik oluruzz en guzel gelın bızız

yaağmurum balımm flormar long wearing lipstick L18 numarası aklında bulunsun cart bi kırmızı değil kaç kişi numarasını istedi sürdüğümde hemde düğünde tanımadığım insanlar benimde duduşlar etli butlu oldugundan kalem pek kullanmıorum bıde altına pudra kullanırsan kalıcılıgı artar her rujunn bebişim bide ben düğüne dernege gıderken rujun bı ton acık yada koyu rengınde farım varsa duduşun orta kısmına suruyorum daha cıkık gozukuo makyaj hilelerii

kızlar düğüncüklerinizde fotorafçı tutsanız bile sonuçta 40 poz felan çekiyorlar ve 900 tl ben bedavaya onların yanında durarak yüzlerce çekerim uygun müsait olduğum bir zamanda hepinizinkine teşrif edebilirm canlar

oooooooooooooo adayamı gidiyoruz oleyyyyyyyyy gizem bende foto istiyorum bol bol çek benide sineraycım çok güzelmiş güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…