hadi güle güle kullan (( KULLANIN ))çok istedin aldın sonunda 2 kişilikti dimi,,,
güle güle kullan tatlım pisicikleriniiiiii
çok da uyguna aldn kuzum
minnaknazım gelin hepiniz 23 nisanda benim adama ev sahibiniz olarak gezdireyim size ama sakin bir günümüz olmaz şu sıralar 1 ay içinde kış gelmeden gelin gayet sakin manzara karşısında yemeklermizi yeriz ve fotoğraf çekilirz düşünün iş yerindekleri getriyorum huzurlu dönüyorlar yuvalarına
siirenaycım mutlu günlerde kullan canım
aynen aynen katılıyorummm
sirenay hayuırlı olsun:)=
ececim 23 nisanda adaya gidiyoruz...
morganna hosgeldin
sineray güle güle kullanın
Eki Görüntüle 268711
Sonunda kavuştumm
Kızlar evimhayatim gerçekten önem veriyooo kargoya kesinlikle tek bir çizik daha olması imkansızzz kutunun içinden birsürü karton çıktııı ilk tercihlerim arasına girdii Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 268711
Sonunda kavuştumm
Kızlar evimhayatim gerçekten önem veriyooo kargoya kesinlikle tek bir çizik daha olması imkansızzz kutunun içinden birsürü karton çıktııı ilk tercihlerim arasına girdii Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum
eyüp sultana gidiyolar ben hariçççç =((kim nereye gidiyor fransız kaldım :86:
eee napalım geveze gelinleriz =)) canımmmerhaba kızlar tenefüsteyim hemen merak ettim sizi:dtopige gireyim dedim ama sayfalar ucmus yine
bende bayıldım çok sevimliler çokk ama çoook güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim =))Eki Görüntüle 268711
sonunda kavuştumm
Kızlar evimhayatim gerçekten önem veriyooo kargoya kesinlikle tek bir çizik daha olması imkansızzz kutunun içinden birsürü karton çıktııı ilk tercihlerim arasına girdii kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum
geliriz valla gizemim ayarlayalım, yagmurum hersey tabiiki allah'tan mumdu ipti anahtardı hersey bi simge ama ben seviyorum yani oraya ipi bağla evde otur allah verir nasılsa dersen tabiki olmaz. Bana karar verme gibi geliyo bu sımgeler orda dıledıgım dılekler ıcın cabalamaya baslama kararı gibi daha bi sarılıyorum caba harcıyorum dıleklerım ıcın. Ayrıca meryem ana'da allah'ın birliğini temsil ediyo sonuçta
cicilerin harikaymış canım güle güle kullan sewdiğinle
eceem hepimiz adaya gidiyooruuzz sende dahiil yaniiiiiiiiiiiiiii
Sineray gule gule mamişlerinizi yiyin güne harika baslayın kahvaltı takımınızlaaa
eyüp sultana gidiyolar ben hariçççç =((
eee napalım geveze gelinleriz =)) canımm
bende bayıldım çok sevimliler çokk ama çoook güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim =))
bence de insan o zaman daha çok dua ediyo daha çok ısrar ediyo en azından hani derler ya umut fakirin ekmeği diye umud edip mutlu olmakta çok güzel bişey,,
şimdi resim paylaşabiliyormuyuz kızlar ya ruj rengi sorcam size de ben kırmızı istiyorum 1 tane güzel ya ama öyle hemen çıkmayanlardan kullanan varmı?
Pembem var çok severdim ama kırmızı istiyorum artık arada sürerim:26:
ya ben istitorumkuuzm gelsenize ya 1 aya kadar gelin harika olur lütfenn toplaşalım adalarda modalarda felekten gün geçirelim ayayorgiye çıkalım manzaraya bakıp yemeklermizi kır lokantasında yiyelim sonra ada yollarında dolşalım ve tabikide ada sahillerinde buluşalım ohh mis
burdaki tüm gelinciklerim için dilediiim Allah kabul eder inşallahh, Hayatcım o gün özel bi gündü 24 eylülle 23 nisan dilek günü ben 24 eylülde gitmiştim o gün dilediimm hepimize
Gizemimm bayramdan önce ayarlayalım toplaşıp gelelimmm
Niliim görüşürüüzzz canım kolay gelsiinn
resim paylaşıyım mıııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?