Bende gelebilirmiyim kızlar
Kızlar kahvaltı takımım geldiii Öyleee iy paketlenmişkiiiiiiii açıyorumm ayyy çok heycanlıyımmm
Kızlar kahvaltı takımım geldiii Öyleee iy paketlenmişkiiiiiiii açıyorumm ayyy çok heycanlıyımmm
yani siz tanışıp kaynaşacaksınız off ya keşke benimde gelebilme ihtimalim olsaydı,,,
minnaknazım gelin hepiniz 23 nisanda benim adama ev sahibiniz olarak gezdireyim size ama sakin bir günümüz olmaz şu sıralar 1 ay içinde kış gelmeden gelin gayet sakin manzara karşısında yemeklermizi yeriz ve fotoğraf çekilirz düşünün iş yerindekleri getriyorum huzurlu dönüyorlar yuvalarına
siirenaycım mutlu günlerde kullan canım
minnaknazım gelin hepiniz 23 nisanda benim adama ev sahibiniz olarak gezdireyim size ama sakin bir günümüz olmaz şu sıralar 1 ay içinde kış gelmeden gelin gayet sakin manzara karşısında yemeklermizi yeriz ve fotoğraf çekilirz düşünün iş yerindekleri getriyorum huzurlu dönüyorlar yuvalarına
siirenaycım mutlu günlerde kullan canım
doydum geldim ohhh..
neler konusulmus adalara gidiliyormuss oh ohh..
naz cım banada dilek dilemişmiydin:26:
kuuzm gelsenize ya 1 aya kadar gelin harika olur lütfenn toplaşalım adalarda modalarda felekten gün geçirelim ayayorgiye çıkalım manzaraya bakıp yemeklermizi kır lokantasında yiyelim sonra ada yollarında dolşalım ve tabikide ada sahillerinde buluşalım ohh mis
smdi çıkıorm kızlar akşam çok oyrgn olmassam grerm, görüşürüz bebişlerrrr:
1 aya adaya gelemem de ama nisana inş.isterim söz de vermim çünkü şimdiden ama çok isterim bayılırımmmmmmmm gizemimm
smdi çıkıorm kızlar akşam çok oyrgn olmassam grerm, görüşürüz bebişlerrrr:
burdaki tüm gelinciklerim için dilediiim Allah kabul eder inşallahh, Hayatcım o gün özel bi gündü 24 eylülle 23 nisan dilek günü ben 24 eylülde gitmiştim o gün dilediimm hepimize
Gizemimm bayramdan önce ayarlayalım toplaşıp gelelimmm
Niliim görüşürüüzzz canım kolay gelsiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?