'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar kahvaltı takımım geldiii Öyleee iy paketlenmişkiiiiiiii açıyorumm ayyy çok heycanlıyımmm

ya ben sevgilicikle ceyiz araştırmasına cıktıgımdan berı bussuru sey almayı dusunur oldum. Benim aşkito 2li takımlarda yapalım ikimize özel olsun hem aynı seylerde yemeyız dedı düşüncesini sevdiğim 2li 2li baya bi takım yapcaz rengarenk mutfagımız

yani siz tanışıp kaynaşacaksınız off ya keşke benimde gelebilme ihtimalim olsaydı,,,

kalben bızlesın tatlımm hem belkı durumlar degısırde gelırsın

minnaknazım gelin hepiniz 23 nisanda benim adama ev sahibiniz olarak gezdireyim size ama sakin bir günümüz olmaz şu sıralar 1 ay içinde kış gelmeden gelin gayet sakin manzara karşısında yemeklermizi yeriz ve fotoğraf çekilirz düşünün iş yerindekleri getriyorum huzurlu dönüyorlar yuvalarına

siirenaycım mutlu günlerde kullan canım

aynen aynen katılıyorummm

sirenay hayuırlı olsun:)=

küçüklüğümden beri ada aşığı bi insanım canım ama büyük adanın diğer adalara hiiç gitmedim minicik halimden beri annanemle başladık ada gezmelerine (ozamanlar vapurdan korkmuyodu) şimdi sevgilicikle devam ediyoruz oranın huzuruuu bambaskaaaaaa

doydum geldim ohhh..
neler konusulmus adalara gidiliyormuss oh ohh..
naz cım banada dilek dilemişmiydin:26:

kuuzm gelsenize ya 1 aya kadar gelin harika olur lütfenn toplaşalım adalarda modalarda felekten gün geçirelim ayayorgiye çıkalım manzaraya bakıp yemeklermizi kır lokantasında yiyelim sonra ada yollarında dolşalım ve tabikide ada sahillerinde buluşalım ohh mis

1 aya adaya gelemem de ama nisana inş.isterim söz de vermim çünkü şimdiden ama çok isterim bayılırımmmmmmmm gizemimm

burdaki tüm gelinciklerim için dilediiim Allah kabul eder inşallahh, Hayatcım o gün özel bi gündü 24 eylülle 23 nisan dilek günü ben 24 eylülde gitmiştim o gün dilediimm hepimize

Gizemimm bayramdan önce ayarlayalım toplaşıp gelelimmm

Niliim görüşürüüzzz canım kolay gelsiinn

tamam canım ben beklerim valla gelin ayarlayabilenler gelsin gelemeynler 23 nisanda gelebilirler 23 nisan çok kalabalık oluyor ama yine eğlenir

minnaknazım kesinlikle bekliyorum bak nilde gelir izinli olduğu zaman kararlaştırırz güzel bir gün geçiririz ilk önümüzdeki buluşmayı halledelim hepimiz tanışalım kurbandan önce ada süper olur

ya hristiyanların anlayıısı oldugu ıcın ben taraftar deilim mum dikmek:26:
1 kere yapmıştım seneler önce annemle gitmiştik 3-4 yıl oluyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…