ben geldm gelinckler ama kimseler yok sanırm , iyi geceler herkese
ohh aman Allah bozmasın canım, hep özlemden oluyo bunlar öyle doluyoki insan nazı geçene böle yapıyo
kesinlikle ona nazım geçtiği için ama çok yoğunlarmış bugün aramadı ben aradım ulaşamadım sonunda buluşabildik neyse ki ondada canını sıktım kapadık ama yine içi rahat etmedi o aradı canım benim yaben kızdırdım suç bendeydi ama o aradı rahat etmedi içi bende bu saatte arayamıyorum zaten gece nöbeti var ya
biz rahattık konusma acısından delirirdim heralde gece 3 5 nobetlerınde fln konusuoduk Ankara'ya önemli bi haber gelcek olsa kogusun telefonu hep mesgul olurduo yuzden dıyorum bende askerlık yaptım dıye nöbet bile tuttum bi silahım yoktu :101: bikere kendi kendime sinirlenip çocugu mahvetmiştim orda ben rahat arıyodum ama o arayamıyodu üst devrelerinden rica minnet cep telefonu bulmuştuda aramıştı benii heey gidii günler Eniştede rahat edemez bozusuncaa ama ınsan patlıyo bı yerdee
off kızlar iğrenç bi gün geçirdmmm( o kdr bitkinm ve moralim bozukki anlatamam zaten anlatmaya enerjm de kalmadı, yarn arkdaşım bize gelicek mağazadan özkan sanırm kimseye ondan bahsetmedm burda benm adam gibi tek arkadaşm çok iyi biridir tam bir erkek deil ama maselef anladnız siz fal falan bakar bana oturur dertleşriz onunla dertleşmek çok iyi gelicek su an için gözüme iyi görünen tek sey bu gibi,erken yatıyım da yarn kalıp ona mamalar yapıcamn annem ben o otururuz artk akşama kdr çok bkamam buralara ama sabahtan uğrıcam:) hepinize iyi geceler gelnckler görüşmek üzere
Günaydın bayanlar hala başım ağrıyor sadece yer değiştirdi bu sefer sağ :S nasılsınız?
günaydın hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?