'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh aman Allah bozmasın canım, hep özlemden oluyo bunlar öyle doluyoki insan nazı geçene böle yapıyo

kesinlikle ona nazım geçtiği için ama çok yoğunlarmış bugün aramadı ben aradım ulaşamadım sonunda buluşabildik neyse ki ondada canını sıktım kapadık ama yine içi rahat etmedi o aradı canım benim ya ben kızdırdım suç bendeydi ama o aradı rahat etmedi içi bende bu saatte arayamıyorum zaten gece nöbeti var ya

Hatunlar ben yatıyorum ağrım geçti biraz daha uyuyayım yarında cuma zaten iyi geceler hepinize

biz rahattık konusma acısından delirirdim heralde gece 3 5 nobetlerınde fln konusuoduk Ankara'ya önemli bi haber gelcek olsa kogusun telefonu hep mesgul olurdu o yuzden dıyorum bende askerlık yaptım dıye nöbet bile tuttum bi silahım yoktu :101: bikere kendi kendime sinirlenip çocugu mahvetmiştim orda ben rahat arıyodum ama o arayamıyodu üst devrelerinden rica minnet cep telefonu bulmuştuda aramıştı benii heey gidii günler Eniştede rahat edemez bozusuncaa ama ınsan patlıyo bı yerdee

Ah sorma yaa bizim öyle konuşma imkanımız yok nöbetlerde falan gündüz zaten yoğun oluo özellkle sabah ve akşamları fırsat buldukça arıyor işte albümüme bi tane daha ekledim

Dayanamadım ya ben sizide görmek istiyorum ama hadi kaçtım ben iyi geceler 2013 gelincikleri

off kızlar iğrenç bi gün geçirdmmm( o kdr bitkinm ve moralim bozukki anlatamam zaten anlatmaya enerjm de kalmadı, yarn arkdaşım bize gelicek mağazadan özkan sanırm kimseye ondan bahsetmedm burda benm adam gibi tek arkadaşm çok iyi biridir tam bir erkek deil ama maselef anladnız siz fal falan bakar bana oturur dertleşriz onunla dertleşmek çok iyi gelicek su an için gözüme iyi görünen tek sey bu gibi,erken yatıyım da yarn kalıp ona mamalar yapıcamn annem ben o otururuz artk akşama kdr çok bkamam buralara ama sabahtan uğrıcam:) hepinize iyi geceler gelnckler görüşmek üzere

Son düzenleme:

canım canını sıkan herneyse umarım bıan evel düzelir, yarın sabahtan yaz aklım kalır sende valla kursa gıtmeden okurum. Hiçbişey senden önemli değil bunu unutma. İyi geceler canımm

günaydın kızlar sabahın körü ve yoldayım

Ececim şirkete gideyim bakcam resimlerine

Nilim canım ne oldu neye sıkıldın kuzucum yorgunsun o anda herşey insanın canını sıkıyor tatlım

Günaydın bayanlar hala başım ağrıyor sadece yer değiştirdi bu sefer sağ :S nasılsınız?

Günaydın bayanlar hala başım ağrıyor sadece yer değiştirdi bu sefer sağ :S nasılsınız?

Nilcim canını sıkma hiçbşey için umarım düzelir her neyse Gizemcim tamam canım Orkidecim nasılsın?

ben çıkıyorum işyerinden devam ederiz :):)

Son düzenleme:
Bebiklerim günaydın:)

Biri benim Nilimin moralini bozmuş, ama kıyamam ben ona kiii

Ece'cim fotoğrafına baktım, harika gözüküyorsunuz bitanem:) Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…