Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giz, otobüste falan uyumak çok kötü ya bende her sabah uyumamak için o kadar direniyorum ki
Ama iyi olmuş senin için görmüş oldun hepsinin yerini
Kuzum bende şimdi bakacağım
290460088 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR (İSTANBUL BEYOĞLU Taşra) 3 0 68,23730 75,24266
Şuna bende başvurmuştum 3 puanım daha olsaydı olabilirdi belki
Günaydın kızlar
Giziiim ilahi güldürdün beni![]()
Bende gelinliğimin arkasını incili istiyorum Giz, çok seviyorum öyle modelleri
Ay ben kime ne yazcaktım unuttum![]()
canım bende istiyorum ama ipli olsa eminim bana iyi olacaktır çünkü belim çok ince herkes kızıyor aşırı zayıflamışım ben ama 58 kiloyum naısl aşırı zayıfım anlamıyorum ben rahatsız değilim bu halden yani en osn tartıya ne zaman çıktğmı hatırlayamaıdm ama birden 1 haftada 5 kilo verebiliyorum bünyem çok garip birden gidiyor kilo
o sebepten benim düğüne kadar depresyona girmemem lazım yada heyecandan verirsem son 1 hafta hatta son gün bile gelinlik darlatmasıyla uğraşabilirim
tubümmmm sorma çok kötü bişiymiş öyle dalgındım ki öyle kötüydüm ki bu sabah vallla şirkete nasıl geldim bilmiyorum kendimde değildim iyiki bana bişi olmadı diyorum
ben de incili istiyodum ama zayıflama payını da düşünerek ipli şeetcemm
bide o korse gibi sıkıyo yaa vücud olduğu gibi çıkıyo ortaya bel oyumun flnn![]()
Diloşuum incilidede zaten tam üzerine göre diktikleri için oda üzerine oturuyorZaten incinin altı fermuar oluyor. Ben kilo vermekten çok almaktan korkuyorum :18:
napıyorsunuz womanlar![]()
napayım kk da dert babası olmaya geldimbugün çok işim yokk maykkk :86::86::86:
sıkıntıdan napcağımı şaşırdımm
sen napıyosunnn![]()
napayım kk da dert babası olmaya geldim![]()
bdv 'den çıkamaz oldum
ipler sexy oluyor demeler felan noluyoz![]()
zaten düğün günü öyle oluyorsun.gel azcık şurda bizleee ilgilennn
*
ayy desenki dila düğünün bugün kalk hadi hazırlan desen kımıldicak halim yok düşün
kaldı ki seksi meksii
haddimi aşan cümle kurmuşummm![]()
zaten düğün günü öyle oluyorsun.
yorgunluk sersemlik hepsi bir arada..
ben artık düğün salonuna gitmeden 1 saat önce evde beklerken gözlerim açık uyku modundaydım
yengemler bayılcam sanmış hep dua okuyorlardı
düğünde de o yorgun olan ben değilmişim gibi sadece nikah zamanı oturdum sonra hep pistteydim
Allah güç veriyor kuzum![]()