• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarrr:16::16:
hayırlı cumalar :26::26:
ben halaa bu moddayımm :ssz::ssz::ssz::ssz:
*
tuğçecan seni burda görmek ne güzell :16::16::16:
her zaman gell :29:

Giz, otobüste falan uyumak çok kötü ya bende her sabah uyumamak için o kadar direniyorum ki :1:

Ama iyi olmuş senin için görmüş oldun hepsinin yerini :9:

Kuzum bende şimdi bakacağım :31:
290460088 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR (İSTANBUL BEYOĞLU Taşra) 3 0 68,23730 75,24266

Şuna bende başvurmuştum 3 puanım daha olsaydı olabilirdi belki :1:

ama bu 3249 deilki

Günaydın kızlar :16:

Giziiim ilahi güldürdün beni :1: :27: Bende gelinliğimin arkasını incili istiyorum Giz, çok seviyorum öyle modelleri :69:

Ay ben kime ne yazcaktım unuttum :27:

Günaydın kızlar :16:

Giziiim ilahi güldürdün beni :1: :27: Bende gelinliğimin arkasını incili istiyorum Giz, çok seviyorum öyle modelleri :69:

Ay ben kime ne yazcaktım unuttum :27:

canım bende istiyorum ama ipli olsa eminim bana iyi olacaktır çünkü belim çok ince herkes kızıyor aşırı zayıflamışım ben ama 58 kiloyum naısl aşırı zayıfım anlamıyorum ben rahatsız değilim bu halden yani en osn tartıya ne zaman çıktğmı hatırlayamaıdm ama birden 1 haftada 5 kilo verebiliyorum bünyem çok garip birden gidiyor kilo

o sebepten benim düğüne kadar depresyona girmemem lazım yada heyecandan verirsem son 1 hafta hatta son gün bile gelinlik darlatmasıyla uğraşabilirim

tubümmmm sorma çok kötü bişiymiş öyle dalgındım ki öyle kötüydüm ki bu sabah vallla şirkete nasıl geldim bilmiyorum kendimde değildim iyiki bana bişi olmadı diyorum

canım bende istiyorum ama ipli olsa eminim bana iyi olacaktır çünkü belim çok ince herkes kızıyor aşırı zayıflamışım ben ama 58 kiloyum naısl aşırı zayıfım anlamıyorum ben rahatsız değilim bu halden yani en osn tartıya ne zaman çıktğmı hatırlayamaıdm ama birden 1 haftada 5 kilo verebiliyorum bünyem çok garip birden gidiyor kilo

o sebepten benim düğüne kadar depresyona girmemem lazım yada heyecandan verirsem son 1 hafta hatta son gün bile gelinlik darlatmasıyla uğraşabilirim

tubümmmm sorma çok kötü bişiymiş öyle dalgındım ki öyle kötüydüm ki bu sabah vallla şirkete nasıl geldim bilmiyorum kendimde değildim iyiki bana bişi olmadı diyorum

Gizim bende 25 Nisanda teslim alsam 15 günde çok bi değişim yaşarmıyım diye düşünmüyor değilim :26:

ben de incili istiyodum ama zayıflama payını da düşünerek ipli şeetcemm:21::21::21:
bide o korse gibi sıkıyo yaa vücud olduğu gibi çıkıyo ortaya bel oyumun flnn :23::23::23:

Kızlar benim arkası ipli, ona rağmen daraltılacak.Çünkü ipleri sıktığında arada boşluk kalması gerekiyormuş.Bende ipleri sıkınca üst üste bindi kumaşlar.:9: Birde gerçekten Dila'nın dediği gibi, iple sıkılınca vücut çok güzel ortaya çıkıyor. Taş gibi derler ya, ayne öyle :9:

ben de incili istiyodum ama zayıflama payını da düşünerek ipli şeetcemm:21::21::21:
bide o korse gibi sıkıyo yaa vücud olduğu gibi çıkıyo ortaya bel oyumun flnn :23::23::23:

Diloşuum incilidede zaten tam üzerine göre diktikleri için oda üzerine oturuyor :16: Zaten incinin altı fermuar oluyor. Ben kilo vermekten çok almaktan korkuyorum :18:

Diloşuum incilidede zaten tam üzerine göre diktikleri için oda üzerine oturuyor :16: Zaten incinin altı fermuar oluyor. Ben kilo vermekten çok almaktan korkuyorum :18:

:9::9::9:yok bee o streste verirsin kiloo :24::24::24:
bu arada sizin düğün çorluda mı olcak istanbulda mı :44::44:
hani son gün modaevine gidip son rötuşları fln yaptırabilir misinn ??

yaaa ipli yaptırsam incili sırttan vazgeçeceğim ama kendimide biliyorum blei,m aşırı zayıflıyor napsam acaba

zehroş ipin altındaki fermuar ne işe yarıyor canım

napayım kk da dert babası olmaya geldim :60:
bdv 'den çıkamaz oldum :9::9:

ipler sexy oluyor demeler felan noluyoz :23:

gel azcık şurda bizleee ilgilennn :4::4::4::4:
*
ayy desenki dila düğünün bugün kalk hadi hazırlan desen kımıldicak halim yok düşün:9::9::9::9:
kaldı ki seksi meksii :23::23::23:
haddimi aşan cümle kurmuşummm :60::60::60::60::60:

gel azcık şurda bizleee ilgilennn :4::4::4::4:
*
ayy desenki dila düğünün bugün kalk hadi hazırlan desen kımıldicak halim yok düşün:9::9::9::9:
kaldı ki seksi meksii :23::23::23:
haddimi aşan cümle kurmuşummm :60::60::60::60::60:
zaten düğün günü öyle oluyorsun.
yorgunluk sersemlik hepsi bir arada..
ben artık düğün salonuna gitmeden 1 saat önce evde beklerken gözlerim açık uyku modundaydım :27::27:
yengemler bayılcam sanmış hep dua okuyorlardı :9::9:

düğünde de o yorgun olan ben değilmişim gibi sadece nikah zamanı oturdum sonra hep pistteydim :27:

Allah güç veriyor kuzum :54::nazar:

zaten düğün günü öyle oluyorsun.
yorgunluk sersemlik hepsi bir arada..
ben artık düğün salonuna gitmeden 1 saat önce evde beklerken gözlerim açık uyku modundaydım :27::27:
yengemler bayılcam sanmış hep dua okuyorlardı :9::9:

düğünde de o yorgun olan ben değilmişim gibi sadece nikah zamanı oturdum sonra hep pistteydim :27:

Allah güç veriyor kuzum :54::nazar:

ayy inşallah kuzumm :16::16:
çünkü cidden yorucu bi süreç olcak 2 farklı şehirr :18::18::18:
ama yinede pistten inceğimi sanmıyorumm :32::32::32::32:
kv ler salonlara bakıyolar bugünlerde ordaki yeride netleştircez inşallah :21::21:
fotoyuda hallettikk
hafta sonu balayınıda kesinleştircez gibi bişee :27::27::27:

Back
X