• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dilaa, kiminle anlaştınız :16:

henüz gidip konuşmadık ama izmirde foto nejat varmış o çekcek büyük ihtimal
hem o olmasa bile,
yanımızda abimde olcak onunda prof mak var
o da çekim yapcakk
benim nişanlım medyanın içinde olduğu için bizim çekimlerimizi de fotoşoplayıp istediğimiz şekilde bastırcaz
hatta ben foto benim için çok önemli die nişanlının tepesine binince aşkım ben bu işin içindeyim istersen sana duvardan duvara bastırimm fotoları her şey istediğin gibi olcak diince içim rahatladıı :16::16::16:

Oooo çok şanslısınız gerçekten cnm.sizin açınızdan güzel bir gelişme olmuş hadi hayırlısı olsun.
Bu arada kolay gelsin:34:

cok sagol gülüm Allah razı olsun Allaha sükür kavusyom:nazar::nazar::nazar:Allah bütün sevenleri kavustursun amin

Evet serin olma ihtimali var.. Hele benim hepten kış.. Açık-Kapalı tartışmasına gerek kalmadı :9: :9:

bende kıs geliniyim gülüm bununda ayrı bir tadı vardır daha romantik bence:16::16::16:

Kızlar benim arkası ipli, ona rağmen daraltılacak.Çünkü ipleri sıktığında arada boşluk kalması gerekiyormuş.Bende ipleri sıkınca üst üste bindi kumaşlar.:9: Birde gerçekten Dila'nın dediği gibi, iple sıkılınca vücut çok güzel ortaya çıkıyor. Taş gibi derler ya, ayne öyle :9:

bence iyi bişi canım :16:ne güzel zayıflamıssın keske bende az versem biraz sistimde bende arkasını düğmeli yaptırıcam inci düğmeli:17::17::17:

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR GİDİP EV TOPLAYAYIM ÖPYOM HEPİNİZİ:54::54::54::54::54::54::54:

en kolay saç benimkiydi sanırım düz maşa vardı
duvağı da aşağıda kocamla uğraşırlarken arkadaşıma çıkarttırdım :9: :9: :9:

Bu kayınvalidem beni öldürecek, yarın çeyiz alınacak, beni arıyor az önce "benim gelmem gerekiyor mu çeyiz almaya" diyor yaa:47:

Kızlar Allah aşkına şu mübarek cuma gunu dualarınızı benden eksık etmeyın erıdım tukendım napsam netsem olmuyo...

dün eşime bırsuru msj attım onca zorluklara gogus gerdık 8 yıl boyunca bu kadar basıt sebeble benı bıraktı dun faceden yazdm yapma dıye bana yazms senı bı sekılde affederim...yarın aksam 6 arabasyla bınıp gel ya kardesım 1 aralıkta doğum yapcak bunu bıldıgı halde benı zora sokuyo oysa 10 aralıkta bıletımı aldım gtcemm..

yazms bıdaha benı arama benım ıcın bısey yapamayan bırı benım karım olamaz artık...ne kadar cıddı olacağımı goreceksın dava açıcam yarın dıye yazmsdılekce vercem yazms ya ben aıleme ne dıycem ya cıldırcam ağlaya ağlaya mahvoldu gozlerım ben kıme naptım ya

:43:

Kiyamam ya esin sanki artik istemiyor gibi bence sende vazgec artik o kadar emek veriyorsun ve hep sabrediyorsun ama sonuc hep hüsran :( ben biz insanlari anlamiyorum minicik bir sorun olunca hemen ayrilalim bosanalim vs. diyoruz evlilik ilk zamanlarda cok karisik oluyor bende daha yeni evliyim ve azda olsa anlamaya calisiyorum seni en iyi karari sen verebilirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah

herseyım altüst oldu aklım kalmadıuykuar haram oldu Naıll bı sınavdr bılmıyorum Rabbım ıcımdekı bu aşkı alsın olmayacaksaa yaptgım hcbseyı goremıyo hep oyapmıs oyle dıyor ya cıldırcam artık okadar emekkk verdım ben bu aşka 7 yılın sonunda evlendık sımdı boşanma davası dıyor...ben naparım ALLAHIM...

Günaydın kızlar :16:

Erz tatlım ne diceğimi bilemedim :50: Ufacık sorunlarla boşanalım noktasına gelebiliyorsanız eğer ilişkinizde bir takım eksik unsurlar var demektir. Umarım tez zamanda hayırlı sonuçlara ulaşırsınız.

İnzar tatlım güle güle kullan ciciilerini, resim bekliyoruz :16:

zehram ben onu cok sevıyorum ve onunda benı sevdıgını bılıyorum ama nıe bole olduk bılmıyorum belkıde alışkanlık artık vazgceyor benden oysakı hersey cok guseldı martta dugunumuz olcaktı sımdı bosanıyorz bılmıyorum nasıl atlatacağım napacagım aıleme hcbısey dıyemedım dualrınzı eksık etmeyın bnden

Günaydın millet

Duanın makbul olanı din kardeşlerinin birbirleri için yaptıkları dualardır sözünden yola çıkarak;Kardeşim bugün ve yarın 8. sınıflar için düzenlenen lise için sınavlara girecek.Dua eder misiniz onun için.

Erz24:Zor bir durum gerçekten.Eşin işsizliğin verdiği strest ve sıkıntıyı senden ve ilişkinizden çıkarıyor anladığım kadarı ile.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Yanlız boşanmak bu kadar kolay olmamalı.Hayatta daha önemli sebepler var boşanmak için.
İnsan sinirli olunca sorunlarını yüzyüze çözmeye çalışmalı bazen hepimiz yapıyoruz bunu kızgınlığımız gözümüzü kör edebiliyor.
Fakat ikinizde yetişkin insanlarsınız bu tarz sorunları konuşarak aşabileceğinize inanıyorum.

Ayşenur ben hep yanında oldum destek oldum ama ufacık bı sebebple benı oratdabıraktı ya bugun dava acacakms ben 10 gun sonra memleketime gtcem ben dun okadar yazdım yalvardım ya resmen ama acımadı belkıde bıttı herseyy bana benım cok degıstımı soyluyor eskı kübra degılmsm cok degısmısmm...ama oyle bısey yok yokkk naparım aıleme bıdaha nasıl derım bılmıyorum okadar çareszmkı rabbbıme sığındım elbet vardr bı hayr ama artık gucum kalmaıdı

Back
X