- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilaa, kiminle anlaştınız![]()
Oooo çok şanslısınız gerçekten cnm.sizin açınızdan güzel bir gelişme olmuş hadi hayırlısı olsun.
Bu arada kolay gelsin![]()
Evet serin olma ihtimali var.. Hele benim hepten kış.. Açık-Kapalı tartışmasına gerek kalmadı![]()
![]()
Kızlar benim arkası ipli, ona rağmen daraltılacak.Çünkü ipleri sıktığında arada boşluk kalması gerekiyormuş.Bende ipleri sıkınca üst üste bindi kumaşlar.Birde gerçekten Dila'nın dediği gibi, iple sıkılınca vücut çok güzel ortaya çıkıyor. Taş gibi derler ya, ayne öyle
![]()
aşkısı
adını kalbime yaz
ne saçmalıyorum acaba ben şimdi![]()
ahahah kendiminkinin cevabını vereyim, en kolay ve hızlı hangisi açılıyorsa onu tercih et :)![]()
![]()
o ilk saçını açsın da 2 saat görürüm halini![]()
![]()
benim saçımı 1,5 saatte çözdü eşimöyle mi diyon zaten iki tutam saçım var, çıtçıtlar daha zor sökülüyor allah yardımcısı olsun :)![]()
benim saçımı 1,5 saatte çözdü eşimben o arada şekerleme yaptım
![]()
benim saçlarım gür1,5 saatte mio kadar sürüyor mu yaww :)
![]()
benim saçlarım gür
130 dan fazla firteke çıktı![]()
Kiyamam ya esin sanki artik istemiyor gibi bence sende vazgec artik o kadar emek veriyorsun ve hep sabrediyorsun ama sonuc hep hüsranben biz insanlari anlamiyorum minicik bir sorun olunca hemen ayrilalim bosanalim vs. diyoruz evlilik ilk zamanlarda cok karisik oluyor bende daha yeni evliyim ve azda olsa anlamaya calisiyorum seni en iyi karari sen verebilirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Günaydın kızlar
Erz tatlım ne diceğimi bilemedimUfacık sorunlarla boşanalım noktasına gelebiliyorsanız eğer ilişkinizde bir takım eksik unsurlar var demektir. Umarım tez zamanda hayırlı sonuçlara ulaşırsınız.
İnzar tatlım güle güle kullan ciciilerini, resim bekliyoruz![]()
Günaydın millet
Duanın makbul olanı din kardeşlerinin birbirleri için yaptıkları dualardır sözünden yola çıkarak;Kardeşim bugün ve yarın 8. sınıflar için düzenlenen lise için sınavlara girecek.Dua eder misiniz onun için.
Erz24:Zor bir durum gerçekten.Eşin işsizliğin verdiği strest ve sıkıntıyı senden ve ilişkinizden çıkarıyor anladığım kadarı ile.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Yanlız boşanmak bu kadar kolay olmamalı.Hayatta daha önemli sebepler var boşanmak için.
İnsan sinirli olunca sorunlarını yüzyüze çözmeye çalışmalı bazen hepimiz yapıyoruz bunu kızgınlığımız gözümüzü kör edebiliyor.
Fakat ikinizde yetişkin insanlarsınız bu tarz sorunları konuşarak aşabileceğinize inanıyorum.