• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

erz senin yaşadıklarını tam bilmiorum ama

bu noktaya bizde çok geldik
ilk nişanlıyken nişanı atma noktasına geliyorduk
bikaç gün sonra normale dönüyordu

sonra nikahı 3 ay önce kıydık
düğüne kadar olan 3 ayda
defalarcaa boşanalık noktasına geldik

düğünden sonra yoluna girer mi diye düşündük
evliliğimizin 3 ya da 4. gününde balayında
otobüs bulsaydık dönecektik
o kadar sıkıntılı duruma geldik

ama kavgalar bikaç saatlik oluyordu
gece ayrı yatmadık ne olursa olsn
nispeten sıkıntılar hafifledi gibi

en son bayağı büyük bir kavga ettik
sebep yoktu bile
bi süre muhatap olmadık birbirimizle
hiçbişey paylaşmadık

1 hafta sonra da herşey yoluna girdi gibi
şimdi :nazar: 2 hafta bitti kavgasız gürültüsüz gidiyor
bazı şeylerin oturması zaman alıyor
iki karakterde baskınsa zor oluyor
ama savaşınca sonuca ilerliyorsun

ecem Rabbım yuvanızı korusun huzurla yasayın bı omur esınle...

bız sanırım yapamadık okadar zorkı bu durumları yasadık ama ben dun resmen yalvardım ya yalvardm ınsan namusunu koynuna aldığı karısını bı anda sebepsz nasıl bırakır ya ....
bugun dava acackms dava actgını nerden öğrencem onu bıle bılmıyorum.
benı bıdaha ssaakın arama sen benım annemın gelını benım karım olamasnn demıs okadar onurum kırıldıkı

günaydınn kızlarrr, ben çok fena hastayımmm :ssz::ssz::ssz:
*
erz çok üzüldümm yaaaa:26::26:
şu düğün dönemimdeki olumsuzlukların yarattığı stresler bunlar
umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur:26:
*
inzar ilk çeyizlerin hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah :16:

dilam bıttı sanırım bu seferr oysakı ben elımden gelenı yaptım yaa

Öncelikle geçmiş olaylarınızı pek bilmiyorum.
Ama durumunuz cidden zor. Allah yardımcınız olsun.
Öyle bir terminale gidemediniz diye boşanılıyorsa bu bahanedir zaten eşiniz sizle boşanmayı kafaya koymuş olmalı ki böyle saçma bahaneler arıyor. Ayrıca sizi ayağına getirterek egosunu tatmin etmek gibi bir amacı mı var yani sizde hatanız yoksa lütfen seviyor bile olsanız gururunuzu çiğnetmeyin sırf egosunu tatmin etmesi için kim haklı kim haksız bilmem ben ama çözümleyemedim şimdi peşin hüküm vermek hakka girmekte istemiyorum nacizane şu msjınızı okuyunca ki yorumlarım bunlar hakkınızı helal edin ileri gittimse.

Allah yardımcınız olsun. Ama unutmayın hayırlısı neyse öle olsun hayırlısı değilse olmasın - diye dua edebilmek çok önemlidir duada tam teslimiyet gerekir.

ALLAH RAZI OLSUN YORUMUN ICIN..BELKIDE HAKLISNZ ben goremıyorum bu aşk gözlerımı kör etmıs ona mecbur gıbıyım..ama dun yalvardım gururumu ayaklar altına aldm bana dedıgı tek laf senı bı sekılde affederm yarın 6 otobusyle gelırsen ya kardesım 1 aralıkta doğum yapcak bunu bıldıgı halde benı zora soktu...bend e dedım 10 aralıkta gelcem oda yazms sen benm ıcın hc bısey yapamasn bıttı bu ıs yarın davamı acıcam yazms arama bıdaha bnde hakkım haram olsn dedım benı sucsz sekılde oratada braktn dıye aramadım aramadıı....

canım ikinizde gereksiz yere kapris yapmışsınız ikinizde de hata var en ufak tartışmada hadi boşanalıma geldiyseniz boşanın bence yada iyi düşünün evlilik bu şakası yok bu işin saygınızı yitirmeyin

eşin işsiz kalmış ben onu çok iyi anlıyorum bende işsizim ezik hissediyorum kendimi dikişe nakışa verdim resmen iş bulana kadar onun psikolojisi değişik erkekler eşlerinden para almaktan hoşlanmaz bunu da unutma bazen sen alttan al bazen o alsın ilişki yürüsün

ben onun ıssızlıgınde eılımden gelen destegı verdım bızım cok sorunlarmz oldu dugunume 4 gun kala evım dağıldı ...çok sey aysadım ama genede pes etmedim ufacık sebeble benı oratada bıraktı RRABBIMSIGINDM SUCUM YOK AMA EDEN BULUR INSALAH PISMAN OLUR INSALAH...OKADAR KOTUYUM KI HAYATTAN KOPTUM SANKI ELIM TELEFONDA BELKI DIYE AMA YOK YOYK YOKK BELKIDE DAVAYI AÇTI

YNEDE TESEKKUR EDERIM YORUMLARNZ ICIN

işsizliğin ne demek olduğunu bende çok iyi biliyorum arayıp arayıp bulamıyorum bulunca örtümden ötürü kabul edilmiyorum iyisin hoşsun örtünü aç diyorlar ama işte yinede evlenilmiş sevilmiş inanılmış bir yuva kurulmuş yok terminale gelmedi yok öle yok böle yada 2.3. şahıslar yüzünden çat boşanalım noktasına gelinmemeli dediğin gibi. Erkekler ezik hissetme noktasında bizlerden daha zor daha ağır geçiriyorlar onuda anlamak lazım para teklif etmek yada karşının para alması kolay değil. Ama hemen boşanalım noktasına gelinecek hiç bişi görmüyorum ben. Ama tahiminim sizi yıpratan nikah var ama düğün vs olmamış /bilmiyorum aynı evde yaşıyormusunuz eş aile yaşantısına geçtiniz mi / eğer bu düzen oluşmadı nikahlı olup düğün olmadı diye hala ayrı geziyorsanız ayrı yaşıyorsanız bununda etkisi vardır. Allah yardımcınız olsun eşinizi alttan almaya çalışın ama bu durumla size duygu sömürüsü yapmasına izin vermeyin ikinizde yetişkin bireylersiniz.

evet canım dugunum ıptal edıldı rabbım nasıp etseydı 1 martta olcaktı ama o dayanamadı ufacık sebeble yıkıldı...bıtırdıı...zor gunlerden gectık ama genede kopmadık belkıde sıkıldı bu durumdan ben dun gururumu ayaklar altına aldım ama artık sevsemde bı adım atmıycam esım atmadıgı surece eger dava actıysada severek kabul edecegım içim acısada içimde yasayacagm herkese rezıl oldum ya

kızlar dava açıp açmadığını nasıl ogrenebılırım...
dualarıızı benden eksık etmeyın

ya kızlar benım bir sorum var fikir istiyorum. ben düğünde şu pasta kesme olayına ayarım. kesinlikle istmeiyorum. nikahıda düğünden önce kıyalım diyordm hani düğün esnasında bırde o cıkmasın falan dıe. ama böle olunca düğüne çıkış çokmu boş kalır. yani salonum denız kenarında tam sıfır. süslenmiş bir tekneyle gtiriyorlar gelın ve damatı. onla gelıcez cıkıcaz dans ve ardından takı sonrada oyun olunca cok mu sade kalır. nabsam nıkahı düğün programına mı alsam ? ama nişanlımla lisede tanıstık biz. böle tepede denız gören bır okul. o okulun bahcesınde kıymayı düşünüyorduk nıkahı:DD aılecek böle küçük bir törenle:DD hangisidnen vazgecımm:DDD

zehram ben onu cok sevıyorum ve onunda benı sevdıgını bılıyorum ama nıe bole olduk bılmıyorum belkıde alışkanlık artık vazgceyor benden oysakı hersey cok guseldı martta dugunumuz olcaktı sımdı bosanıyorz bılmıyorum nasıl atlatacağım napacagım aıleme hcbısey dıyemedım dualrınzı eksık etmeyın bnden

Tatlım ben inanıyorum ki o bunu inadından yapıyor. Sana dava açıcağınıda düşünmüyorum açıkcası. Ama içinde çok merak varsa e-devletten bakabilirsin tatlım.

canım okudum bişeyler üzüldüm. ama röfleli kediye katılıyorum.
bence herşey düzelir birbirinize zaman verin:50::50::50:

Kızlar Allah aşkına şu mübarek cuma gunu dualarınızı benden eksık etmeyın erıdım tukendım napsam netsem olmuyo...

dün eşime bırsuru msj attım onca zorluklara gogus gerdık 8 yıl boyunca bu kadar basıt sebeble benı bıraktı dun faceden yazdm yapma dıye bana yazms senı bı sekılde affederim...yarın aksam 6 arabasyla bınıp gel ya kardesım 1 aralıkta doğum yapcak bunu bıldıgı halde benı zora sokuyo oysa 10 aralıkta bıletımı aldım gtcemm..

yazms bıdaha benı arama benım ıcın bısey yapamayan bırı benım karım olamaz artık...ne kadar cıddı olacağımı goreceksın dava açıcam yarın dıye yazmsdılekce vercem yazms ya ben aıleme ne dıycem ya cıldırcam ağlaya ağlaya mahvoldu gozlerım ben kıme naptım ya

boşver takma kafana sende senin gibi düşüncesiz biri benim kocam olamaz deseydin

118 li bi numara var onu arayıp dava açılıp açılmadığını öğrenebiliyosuruz bi ara reklamlarda gösteriyolardı ama numara kaçtı hatırlamıyorum

Ayşenur ben hep yanında oldum destek oldum ama ufacık bı sebebple benı oratdabıraktı ya bugun dava acacakms ben 10 gun sonra memleketime gtcem ben dun okadar yazdım yalvardım ya resmen ama acımadı belkıde bıttı herseyy bana benım cok degıstımı soyluyor eskı kübra degılmsm cok degısmısmm...ama oyle bısey yok yokkk naparım aıleme bıdaha nasıl derım bılmıyorum okadar çareszmkı rabbbıme sığındım elbet vardr bı hayr ama artık gucum kalmaıdı

Cnm belkide sen şuanda sürekli üstüne düşüyorsun vazgeçmek istemiyorsun ya nasıl olsa senin bu tarz bi tepki vereceğini bildiği için yani silen taraf senin olucağına inanmadığı için bu kadar üstüne geliyor.
Gerçekten zor bir durum inş hakkında hayırlısı olur.Ne desek boş.Bence sende biraz kendini geri çek belki şaşırıp o bu sefer peşinden gelir.(Tabi bu benim fikrim seni etkilemekte istemem.)
Hem böyle bir durumu ailenden saklamak doğru değil bana kalırsa.

Back
X