• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 877328

Ne yazsaam bilemedim canım sıkıldı :27:

00a0a.gif
00a.gif
külkedisi olmaya az kaldı :60:

boşver takma kafana sende senin gibi düşüncesiz biri benim kocam olamaz deseydin

118 li bi numara var onu arayıp dava açılıp açılmadığını öğrenebiliyosuruz bi ara reklamlarda gösteriyolardı ama numara kaçtı hatırlamıyorum

:(çok zor onsuzluk 3 gundur nefesım kesılms gıbııı

Cnm belkide sen şuanda sürekli üstüne düşüyorsun vazgeçmek istemiyorsun ya nasıl olsa senin bu tarz bi tepki vereceğini bildiği için yani silen taraf senin olucağına inanmadığı için bu kadar üstüne geliyor.
Gerçekten zor bir durum inş hakkında hayırlısı olur.Ne desek boş.Bence sende biraz kendini geri çek belki şaşırıp o bu sefer peşinden gelir.(Tabi bu benim fikrim seni etkilemekte istemem.)
Hem böyle bir durumu ailenden saklamak doğru değil bana kalırsa.

Ayşenur belkıde dedıgın gıbıdı çok ustune düşüyorum ama o benım degıstıgımı dusunuyo ben eskı kübra dıılmısım eskı kubra ılgılıymss konumz bunlardan açıldı belkıde bahaneydı...dun yalvardım ama yok yok bende ne aradım ne sordum 10 gun sonra memeleketıme gtcem bakalım nolcak dava açmsmı açtıysada bende sevsem bıle artık dönmemm dualarını eksık etmee canım

Back
X