- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
kullandığın lensin markasına bağlı o kuzum
ben acuvue oasys kullanıyorum mesela ve göz kuruluğunun çok nadir yaşandığı lenslerden biridir yorumlarına bak istersen
ama zorda kalmadığım sürece eve gidince çıkarıp gözlüğüme geçiş yapıyorumm
bende 10 yıl olacak lens kullanıyorum ama ama gözde damarlaşma yapıyor acaip göz alışıyor ki ben eskiden şirkettte lens takardım 2 sene öncesine kadar sonra takamıyorum iş yerinde gözlük dışarda lens
diloşun verdiği cevaplara katılıyorum makyajı lens takınca yapıp denize havuza vb şelerde kafamı sokarsam gözümü yumuyorum
ayrıca hiç lenslerle uyumadım çünkü benimkinlerle uyuma olayı yok gözlerim mahfolurlarsenelik lens alıyorum ve ilkbahar gibi alerji aylarında gözüme panadol gibi alerji damlası damlatıyor ki şirkette halıfileks var diye sürekli toz var sabah gözlüğümü takmadan önce bir panadolu
öğlende suni gözyaşı damlamı damlatıyorum akşamda lensmi tkaıp şirketten çıkıyorum
iyi bir bakım şart ben çok özen gösterdiğim halde arada kızarıyoronun için gözyaşı damlaları var lens gözdeyken kullanılabilen bir kullanımlık damlalar var
diloş ben hiç bir şekilde gözlüğe geçiş yapmamıştım taki 2 sene öncesine kadar gözlerim kan çanağına döndü mahfoldum eroinman gibi etrafta gezdim ve sonra gözlüğe döndüm ki benim gözlükler çok kalındır eskiden görüntüyü takıyordum şu sıra takmıyorum
özellikle haftasonu kapalı bir ortamda takılıyorsan hemen lavaboya gidip gözlüğe geçiyor yapıyorum başka çarem yok bana herkes gözlüklü gözlüksüz alıştı napalım
Önümüzdeki hafta kontrole girip lens almak istiyorum ben kuzular.
Diloşum sözünü ettiğin markayı araştırıcam. Lens konusunda bilgim yok kalitesiz birşeyi bana kakalamaya çalışmasınlar
Eve gidince bende gözlük kullanırım diye düşünüyorum ama dışarıda zor oluyor gözlükHeleki bu yağmurlu günlerde
aynen benim çevremde bilir iki halimi de
dışarı çıkcaksak takarım lensi onun dışında gözlükleyim zatenn
hatta direk bu markayla başla bırakacağını düşünmüyorum zehroşş
hoşgeldin canım
2014 gelini olmayıp burda olanda varörneği ben
ben berfin
bende Kıymet canımcım, zaten tanışmıştık ki seninle ben seni tanıyorumsen nişanlıydın sanki en son bi sorun mu oldu:26:
Kıymet seni tanıyormuyum ben acaba :26: Benim facemdeki Kıymet misin yoksa
ay tabiki o benimm
Bende yabanciyim canim ankarayi bilmiyorum bende kk dan arastirdim kizlar buralari onermisler tunalidada varmis ama orasi biraz pahaliymis gelinlik 21 nerde acep
Sen adını mı değiştin nettin ben mi unuttum yoksa
selam kızlar nasılsınız oh oh cık sıkılıyorum evde
Selam canım, bugün benimde canım çok sıkılıyor yaa.İşyeri de sakin, iş yok.Boş boş oturmaktan sıkıldım bugün:44:
canım valla iş görüşmesi için aradılar nasıl sevindim anlatamam hayırlısı ile olur inşallah kurtulurum evde oturmaktan sen ne zaman izne çıkacaksın nil
Hayırlısı olsun canım, İnşallah gönlüne göre olur. Valla ben ayın 18'inde bile çalışıyorum.19'unda başlıyor iznim 30 Aralık işbaşı
anladım canım bakalım benim nasıl olacak işe başlarsam of izin verirlermiki ya bilmiyorum
Benimde daha 1 senem dolmadı işyerinde, 8 aydır çalışıyorum.Ama sağolsun bölüm şefimizde bölge müdürümüzde çok iyiler.Söz konusu düğün olunca, anlayışla karşılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?