'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Önümüzdeki hafta kontrole girip lens almak istiyorum ben kuzular.
Diloşum sözünü ettiğin markayı araştırıcam. Lens konusunda bilgim yok kalitesiz birşeyi bana kakalamaya çalışmasınlar
Eve gidince bende gözlük kullanırım diye düşünüyorum ama dışarıda zor oluyor gözlük Heleki bu yağmurlu günlerde

aynen benim çevremde bilir iki halimi de
dışarı çıkcaksak takarım lensi onun dışında gözlükleyim zatenn

hatta direk bu markayla başla bırakacağını düşünmüyorum zehroşş

selam kızlar nasılsınız oh oh cık sıkılıyorum evde

Selam canım, bugün benimde canım çok sıkılıyor yaa.İşyeri de sakin, iş yok.Boş boş oturmaktan sıkıldım bugün:44:

Son düzenleme:
Selam canım, bugün benimde canım çok sıkılıyor yaa.İşyeri de sakin, iş yok.Boş boş oturmaktan sıkıldım bugün:44:

canım valla iş görüşmesi için aradılar nasıl sevindim anlatamam hayırlısı ile olur inşallah kurtulurum evde oturmaktan sen ne zaman izne çıkacaksın nil

canım valla iş görüşmesi için aradılar nasıl sevindim anlatamam hayırlısı ile olur inşallah kurtulurum evde oturmaktan sen ne zaman izne çıkacaksın nil

Hayırlısı olsun canım, İnşallah gönlüne göre olur. Valla ben ayın 18'inde bile çalışıyorum.19'unda başlıyor iznim 30 Aralık işbaşı

Hayırlısı olsun canım, İnşallah gönlüne göre olur. Valla ben ayın 18'inde bile çalışıyorum.19'unda başlıyor iznim 30 Aralık işbaşı

anladım canım bakalım benim nasıl olacak işe başlarsam of izin verirlermiki ya bilmiyorum

anladım canım bakalım benim nasıl olacak işe başlarsam of izin verirlermiki ya bilmiyorum

Benimde daha 1 senem dolmadı işyerinde, 8 aydır çalışıyorum.Ama sağolsun bölüm şefimizde bölge müdürümüzde çok iyiler.Söz konusu düğün olunca, anlayışla karşılıyorlar.

Benimde daha 1 senem dolmadı işyerinde, 8 aydır çalışıyorum.Ama sağolsun bölüm şefimizde bölge müdürümüzde çok iyiler.Söz konusu düğün olunca, anlayışla karşılıyorlar.

nazar degmesın canım ınsallah olur benımde ısım

arkadaşlar konuyla alakalı değil belki ama hint kıyafetleri sipariş eden oldu mu hiç internetten falan? bi kaç sorum olcakta.. eden olduysa özelden msj atabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…