'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr ne dicemm sizeeee
ben gelinlikçiler benimle ilgilensin die düğün tarihimi 15 şubat didimmm
şimdi gelinliği almaya gitcem erkenden almış olcamm napcam benn
nasıll koruyp kollicam gelinlikcanıımıı

kuzum bende temmuzun sonunda teslim aldım eylülün altısına kadar çok da güzel muhafaza ettim kocaman gelinlik torbası oluyor ya onun içinde askıyla gardırobun üzerine doğru astım iki günde bir de havalandırdım odamı hiç de bişiicikler olmadı gelincik kıyafetime

ama 4 ay kadar kalcak bende arzu :18::18::18::18:
bide gelen misafirler de görcek odama girerlersee:44::44::44:
kırışmadı mı bidee:44:

yok fıstığım havalandırıken açtım fermuarını.. o yüzden kırışmadı.. birde odamı sürekli kilitli tuttum ben Giremedi kimse

Bitsin 2013 de artık bu yaz evleniyorum diyebileyim.

Bende ohh be sonunda evlendik diyebileyim :)) 2013'ü eşimle uğurlayacağım inşallah.

saoll canımm
burda henüz dondurucu soğuk yok amaa yinede dikkat etmek lazımm
*
sen de dikkat et düğün öncesi yakalanma hastalığaa

Sorma ya, muhteşem bir soğuk var. Bende olabildiğince meyve tüketip sıkı giyinmeye çalışıyorum.En güzel günümde grip olup burnumu çekmek istemiyorum. Allah korusun ya

Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah Allah herkesin evine sağlık, huzur ve mutluluk versin.

Ben birşey olacağını sanmıyorum, takma kafana.O kılıfın içinde zaten toz almaz, buruşmasına gelince de, asılı olduğu sürece pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

Nikah günü işlemleriyle ilgili asm yi aradım şimdi kızlar. Kan örneklerini burada alıyoruz sabah 9-10 saatlerinde laboratuvarcım burada oluyor dedi doktor. Hiçbir ücret almıyoruz didi. Gün alıcak zaman sizde asm doktoronuzu arayıp bilgi alın derim Boşuna para bayılmayalım labaratuvarlara

akciğer filmi vs de varmış onlar nerede olacak canım bilgin varmı bide kaç adet foto olcak nikah için ben bugün yarın foto çekilcem çünkü

kızlar selamlar dila hastaymış geçmiş olsun canım

akciğer filmi vs de varmış onlar nerede olacak canım bilgin varmı bide kaç adet foto olcak nikah için ben bugün yarın foto çekilcem çünkü

kızlar selamlar dila hastaymış geçmiş olsun canım

Kuzum akciğer filmini heryer istemiyor. Doktorum iki tane kan alıyoruz zaten dedi. Biri talesemi için diğeri bulaşıcı hastalıklar için dedi.
Belediye tarafından istenen belgelerde 4 ad yazıyor. 1 ad de asm ye veriyorsun tatlım rapora yapıştırıyor ileride nüfus cüzdanın falan da değişcek 8 li olabiliyorsa ben 8 li çıkartıcam resimleri

Diloşum ben sana geçmiş oldun dedimmi hatırlamıyorum kuzum :18: Demediysemde affolaaa çok geçmiş olsun

tepkisel dayak bu

İİ bakalım öle olsun

Diloş bee sen profesyonel lens kullanıcısısın ya haniii Sana bir kaç sorum var :26:

1- Lensleri gözüne taktıktan sonra mı önce mi makyaj yapıyorsun?
2- Gözünde lens varken gözlerini şöyle 1-2 dk dinlendirmen mümkün oluyor mu ?
3- Havuza denize girerken çıkartıyor musun ?
4-Kullandığın lensler aylık mı oluyor ?
5- Aklıma gelirse bızıklıcam seni dahaa

hemmen cevaplıyorumm
1- lensi gözüme taktıktan sonra bütün makyajımı yapıyorum, lensimi çıkardıktan sonra makyajımı temizliyorum
( eğer lensimle gece uyumak zorundaysam lens gözümdeyken dikkatlice temizliyorum makyajımı )
2- 1 2 dk yı bırak bütün gece uyuduğumu hiç çıkarmadan 3 gün kullandığımı biliyorumm
3- normalde çıkarırım ama 1 kez denize girdim ama kafamı suya sokmamaya özen gösterdim
4- lensimi kendi kullanımıma göre değiştiriyorum
2 ayda kullandım
ayrıca lensimle 1 haftaya kadar uyuyabiliyorum öyle bir özelliği var
5- her zaman beklerim kuzumm

e
Gözündeyken uyuyabilmek şaşırttı beni kuzum. Uzun süre takmak göz kuruluğuna neden oluyor diye okudum çünkü ben :26:

e

Gözündeyken uyuyabilmek şaşırttı beni kuzum. Uzun süre takmak göz kuruluğuna neden oluyor diye okudum çünkü ben :26:

kullandığın lensin markasına bağlı o kuzum
ben acuvue oasys kullanıyorum mesela ve göz kuruluğunun çok nadir yaşandığı lenslerden biridir yorumlarına bak istersen
ama zorda kalmadığım sürece eve gidince çıkarıp gözlüğüme geçiş yapıyorumm

bende 10 yıl olacak lens kullanıyorum ama ama gözde damarlaşma yapıyor acaip göz alışıyor ki ben eskiden şirkettte lens takardım 2 sene öncesine kadar sonra takamıyorum iş yerinde gözlük dışarda lens

diloşun verdiği cevaplara katılıyorum makyajı lens takınca yapıp denize havuza vb şelerde kafamı sokarsam gözümü yumuyorum

ayrıca hiç lenslerle uyumadım çünkü benimkinlerle uyuma olayı yok gözlerim mahfolurlar senelik lens alıyorum ve ilkbahar gibi alerji aylarında gözüme panadol gibi alerji damlası damlatıyor ki şirkette halıfileks var diye sürekli toz var sabah gözlüğümü takmadan önce bir panadolu

öğlende suni gözyaşı damlamı damlatıyorum akşamda lensmi tkaıp şirketten çıkıyorum

iyi bir bakım şart ben çok özen gösterdiğim halde arada kızarıyor onun için gözyaşı damlaları var lens gözdeyken kullanılabilen bir kullanımlık damlalar var

diloş ben hiç bir şekilde gözlüğe geçiş yapmamıştım taki 2 sene öncesine kadar gözlerim kan çanağına döndü mahfoldum eroinman gibi etrafta gezdim ve sonra gözlüğe döndüm ki benim gözlükler çok kalındır eskiden görüntüyü takıyordum şu sıra takmıyorum

özellikle haftasonu kapalı bir ortamda takılıyorsan hemen lavaboya gidip gözlüğe geçiyor yapıyorum başka çarem yok bana herkes gözlüklü gözlüksüz alıştı napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…