'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşbulduk canım.
İyiyim canım sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için.
Sen de samimi, sıcakkanlı bir insansın canım.

teşekkür ederimm canımm
ben de çalışmak ve çalışmamak arasında karışık duygular içindeyimm

teşekkür ederimm canımm
ben de çalışmak ve çalışmamak arasında karışık duygular içindeyimm

Ne iş yapmayı düşünüyorsun canım?
Evlilik hazırlıkları varken yeni bir işe girmen ve başlaman zor olur.
Ayrıca yeni iş olduğu için hemen izin vermiyebilirler balayı ve evlilik için de.
Belki de evlendikten sonra duruma göre düşünmelisin bu konuyu canım.

Hoşbulduk canım.
İyiyim canım sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için.
Sen de samimi, sıcakkanlı bir insansın canım.

tuğçe bnde dilaya katılıyorum. bana çok sıcak kanlı geliyosun

aslı maşALLAH nasıl okdar kitap okuyosun. sen çalışmıyodun dımı. kitap almaya nasıl yetişiyosun bide bunun maddi boyutu var.
bugun diyorumki kitap hediye alınır

Teşekkür ederim canım.
Sen de öylesin.

selamlarrr
ben de 2014 gelini olucam , listeye baktımda hiç benim kadar uzak düğün zamanı olan yok , eylülde olucak benim düğünüm de inşallah
tubikimle konuştuk da ben de gelmek istedim kiii,
eyeliner ben finanscıyım
taze nişanlıyım

Hoş geldin canım.
Çok ta bir zaman yok düğününe.
Ne zaman nişanlandın?

ayçammmm hoşgeldin ama çokta özledim tubikinle konuştun demek yahu zincirlememi geliyorsunuz gel işte gelebilirmiyim ne demek çokçana özlendin yaaaa

Hoşgeldin kuzumm

İyi ki de geldinn, hem benim kadar uzun kimse yok diye düşünme ben varım daha tarihim bile yok

tuğcecan ekimde attık adımımızı canım eylülü bekliyorum şimdide bakalım, inşallah çabucak gelir o günler dee

giziiimmm iyi yaptım dimiii eve konuştuk tubikimle koştum geldim ben de, hazırlıklarınıza yetişiyim diyorum

tubiim inşallah aynı zamanlarda evleniriz kuzucum , öyle bir his var içimde

canım çok sevindim inşallah tubikimle aynı zamanda gidersiniz çok güzel olacak herşeyin artık burada ol emi

Ayy Ayçaamm inşallah, ne güzel olur beraber hazırlıklarımızı tamamlarızz :103::103:

Sen nişanda neler yapmıştııınn anlatmadın sanırımm anlatsanaaa

gizcimmm burdayım ki artık hepppp

tubim ya anlatmadım dimi ama çok çok güzel geçti çok içime sindi.
çok bereketli oldu , evde yaptım 50 kişiye yakındık . yüzükler takıldı sonra dans ettik bir şarkıda sonrasında oynadık ama salon pist gibiydi biliyomusun , herkes oynadı kurtlarını döktü, pastamızı kestik ikramlar yapıldı, sonrasında da horon oynadık erkek tarafı karadenizli olunca bir ara avizeler sallanıyodu
çok içime sindi iyiki evde yapmışım diyorum bi ara tereddüt yaşadım sığarmıyız diye ama iyi ki de evde olmuş çok samimi oldu

Tam da evdenasıl olur acaba diye düşünürken yazdıkların ilaç gibi geldi Ayçam

Çok sevindim içine sinmesine, herşeyiniz böyle sorunsuz, güzel geçer inşallah

Hediye olarak ne yaptın peki kuzumm

magnet düşünüyordum ama vazgeçtim canım.. magnet veya lavanta kesesi hoşuma gidiyor.
kurabiye yaptırdım 2 çeşit toplamda 50 adet herkese çok rahat yetti hatta kendime de ayırdım evime koyucam
evde gayet güzel oluyor canım. erkek tarafı salona çok rahat sığdı zaten bizimkilerde sığdı zaten çoğu mutfakta hazırlık yapıyordu

teşekkür ederim canım herşey böyle su gibi geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…