magnet düşünüyordum ama vazgeçtim canım.. magnet veya lavanta kesesi hoşuma gidiyor.
kurabiye yaptırdım 2 çeşit toplamda 50 adet herkese çok rahat yetti hatta kendime de ayırdım evime koyucam
evde gayet güzel oluyor canım. erkek tarafı salona çok rahat sığdı zaten bizimkilerde sığdı zaten çoğu mutfakta hazırlık yapıyordu
teşekkür ederim canım herşey böyle su gibi geçer inşallah
magnet düşünüyordum ama vazgeçtim canım.. magnet veya lavanta kesesi hoşuma gidiyor.
kurabiye yaptırdım 2 çeşit toplamda 50 adet herkese çok rahat yetti hatta kendime de ayırdım evime koyucam
evde gayet güzel oluyor canım. erkek tarafı salona çok rahat sığdı zaten bizimkilerde sığdı zaten çoğu mutfakta hazırlık yapıyordu
teşekkür ederim canım herşey böyle su gibi geçer inşallah
Kimsecikler kalmamış :26:
allah içine sindirsin canım benim bende evde yaptım biliyorsun iyikide kurabiye dağıtmışsın çok güzel oluyor şu an nişanlansam yine kurabiye ve kavanoz dağıtırdım çok sevmiştim onları
gelinlik 21 de tunalı hilmide tatlım özel dikim yapılıyo sitesine gir, bak modellere eminim çok beğeneceksin
Bende kurabiş yapayım o zamanBide Gizinki gibi kavanoz yaptırabiliriimm
Ben burdayım kiiii
Gizotum senin fikirlerini düşüncelerini dikkate alıyorum bebeğimFikirlerini paylaş benimle dee
yaptırma yappp yapppp kavanoz iç.in sticker için siteler var hemen sipariş verir herşeyi temin edersin ki kavanoz çok kolay 1 ay önce alıp yata yata yattığım yerden yaptımher haftasonu 25 tane yapıyordum kurdele yapmayı beceremiceğmi bilerek silikon tabanca aldım kurdele yapıştırdım bide ortasına inci misss gibi oldu vallla
hattta sen hiç kavanozu tüle sarma direk kurdale yap öyle daha güzel oluyor vallla
Ne iş yapmayı düşünüyorsun canım?
Evlilik hazırlıkları varken yeni bir işe girmen ve başlaman zor olur.
Ayrıca yeni iş olduğu için hemen izin vermiyebilirler balayı ve evlilik için de.
Belki de evlendikten sonra duruma göre düşünmelisin bu konuyu canım.
selamlarrr
ben de 2014 gelini olucam , listeye baktımda hiç benim kadar uzak düğün zamanı olan yok , eylülde olucak benim düğünüm de inşallah
tubikimle konuştuk da ben de gelmek istedim kiii,
eyeliner ben finanscıyım
taze nişanlıyım
tamam yazacağım sana da en güzelinden canım
tuğcecim gelmiş hoşgelmiş
oyy şube dışındaydım anca geldimm
tuğçecim ben çalışıyorumm zatenn
elimde olan işleri yapıp yapmamak arasında kararsızdımm
selam eyelinerr hoşgeldinn
ben de finanstayımmm
oyy şube dışındaydım anca geldimm
tuğçecim ben çalışıyorumm zatenn
elimde olan işleri yapıp yapmamak arasında kararsızdımm
selam eyelinerr hoşgeldinn
ben de finanstayımmm
tuğçecan sen napıyosun çalışıyo musunn ??
hoşbuldummm
meslektaşız desene , ben sektörle ilişkimi kesebilirim heran ama bakalım
tubimm kurabiye yaptır mutlaka , herkesin çok hoşuna gitmişti çok beğenmişti, özenildiğini düşündülerkavanozda şeker de çok şık oluyo gizinki gibi onu da kendi ellerinle yaparsın kuzum sen
yaptırma yappp yapppp kavanoz iç.in sticker için siteler var hemen sipariş verir herşeyi temin edersin ki kavanoz çok kolay 1 ay önce alıp yata yata yattığım yerden yaptımher haftasonu 25 tane yapıyordum kurdele yapmayı beceremiceğmi bilerek silikon tabanca aldım kurdele yapıştırdım bide ortasına inci misss gibi oldu vallla
hattta sen hiç kavanozu tüle sarma direk kurdale yap öyle daha güzel oluyor vallla
Ay yaptırayım demişim yapayım tabikideee, çünkü ben herşeyimi kendim yapmak istiyorummmm
Şimdiden yapmaya başlıcam valla ben sonra sıkışmamak için. Keşke Kpss'ye daha önce haırlansaydım rahat rahat yapardım herşeyimi
kimsecikler kalmamış ama ben yazıyım yinede, bu konuyla bende ilgileniyorum iyi ki konusu geçmişGiz sen kavanozlarının fotisini paylaşmış mıydın acıbağ ben görmedim paylaşırsan bize de örnek olabilir bence
bir de netten şuan araştırdım minik kavanozların fiyatı 1lira 0,85kuruş falan. ben evimin yakınında bir milyoncu gibi bi yerde merakımdan sormuştum 0,50kuruş demişti, şimdiden alıp saklasam mıgerçi aman aman bi fark yok
Günaydınnnnn kuzularrrr
Bu sabah direk size yazmak istedim çünkü çok canım sıkkın...Yeni iş yerimde çıkıcak olan kız yani yerine girdiğim çalışacağım kız şuan bana burda kullanılan muhasebe programını öğretiyor daha sonra da çıkıcak ama o kadar dengesiz ki sinirlerimi alt üst etti sonunda dün tartıştık zaten bugün çok isteksiz geldim işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?