Benim kaldığım lojman ile çalıştığım hastane arası 15 adımlık bir mesafe.
Sabah zor ulaştım hastaneye düşünün yani yağan karı :)
günaydın kızlar...erzurumdan nefret ediyorum memleketimi çok özledimdonuyorum burda ya servis yolda kaldı işe gelemedik bi türlü -20 derecede totoşum dondu
Günaydın....
Bugün cuma olaydı iiydi
Sen yanlış hatırlamıyorsam İzmirdeydin dimi cnm?
Bilirim o ayaz mevzusunu çok pis oluyor.Manisada üniversiteyi okurken yaşamıştım bu durumu
selam kızlar.. bende 24 mayıs 2014 gelini olucam inşallah beni de listeye eklermisiniz
tamam terk etmemnil geldiği zaman ilgilenir diye düşünüyorumm
ama listeye adını bırakıp topiği terk etme olur muu
selam kızlar.. bende 24 mayıs 2014 gelini olucam inşallah beni de listeye eklermisiniz
Kına 5nisan, düğün 6nisan listeye eklenmek istiyorum :)
teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlı olsunHayırlı olsun canım şimdiden, ben listeye eklerim ne demek ama sonrada sık sık topiğe bekleriz.Kına tarihin de belliyse onu da söylersen ekliyim.
Hayırlı olsun canım şimdiden, ben listeye eklerim ne demek ama sonrada sık sık topiğe bekleriz.Kına tarihin de belliyse onu da söylersen ekliyim.
oraya gelin gitcem adanadayım henüz canımm
Düğün tarihlerimiz aynı
Hayırlısı olsun cnm
teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlı olsunkına tarihimde belli
22 mayıs 2014- izmirde kına
24 mayıs 2014- eskişehirde düğün
benide listeye eklermisin canım düğün tarihim haziran 14
ayy evet aynıymış
teşekkür ederim canım sizinde hayırlı olsun inşallah
nasıl gidiyo hazırlıklar, ne aşamadasınız?
Ekledim canım, hoşgeldin aramıza. Biraz kendini tanıtır mısın? Ne kadar zamandır nişanlısın, nerelisin, nereye gelin gidiyorsun falan
yukarıdaki buna cevap gibi olmuş zaten :))Sağol canımcım
Ocak-Şubat gibi evimizi teslim alıcaz.Bu haftasonu beyaz eşyalarımızı kısmetse gidip alcaz.
Mobilya ve balayınıda bir ara halledicez ama bakalım ne zman
Ufak tefek şeyleride gördükçe alıyorum
Senin nasıl gidiyor
tamam terk etmemdüğün tarihlerimiz yakınmış nasıl gidiyor hazırlıkların :)
Merhaba canım hoşgeldin, listeye ekliyorum ismini ancak, topiğe uğramayı unutma. Sonra sizin yokluğunuzda arkadaşlar şafak saymasın
Adana'dan İzmir'e transfer heee
İzmir güzeldir yaşanacak memleket severim
tabi kii
bu arada senin çok az kalmış hayırlısı olsun şimdiden mutluluklar sizinle olsun
nişanlım Eskişehirli ben İzmirliyim, 2006 yılında ıspartada üniversitede tanıştık, sevgili oldukdaha sonra okul bitti tabi herkes kendi memleketinde yaşamaya devam etti, yıl 2012 ocak ben memur olarak yaşadığım şehire atandım sevgilim atamadan 2 gün sonra askere gitti, sonra askerlik geldi geçti ve askerden dönünce sevgilim izmire yerleşip burda işe girdi düzenini kurdu, 6 temmuz 2013 nişanlandık evlenince izmirde yaşıcaz evimiz hazır, beyaz eşyalarımızı aldık, mobilyalarımızın bir kısmını aldık, böyle işte bende sizleri tanımak isterim :)
yukarıdaki buna cevap gibi olmuş zaten :))
bitirdim hazırlıkları düğünü bekliyorumm desem yeridir
ev tutulup halı perde ve eve göre beyaz eşya hariç bitti sayılır canımm
bide benim 2 düğün olcak 1 hafta öncesinde bir düğünüm daha var ama finali koydum ticker a
nilll bu benim düğün geldi çattıı listeyi devrediyorum mu demek oluyoo
bakcam canımm nasıl yaşicamm bilmiyorumm
ailemden uzak olacağım için sıkıntılıyım biraz amaa
diloş neler yapıyorsun, nerelerdesin stillettocuğum
Teşekkür ederim canım, darısı başınıza inşallah Allah herkesi mutlu etsin.
Haftaya günlük liste yapma işini devrederim tabi ki de, düğün balayı falan bir süre buralarda olamayacağım ama 30 Aralık günü Allah'ın izniyle aranızda olucam. Daha sizlerin düğünü için şafak sayıcam dur bakalım
bakcam canımm nasıl yaşicamm bilmiyorumm
ailemden uzak olacağım için sıkıntılıyım biraz amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?