'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay ne kadar erken başlamışsın da halletmişsin
ben kınaya bir ay kala başlamıştım hazırlıklara
gelinlik meselesi ne oldu :108:
teşekkür ederim canım takip etmesen de olur, kırılmam yani

ay ne kadar erken başlamışsın da halletmişsin
ben kınaya bir ay kala başlamıştım hazırlıklara
gelinlik meselesi ne oldu :108:
teşekkür ederim canım takip etmesen de olur, kırılmam yani

gelinliğide halletimm krizzz aldımm
ya ben azcık garanticiyimm her şey hazır olsun beklesin aklımda kalacağınaa
bide son aylarda farklı telaşlarım olur benim farklı şehir evin döşenmesi git geller
o yüzdenn
*
takipteyimm amaaaa

topik sakinleri!
sizin yılınız geliyor.
mutlu huzurlu bir 2014 diliyorum sizlere
benim için 2013 çok güzeldi.
umarım sizler için de bu yıl ve en önemlisi gelecek yıl sizlere çok çok güzel anılar ve tatlar bırakır
sizler için enn özel yıl geliyor

ama üzerinde görmedim ben

maşallah bende kendi diyordum çok mu hızlı gidiyorum diye sen benden çok daha hızlıymışın gelinlik bile almışın ne güzel nasıl bir gelinlik aldın canım. ben daha hiç gidip deneme bile yapmadım. bi de azcık zayıfım nasıl durcak diye merak ediyorum

Diloşşş Gelinliğinide mi aldın bende görmedim paylaştın mı yoksa ben yokkene

Hayırlı olsun herşeyin erkenden halletmişsin ne güzel kafan rahat

Kına malzemelerini de yarım günde tamamlarsın eminönü'den her şey elinin altında oluyor zaten de hava biraz yorar seni çok soğuk çünkü..

vücuduna göre modelleri sunuyolar zaten sanaa
için rahat olsun bulursun gönlüne göre bi modell

evetttt
hatta bi kaç defa paylaştım laf etti bana bazı arkideşlerr
bknz; berfoo
önerebilceğin bi dükkan olur mu acepp banaa :44::44:
*
gizle buluşcaktık ama onun o gün gelinlik provası var yanlış bilmiyosamm

oyyyyy kuzum yaaa sen bu hafta geliyorsun demi hem aöf hem gelinlik provası ikisi birden aöf ü bilmeden tarihlerden habwersiz böyle oldu hala daha bu hafta yokmuş gibi davranıyorum

napacaksın kimle gidiceksin canım

oyyyyy kuzum yaaa sen bu hafta geliyorsun demi hem aöf hem gelinlik provası ikisi birden aöf ü bilmeden tarihlerden habwersiz böyle oldu hala daha bu hafta yokmuş gibi davranıyorum

napacaksın kimle gidiceksin canım

yengemle giderim canım benimm

Canım dükkan ismi bilmiyorum ama Eminönü-Mahmutpaşa ya gideceksin yengen biliyordur zaten oraları ve zaten bir sürü dükkan var.
Kolaylıkla aradığını bulursun

halamın eşi vefat ettii zehroşş
çok yaşlı diildi ama son 1 yıldır çok hastaydı yatıyodu artık
bekleniyodu demek kötü bi tabir ama
Allah mekanını cennet etsin inşallah

diloşuumm canım Allah sabır versin.. mekanı cennet olsun

gunicen tanışmıyoruz ama Rabbim acınızı hafifletsin

zehroş afedersin kaçırmışım nice nice senelere canım

iyi geceler kızlar bizde bugün gittik esyaları aldık insallah hayırlı olur ve güle güle eskitiriz cok sahane seyler almadım acıkcası öyle pahalı seyler degil ama idare eder

aman be canııımmm ne olacak çok çok pahalı değilse? senin ihtiyacını karşılasın yeter.. vallahi ben bulaşık makinemi 2 programlı aldım zira zaten tek programda kullanıyorum ne gerek var dedim.. iyi ki de öyle yapmışım 3 aydır gayet mesudum sende öyle ol emi?

napıyorsunuz kızçelerim? kar beklenen ama yaz güneşi gibi içimizi aydınlatan bir ankara gününden herkeslere merhabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…