selam kızlar nasılsınız.nişanlılık nasıl gidiyor.ben aranıza yeni katıldım
selam kızlar nasılsınız.nişanlılık nasıl gidiyor.ben aranıza yeni katıldım
canım sen begendiysen içine sindiyse en ucuzu olsa ne olur hadi hayırlısı olsun
Ben haftalardır bu topiğe gelir giderim, listede hala adım yok :)
Kızlar ben nişanlıcığımı özledim.
Bugün beni aradı ve çocuk yapalım mı dedi :)
hihi yapın canım yaparsınız insallahbende aynı sehirde olsakta özlüyorum istiyorumki hep yanımda olsun en büyük tesellim o ona sarılınca bütün sıkıntım gidiyor.bazıları evlenince hersey degişiyo diyolar ilgisi azalıyo diyolar ben öyle olmak istemiyorum biz öyle olmayız dimi
Olmayız ki bir kere. Gayet de güzel olacağız bence, hele bi kavuşabilelim.
insallah olmayız dimiherkes öyle olacak diye bişi yok dimi olmayız olmayız
kötü olanlar muhtemelen hiç zorluk çekmemiştir evlenmeden önce, ayrı kalmamıştır.
Biz birbirimizin, birlikte olabildiğimiz anların kıymetini bildikçe hep mutlu oluruz ki :)
hihi yapın canım yaparsınız insallahbende aynı sehirde olsakta özlüyorum istiyorumki hep yanımda olsun en büyük tesellim o ona sarılınca bütün sıkıntım gidiyor.bazıları evlenince hersey degişiyo diyolar ilgisi azalıyo diyolar ben öyle olmak istemiyorum biz öyle olmayız dimi bide bugün işe basladım yeni yerim pek alısamadım sende saglıkcısın mutlumusun yerinde yada ben ilk gün diyemi böyleyim
Herkes öyle olucak dıye birşey yok ki ne insanlar tanıyorum yıllardır evli ve hala birbirlerine deli gibi aşık ve ilgili.. Kendini böyle şeylere kafaya takıp üzme canım tadını cıkar
kına tarihimde 12 haziran canım teşekkürler şimdiden
benide listeye eklermisin canım düğün tarihim haziran 14
Ben haftalardır bu topiğe gelir giderim, listede hala adım yok :)
Kızlar ben nişanlıcığımı özledim.
Bugün beni aradı ve çocuk yapalım mı dedi :)
Günaydııın kızlaaar
Dün yoktum astar provam vardııAstarı bile çok güzeldiii İnşallah bitince çok daha güzel olucak. Rabbim üzerime giymeyide nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?