'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben biraz yorum okudum da Doğtaş tan memnun kalmayan çok kişi var. Özellikle satış sonrası hizmetletinden.
İyi araştırın derim.
Ben de enza home dan bakacağım.

Bence bu işler tamamen şans işi cnm.Öyle değerlendiricek olursan her marka için bir şikayet bulabilirsin.
Ve insanları memnun etmek malesef mümkün değil.
Bu arada Enza Home'dan işyerindeki arkadaşımın ablası bu sonbaharda aldı ve hep taşıma esnasında eşyaları çizilmiş ve kabul etmek istememişler mesela.
Örneğin bende bir bilgisayar markasında çalışıyorum ve işyerinde müşterilerin 1 ay içinde arıza yaptığı için getirdiği ve değişim hakkı elde ettiği notebookları kullanıyoruz personel olarak fakat hiç birimizinkinde sorun yok.
Biraz şans birazda insanların abartması oluo malesef ama işte bu durumda bizi yanıltabiliyor.
Bende beyaz eşya alma aşamasında çok tereddüte düştüm çnkü bosch için çok şikayette gördüm ama gözümü kapattım aldım inş pişman olmam ne diyim

Enza home da fiyatlar ortalama gibi. Yatak odası 4000, koltuk takımları 3000 lira gibi.
Garanti Kapsamı içindeyken bir sıkıntı olduğu zaman pek ilgilenmiyorlar diye okudum hep.

Annemlerde Enza Home'den koltuk aldılar ve açılıp kapanırkenki aksam arızalandı garantiden yapıp kısa sürede getirdiler.
Bana öyle geliyorki alınan bayide önmli yani malının arkasında duran ve iyi insanlara denk geliriz inş

bizde bosch ile arçelik arasında kaldık gidip görmek lazım

Valla bizim tanıdıkta vardı Arçelikte cnm fakat ben Bosch'dan yana kullandım tercihimi neden dicek olursan Arçeliğede baktım fakat dizayn ve kalitesi Bosch'a daha çok ısındı içim.
Ve fiyat farkıda pek yoktu iki markada beğendiğim modellerde.
Tabi git bak herkesin beklentileri ve öncelikleri farklı.

Selamlar kızlar

Nabersiniz nasıl gidiyor hazırlıklar

hayırlı olsun canım aldıklarını çeyizleirnde gördüm güle güle kullan hepsi çok güzel

açıkçası bende boschun ve siemensin ürünlerini çok begeniyorum ,boschu annemin evindede kullanıyoruz çok memnunuz gerek servisinden gerek kalitesinden ve görselliğide çok hoş

bende nasip olursa inşallah bu ay içinde almayı düşüyorum ama ben sadece beyaz eşya olarak bulaşık makinası ve set üstü ocak alıcam diğerleri buzdolabı,çamaşır makinası fln nişanlımın şuan kullandıklarını kullanıcam 2senelik fln daha eskiyince değiştiririz diyoruz
Ben akın zamana kadar bosch almayı düşünüyordum ama büyük ihtimal siemens alıcam siemensle bosch aynı fabrikanın ürünüymüş zaten burdaki bayi bizim tanıdığımız hem bosch hem siemens satıyor siemenste fiyatta daha çok yardım edebilirim dedi bize ondan aslında siemense kaydım biraz

bence çok memnun kalcaksınn darısı başımıza diyorumm

Tşkler cnm sağol.Darısı başına o zaman kuzum
Aynen bosch ve siemens birleşti bsh oldu.Aynı fabrikanın ürünü fakat işte isimleri farklı.
Bosch'un ürünlerinden ve servisinden memnun olmanıza sevindim valla böyle güzel yorumlar okuyunca içim rahatlıyor ne yalan söyliyeyim.
Siemens'te güzeldir aklın kalmasın boschta

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

BizimdeBebisimizOlsun :1 Şubat 2014 Kına
:123: 2 Şubat 2014 Düğün ...........................41....
:123:
erz24 : 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün ............................69.... :123:

dimple91 : 5 Nisan 2014 Kına
:123: 6 Nisan 2014 Düğün ..........................104.... :123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................125.... :123:

pambukprenses :
9 Mayıs 2014 Kına
:123: 10 Mayıs 2014 Düğün .........................138.... :123:

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün .........................139.... :123:

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................146.... :123:

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................146.... :123:

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................152.... :123:

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................152.... :123:

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7
Haziran 2014 Düğün ........................166.... :123:

gulibik : 7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................167.... :123:

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123: 15 Haziran 2014 Düğün .......................174​.... :123:

günaydınlar herkese nilide gelin etti,k ol giderken 4 aylardan sayacapımız için çok mutluydum onun evlenmesi 2013 kapadı belkide ohhh be bu yıl bitiyor şükür 2014 hayırlısı ile gelsin yuvamızı kuralım

Günaydıın kızlaaar
Dün sevdiceğimin yanındaydım bende Elektrikli süpürge ve ütümüzü aldık
Kızlar size istanbulbilişim i tavsiye ediyorum. Şöyle ki bimekste 890 tl olan süpürge ist.bilişimde 590 tl ye aldık biz.. Tv lerde yine aynı şekilde uygun fiyata

Bosch Siemens Hausgerate hakkında konuşulmuş. BSH da lise stajımı yapmıştım ben, Çerkezköy de ki fabrikasında. Kardeşimde Bsh ın bünyesindeki okulda okudu liseyi.1 senede bulaşık mak. bölümünde çalıştı. Şöyle ki burada çoğu ürünün montajı yapılıyor. Parçalar yurt dışından ithal edilerek burada birleştiriliyor. Ürünlerin çoğunda iç panel aynı, sadece dışı farklı.

Son düzenleme:

ayyy bizimde arkamızdan böyle yazcaklar mı gizzz

günaydınn aşk sarhoşu senii
*
ben samsung bosch sıemens arasında gidip geliyorumm yaa son dk ne alırız belli olmazz

diloşşş ben bosch aldım çok tavsiye ettiler annem arçelik kullanıyordu kayınvalidemde senelerdir bosch ve ben hep bosch istiyordum çokta araştırdım açıkçası nişanşlımla ikimiz çok gezip dolaştık içimize sinenleri aldık

zehroş canım günaydın evet istanbul bilişim çok çok güzel ve uygun çağlayandaki mağazadan mı aldınız bende bir ara gidersem seyahat ütüsünü ordan alacağım

kızlar siz epilasyon aleti aldınızmı çeyize ben braunda beğendim almam gerekiyor sanırsam

makine olarakta bunu düşünüyorum

http://www.teknosa.com/urunler/120210103/braun-5185-silk-epil-epilator

Son düzenleme:

aradayız bizde vallahi gizz onu muhtemelen gezerken özelliklerine bakıp beğendiğimiz olacak
*
ayrıca epilasyon aletini bana nişan bohçasında getirmişlerdi saolsunlar
ama ben lazere gidiyorumm
eğer lazer gibi bi düşüncen varsa hiç alma gizz

varr diloşum ama henüz vakit bulup gidemiyorum 100 lira bişi alayım kalsın kenarda bilmiyorum hiç

yaaa bence özleliklerini araştırın gezerken bilginiz olsun aradaki farklara bakın ama tavsiyem fazla kafa kaırştırıp fazla gezmeyin biz öyle gezdik ki şimdi geriye dönüp bakınca değmiyormuş boşa zaman kaybı diyoruz çünkü bu işler şans işi

iyi düşün canımm
bide bizimkiler baya teferruatlı pahalı bişe aldılar şuan öyle duruyoo
*
bide giz sanırım çok uzun zaman gezmeye ayıramicaz
çünkü ben izmire anca ev tutulacağı zaman fln gidebilirim max 1 hafta
o arada alırız
yada nişanlıcan beğenir foto gönderiri öyle alırızz
çünkü o arada ev fln tutulur ölçüler perdeler halılar derken o hafta canım çıkar zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…