selam kızlar ben geldim ama geç kaldım bu aralar iş görüşmelerine gitmekten ancak bu saatte girebiliyorum hala bir iş bulamadım acayip sinir oluyorum artık
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bensiz
ben bugun ilk kez gelinlik giydimmmfatihe gittik nişanlımla avşar a gittik dr arkadaşlarımdan orda diktirenler var kaliteli yapıyolar çokta ilgilendiler ocakta fuar varmış oraya gidicez sonrasında diktirebilirim çok sıcaklardı içime sindi, sonra aysiraya girdik 2 gelinlik giydim müthiş bir duyguymuş onlarıda begendim acele karar vermek istemedik ama artık ne alacagımızı biliyoruz:)
Günaydın kızlaar
Son zamanlarda sizi, burayı çok ihmal ettim farkındayım. Hem yılsonu işleri, hemde boş zamanlarımda ki kpss kaynak araştırmalarım, test çözmelerimden dolayı pek uğrayamadım
Önümüzdeki zamanlarda da eskisi kadar uğrayamıcam. Hepinizi şimdiden özledim ve seviyorum.
Sizi unuttuğumu düşünmeyin sakıın
düşünüyodukkk
gel burayaa yaaa sık sıkk çok ıssız topikk
düşünüyodukkk
gel burayaa yaaa sık sıkk çok ıssız topikk
kesinlikle öyle
hele bugün kimsecikler yok..
Mirabaaa
Diloşum ben hiçç sevinemiyorum daha haftanın bitmesine bugünle beraber 3 gün var
Zehraamm, dün akşam aklımdan geçtin hiç gelmiyor diye. Bugün mesaj atacaktım sanaa. Kolay gelsin KPSSdaşım
Bende artık daha sıkı çalışmaya başladım. Akşamları eve gittikten sonra en az 4 saat çalışma şartı koydum kendime bakalım inşallah uygulayabilirim
ben geldimmmmm
Günaydın hepinize kızlar. Ben de hafta içi işten dolayı pek giremiyorum topiğe anca akşamları o zaman da gündüz kadar hareketli olmuyor topiğimiz.
hosbuldum kuzummmm...nasılsın?
iyiyimm canımm iş öğreniyorumm
sıkılıyorumm, uykusuzum
sanırım bugün halimm yokkk
al benden de o kadar.gönül diyo ki git çalışamaz raporunu al....yat evinde.....dayanamıom artık
selam kızlar.
bende anca gelebildim moralim acaip bozuk.
işyerinde kullandığım nb çalınmış kamera kayıtlarındanda pek birşeye ulaşamadık.
5 yıllık tüm verilerim maillerim gitti.
Hepsi toparlamam zaman alçak hemde mailler geri gelmiyor.verilerinde bir kısmına ulaşabilicem sanırım mail attığım kişilerden ne kadar toparlarsam
kızlaar herkese merhaba :13: ben de sohbete dahil olmak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum.. beni de alır mısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?