sıkılmazsınız sıkılmazsınızzz
evlendikten sonrada tatil planları çok şimdiden ama hangi birini yapcaz acabakaradeniz turu hayalim var benim, onun dışında bir kere olsa bi yurtdışı yapalım istiyoruz ama ne zaman olcak acaba bunlar, zaten izin problem ve azıcık
ayyyyyyy inanmıyorum ben birden sizin otele asık oldumuff cok begendim sayfadaki kalbin pembelerinde etkisiylemi bilmiyorum bayıldım bişey sorabilirmiyim ücret olarak nasıl :44:gercekten cok sevdimm
Diloşum hem yıl sonu, hemde şu E-fatura muhabbetiÇok bunaldım çookk
bende sürpriz istiyorum bananeeee
benim sürpriz nişanlıcanlarda tombala falan olcak
ekşınlı tatill
karadenizi yani bi kısmını gezdik biz sevdiceklee
ben yurtdışı istiyorum sonrasındaaa
ayyyy oraya gelin cicimm sizdeee
fiyat olarakta süperdi biz 1000 tl ye aldık 5 geceyii
bi çok otele baktım
imkanları 2000-2500 lük otellerle aynıı
canııımmmmm
bende yoğunum ve ders çalışmam gerek aslında ama
fiş, fatura deme nolur banaaa
yırtıp pırtıp atmak istiyorum aşayaa hepsinii
ekşınlı tatill
karadenizi yani bi kısmını gezdik biz sevdiceklee
ben yurtdışı istiyorum sonrasındaaa
ayyyy oraya gelin cicimm sizdeee
fiyat olarakta süperdi biz 1000 tl ye aldık 5 geceyii
bi çok otele baktım
imkanları 2000-2500 lük otellerle aynıı
inanmıyorummmm süper fiyatıne zaman almıstınız canım bizde ortalama o kadar kalırız sanırım bide nasıl alıyosun nereden alıyosun direk oraylamı irtibata gectin yoksa bakıyorum sitelerde kampanyalar falan oluyo öylemi aldın :44:ben burayı istiyorummm
offf zaten 2500 falan verirsek ben tatilin keyfini cıkaramam sürekli düşünür dururum
Kuzumm benimde çalışmam lazım ama anca akşamları fırsat bulabiliyorum. Şimdi cep kitabımı yanıma aldım yolda bakacağım
Bende bende bendeeeee
Nefret ediyorum artıkVe böyle oldukça daha da hırslanıp ders çalışıyorum
canım inan en iyisini yaptınız bak bize voyageyi laın dediler direk dedim aynı otelide söylediniz spiceyide öenrdiler bide spicenin 1500 olcağnı bile bilmiyordu kız sanıyormuş ki 2 bin direk fiyatı gördü ayyy yanlışmı bu diy ebakıyor çünkü onunindirimi %40 yada %45 ti düşün yani o yüzden dedi aynı oteller fazla para ödemeye değmez dedi
bide içki içmiyoruz voyagelerde içki aşırıymış yani uluslararsı içkiler heryerden su gibi akıyormuş bide içmiceğim bişi için neden extra para ödeyelim dedik
yaaa ben balayında hiç eğlence düşünmedm kızlar nişanlım romantik olsun diye karlık evi istedi geçen ügn söyledi hattaha sen istiyorsun diy ebeleğe gidiyoruz ben hiç karşı gelmedim am aikincisi peribacaları olsun dedi
cidden perbacaları ayrı güzel osnbaharda çok istiyorum bide yurtdışıda var aklımızda bakalım şimdi böyle diyorum sonrası ne olcak
2 hafta fln oldu canım biz alalı
nişanlım aldı ya ets dir ya da tatil.com dur bilmiyorumm:44::44:
bütçemizi biliyoduk, bide arabayla çıkacağımız için yakıta balayından çok ödeyelim istemedikk
ayrıca ben şehir değişikliği yapacağım için transfer olamazsam işsiz kalcağım riskini de düşünmem gerekiyodu
hiç hırs yapmıyorumm
ama napim mecbur diip giriyorum fişlerii
vallahi giz bizim durumları biliyosun, şehir değişikliğini, riskleri flnn
bizde alkolü çok tüketmiyoruz hiç içmiyoda diiliz ama
su gibi akan yer olmasa da olurdu bizim için
benim tek derdim herşey dahil olmasıydı
çünkü kendimi biliyorum bu burda ne kadarmış ay buna da ayrıca ödemeyelim die takılmaktı
hee iyi canım sizinde yeniymiş o zaman fiyatlar ortalama aynıdır :)
bizim altımızda araba olmyacak tabiki bu biraz kötü ama
inşallah iş hakkında hayırlısı olur canım tabi ya herseyi düşünmek lazım tamam cok güzel zaman gecireceksin ama birde döndükten sonra sıkıntı cekmesi var bunun 1000 tl masallah gercekten iyi ahh vahh dedirtmez en azındaninternetten bakıyorum yorumlara animasyon harici hersey övülmüş herkes tavsiye etmiş cok sagol canım ya sayende bi yeri begendim bakalım nasipse bizim içinde olur burası ama önce nikah tairhi ( biz nikahla evlenicez dügün olmayacak)
tatil köyü zaten canım burası dışarıya ihtiyaç olmaz yazmışlar ama
biz ikimizde hiperaktif olduğumuz için çıkarız mutlakaa
ben de hiç kötü yorum okumadım herkes bayılmış inşallah biz de böyle yorumlar yazarızz :26::26:
*
sizin neden sadece nikah mahsuru yoksaa :44:
siz yolda ugraya ugraya oraya buraya geze geze gelirsiniz
inşallah canım
canım ben oynamayı cok seven biriyim maddi durum ancak normal salonları karsılar daha faazlası tabiki batırır ve şu takı için bekleme yok gec baslama derken oynamaya azıcık vakit kalıyo ve dügünler bana cok sıkıcı geliyo hic eglenemem dügünlerde :44:bide bosuna istemedigimiz halde neden tutalım salon dedik çok şükürki sevdigimde istemiyo dügün nikah diyo gerci o oynamayı sevmedgi için istemiyo ama evde olan nişanda döktürdü
tatil köyü zaten canım burası dışarıya ihtiyaç olmaz yazmışlar ama
biz ikimizde hiperaktif olduğumuz için çıkarız mutlakaa
ben de hiç kötü yorum okumadım herkes bayılmış inşallah biz de böyle yorumlar yazarızz :26::26:
*
sizin neden sadece nikah mahsuru yoksaa :44:
hayırlısı olsun canım
belki nikahtan sonra yakın arkadaşlarınızla eğlenmeye gidersinizz
onunda hayali yok biliyomusun bizdekınada döktürücez artık
2 hafta fln oldu canım biz alalı
nişanlım aldı ya ets dir ya da tatil.com dur bilmiyorumm:44::44:
bütçemizi biliyoduk, bide arabayla çıkacağımız için yakıta balayından çok ödeyelim istemedikk
ayrıca ben şehir değişikliği yapacağım için transfer olamazsam işsiz kalcağım riskini de düşünmem gerekiyodu
hiç hırs yapmıyorumm
ama napim mecbur diip giriyorum fişlerii
vallahi giz bizim durumları biliyosun, şehir değişikliğini, riskleri flnn
bizde alkolü çok tüketmiyoruz hiç içmiyoda diiliz ama
su gibi akan yer olmasa da olurdu bizim için
benim tek derdim herşey dahil olmasıydı
çünkü kendimi biliyorum bu burda ne kadarmış ay buna da ayrıca ödemeyelim die takılmaktı
canım bu sektörde tayin işleri sıkıntılı oluyo başka bölgeye göndermek istemiyorlar en azından bizimkinde böyle ama evlilik sebebiyle diye belirtmişsindir zaten olur inşallah tayinin , yoksa bırakıcaıkmısın kii:26:
müüdüründen destek isteyebilirsin aslında onlar onayverirse çok rahat olur.
ben bugun ilk kez gelinlik giydimmmfatihe gittik nişanlımla avşar a gittik dr arkadaşlarımdan orda diktirenler var kaliteli yapıyolar çokta ilgilendiler ocakta fuar varmış oraya gidicez sonrasında diktirebilirim çok sıcaklardı içime sindi, sonra aysiraya girdik 2 gelinlik giydim müthiş bir duyguymuş onlarıda begendim acele karar vermek istemedik ama artık ne alacagımızı biliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?