'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok geçmiş olsun canımm
nasıl kayıtlardan ulaşamıyosunuz canım ne zaman fark ettiniz olmadığını flnn

Merhaba herkese...

hoşgeldin tuğçecimm

kızlaar herkese merhaba :13: ben de sohbete dahil olmak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum.. beni de alır mısınız aranıza

merhabaaa
tabiki alırız hoşgeldinn

kızlar naıslsınız herkes iyidir inşallah bana dua edin lütfen iş yeridne farklı bir birim için konuşulmuıştum oraya gidicem sanıyordum taki düne kadar dün başka bir birimden çağırıcaklarını sölediler sabah ta 10 da grup müdürünü aradım görüşelim diye ama ben seni arıycam dedi aramadı cidden korkuyorum kriz kapıda herkesi işten mi çıkarmaya çalışıyorlar 2 gündür stres yaşıyorum lütfen dua edin ne olur en hayırlısı olsun diyorum ama içim içimi yiyor bugüdne muallakla eve gidersem üzülcem

mela canım sana ne oldu

Allah yardımcın olsun canım.

beni de listeye ekler misiniz

saçma bir konudan tartıştın 3 gün önce saçma konu oldugu ıcın ben cıddıye almadım tabı bu basladı ayrılalım demeye telefonlarıma cevap vermıyor mesaj atıyorum terslıyo goruselım dıye yanına gıttım bekleme gelmıycem dıyıp gıttı sınırdır dedım gectım ama dun benımle pazarlık yapmaya basladı nısanı atalım ıkımızde ıstemıyoruz dersek kolayca bıter babamla konusucam demeye ben de ıstemiyorum dedim sevmiyormuş anlaşamıyormus 4 sene sonra anlamış bunu artık ıyıce zıvanadan cıktı sürekli ayrılıcam senden yüzüğü çıkar nişan bitmiştir herşeyi sil dedi. Babası bana çalışmıyorum dıye para vermiş lazım olur üstünde bulunsun verirsin diye bende kabul etmedim iade ederisin gerek yok teşekkür ettim konuyu kapattım. Bu para mevzusundan daha önce bana dilencisin sen demişti ki kendi öz babamdan bile para istemem birikimimden kullanırım lazım olunca babasını teşekkür etmek için aradım yapmamasını rica ettim ihtiyacım yok dedim kibarca düşünmesinin beni sevindirdiğini söyledim her gün bana 50lira verecekmiş oğlumla yollarım dedi oğlunuz benden ayrılmak istiyor gerek yok artık bunlara dedim olanlar oldu ben anneme söyledim anladı zaten birşeylerin ters gittiğini bugun iki iş görüşmem vardı gitmedim bakalım akşama konuşacaklar hala bana mesaj atıyor kimse kararımı değiştiremez senden kurtuluyorum diye

Canım bu adamın seni sevdiğine eminmisin sen?
Senden kurtuluyorum demiş.
Ne oldu da bu kadar bıktı anlamadım.

Ayy canimm ya uzuldumm vallahi
Ailelerde isin icine girmis daha karmasik daha donusmesin yaa

ne diyosun sen bu çocukmu inananmıyorum nasıl sorumsuzluk nasıl laflar olaki kafası aklı başına gelince bu lafları nasıl affetircek inanamıyorum diyecek bir söz bulamıyorum bu laflar ne demek bu erkekler neden böyle

Canım ne desek şuan hissettiğini yaşamadan anlayamayız içini ferah tut ve hakkımda hayırlısı olsun dıye dua et evlilik zamanında sinir stres baya yüksek oluyor

gerçekten seven bi erkek ne olursa olsun sevdiği kadına bu cümleleri kurabilir mi Allah yardımcın olsun arkadaşım üzüldm duruma.hakkınızda hayırlısı

üzüldüm :S heşeki düğüne bu kadar az kalmışken
4yıldır berabermişsiniz sanırım. yenimi anlamış seni sevmediğini çok iyi düşün adımlarını sağlam at.. bi insan soğur vs belki ama saygısızlık kabul edilemez.. senden kurtuluyorum ne demek miş
hakkında hayırlısı bol bol dua et.. ama cidden bol bol et.. abdest al. şükür namazı kıl.. içini rabbimize dök.. doğru yolu hayırlı olanı o sana gösterecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…