Hayırlısı güzelim,inşallah en kısa zamanda tüm isteklerin gerçekleşir.
Benim kızın da daha okulu var. Şükürler olsun,iliskisi iyi gidiyor. Damatımız yurt dışında çalışıyor,o da evlilik için para biriktiriyor garibim:) tabi biz ailelerin desteği var ama,bizim damat biraz gururlu,geleceğini garantiye almak için uğraşıyor. Maşallah çok iyi çocuk. Allah şükürler olsun,ailesinden de razıyız. Biz velilerin de isteği ne ola bilirki?yavrularımızın mutlu gününü görüp,huzurlu olmamız.
Sağol kuzucum, âmin âmin Allah nazarlardan saklasınALLAH AGIZINIZIN AGIZLARNIN TADINI BOZMASIN ABLACM
ınsana bundan daha buyuk bı yıkım yok cunku bozulması gıbı yani
ALLAH KAVUSTURSUN ..daım olsun hzurunuz
slm kızlar nasılsınızz kaç gündür hastaydımm hiç giremedimm ben
yeni olmama ramen gözden kayp oldum resmennn bu sıradaa kına mazemelerimi tamamladım konumu açtım bakabilirsinizz
çok güzeller maaşallah :) çok özendim... benimkilerde güzel olurmu acaba :18:
Selammmmmmmm :))) ben çok ama çok iyiyim canım. Düğün balayı ve aklına gelebilecek herşeyharika gecti. Şu an evimdeyim, eşimle film izlerken aklıma geldi bakayım dedim. Yazılanların tamamını okuyamadım ama senin bu yazdığın gözüme takıldı. Pazartesi işe başlıyorum görüşürüz. Hepinizi öptüm gelincikler.
Günaydın kızlar
ayşenur tatlım geçmiş olsun
Melo size noldu kuzum yaaŞimdi okudum yazdıklarını. Hakkınızda hayırlısını dilemek en doğrusu. Canın çok acıyor belki ama nişanlının o sözlerinden sonra oturup sende iyice düşün derim ben. Bugün bunları kolayca söyleyebilen birisi yarın seni yarı yolda bırakmayacağı ne malum. Her şerde bir hayır vardır elbet.
Kızlar herkese merhaba iyi akşamlar.
Biz bugün mobilya baktık biraz.
Bir yerin tüm mobilyaları içimize çok sindi hem nişanlımın hemde bnm
Hem kalitesi hemde çalışma şekilleri,ürünleri ve yaklaşımları çok hoşumuza gitti.
Kısmetse oradan alıcaz.Biraz düşünmek istedik sadece.
Kısmet olursa alırsak resimlerini ekleyeceğim.
Ama çok güzel bir duygu gerçekten.Beyaz eşyada nedense bu kdar istekli ve heyecanlı değildim
Kızlar herkese merhaba iyi akşamlar.
Biz bugün mobilya baktık biraz.
Bir yerin tüm mobilyaları içimize çok sindi hem nişanlımın hemde bnm
Hem kalitesi hemde çalışma şekilleri,ürünleri ve yaklaşımları çok hoşumuza gitti.
Kısmetse oradan alıcaz.Biraz düşünmek istedik sadece.
Kısmet olursa alırsak resimlerini ekleyeceğim.
Ama çok güzel bir duygu gerçekten.Beyaz eşyada nedense bu kdar istekli ve heyecanlı değildim
Selammmmmmmm :))) ben çok ama çok iyiyim canım. Düğün balayı ve aklına gelebilecek herşeyharika gecti. Şu an evimdeyim, eşimle film izlerken aklıma geldi bakayım dedim. Yazılanların tamamını okuyamadım ama senin bu yazdığın gözüme takıldı. Pazartesi işe başlıyorum görüşürüz. Hepinizi öptüm gelincikler.
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm, günaydın kızlarrrr
nereden baktınız? istediğim modeli bulamıyorum netten:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?