'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar nil hoşgeldin tatlım nasılsın ne var ne yok

aysenur naptınız canım ben instagramda poaylaşmıştım dün benle aynı gün evlencek bir arkadaşta almış ilk girdiği yerden sen nereyi beğendin

Günaydın güzellikleer Güzel haftalarımız olsun

Gizim tatlım hayırlı olsun mobilyaların. Rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin Ne kadar tuttu kuzum mobilyalarınız :26:

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

erz24: 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün............................62....
:123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................118....

pambukprenses : 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................131....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................132....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................139....

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................139....

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................145....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 145....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 159....

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................160....

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123:15 Haziran 2014 Düğün .......................167​....

günaydınn kızlarr
*
nill hoşgeldinnnnnn
nasılsın nasıl geçtii detayları ve foto bekliyoreeee
*
gizz mobilyalarınız hayırlı olsunn modellerin fotoları var mıı acebaa :44::44:
*
hepinizee kocamann günaydınlarrr tekrardannn

kızlar sağolun dilacım instagramda paylaştığım kadar öyle heyecanlıydım ki özellikle yatak odası takımımı naısl çekmedim hala aklım almıyor ne koltuk ne başka birşey tam fotoları elimde yok ama istediğiniz zaman gelin dediler belki cumartesi mobilayalarmızı görmeye gideriz

üstümüzden bir yük kalktık şimdi yataş doğtaş istikbalde yatak modelleirne bakıyorum çok gereksiz pahalı yataklar var

Günaydın gelinciklerr

günaydınn

hakkatenn gizz nasıl öle bişe yaptınn
sana dien ben de çekmeden çıktım o ayrı çaktırmaa

günaydınn

hakkatenn gizz nasıl öle bişe yaptınn
sana dien ben de çekmeden çıktım o ayrı çaktırmaa

offf dila ben bunu nasıl yaptım heyecandan başım döndü şaka gibi cidden yaaa yatak odama dair hiçbirşey yok elimde

şimdi elimdeki kumaşlara bakıp perdemi halımı ahizemi hayal ediyorum hayat etmek bedava gelll gelllll

Bende dün yemek odası ve oturma odamı aldım ve sanki normal birşey gibi fotoğrafını çekmedim! şimdi kafamı nerelere vursam bilemedim hah. çok mu heyecanlıyız nedir

hepiciğinize günaydınlaaarrr yılın son pazartesisiiiii dün sevdiceğimle televizyonumuza da aldık böylece elektronik eşyalarımızı tamamladıııııkkk

giz ben düşünemiyorum ya perdeyi merdeyii napcamm
aslında fonum tek renk olsun istiyorum berjerime uygunn nasıl olur acabaa:44::44:

Bende dün yemek odası ve oturma odamı aldım ve sanki normal birşey gibi fotoğrafını çekmedim! şimdi kafamı nerelere vursam bilemedim hah. çok mu heyecanlıyız nedir

demekki tek diilmişiz
o heyecandan unutyoruz sanırımmm

hepiciğinize günaydınlaaarrr yılın son pazartesisiiiii dün sevdiceğimle televizyonumuza da aldık böylece elektronik eşyalarımızı tamamladıııııkkk

hayırlı olsun canımm
bizimde bi tv miz var elektronik olarak

fonuma karar verdim tek renk gül kurusu olucak herhalde çiçekler gül kurusu berjerler çünkü yatak odamda ya sade toz pembe yada çiçekli bir fon perde olcak

diğer odalar içinde yani diğer 2 oda içinde biri krem sade ton olur diğer odada eğer yemk masamız koltuklarımız çok sıkış tıkış durarsa salonumun yanındaki odayı kırdırıp fransız kapı yapacağız yada hiç kırdırmayıp direk yan odayı yemek odası yapacağız yani iki oda halinde olcak

misafircağızlarım geldiğinde sizi yemek odasına allaalım efendim diyeceğim aslında çoğu kişi aynı odada yapma diyor bakalım kısmet

yatak odamdada bir komidin diğer başa sığmadı mesela dert değil ama öçlçülü yaptırdığımız halde olmadı yani onuda antrede kullancam yada antreye bank dresuar tarzı birşey çizeceğim

portmantomu bile düşünüyorum country tarzda olsun istiyorum bütünlük sağlansın evde

Dün bizde fetih mobilyacılar çarşısındaydık cnm.
Senin aldığın yeri bulamadım ama biz diğer tarafta gezindik heralde.
Baya yere girip çıktık.Bizimde class home içimize çok yattı.
Yatak odası,Yemek odası ve koltukları beğendik.
Biraz düşünmek için müsaade istedik ama büyük ihtimal gidip oradan alıcaz.
Gelip evimizi ölçüp ona göre yapıcaklar hatta proje hazırlıcaklar.
Beğendiğimiz eşyaların bir program üzerinden nası durduğunu görücez.
Önümüzdeki günlerde gidip alırsak resimlerini paylaşırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

bizimde evimize göre ytapılcak zaten biz mecburduk mobilyaya göre ev bulacağmıza ev belliydi eve göre mobilya bulduk diğer türlüsü bana göre büyük risk

hayırlı olsun canım hangi tarz ve ne kadara anlaştınız

Son düzenleme:
amanın da yılın son pazartesisiymiş mi bugün? gelinciklerimin kocaları olmadan kutlayacakları son yılbaşımıymış bu yılbaşı?

kuzularım hepinize günaydınlar

niiilll hoş geldin canım benim İyi olmana çok çok çok sevindim.. sorunsuz sıkıntısız atlatmana çok sevindim darısı tüm gelinciklerimizin başına maşallah

Kızlaaarrrrrrrr nişanlım gitmiş yer tutmuş ramada otel yemekli düğün 13 Eylül için ama ben bu süre zarfında maddi manevi hayal kırıklığı yasadım ki kimseye diyemiyorum tarihi bişey olacakmış gibi geliyor .paranoyak mıyım neyim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…