Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm, günaydın kızlarrrr
Günaydın gelinciklerr
kızlar sağolun dilacım instagramda paylaştığım kadar öyle heyecanlıydım ki özellikle yatak odası takımımı naısl çekmedim hala aklım almıyor ne koltuk ne başka birşey tam fotoları elimde yok ama istediğiniz zaman gelin dediler belki cumartesi mobilayalarmızı görmeye gideriz
üstümüzden bir yük kalktık şimdi yataş doğtaş istikbalde yatak modelleirne bakıyorum çok gereksiz pahalı yataklar var
günaydınn
hakkatenn gizz nasıl öle bişe yaptınn
sana dien ben de çekmeden çıktım o ayrı çaktırmaa
hepiciğinize günaydınlaaarrryılın son pazartesisiiiii dün sevdiceğimle televizyonumuza da aldık böylece elektronik eşyalarımızı tamamladıııııkkk
offf dila ben bunu nasıl yaptım heyecandan başım döndü şaka gibi cidden yaaa yatak odama dair hiçbirşey yok elimde
şimdi elimdeki kumaşlara bakıp perdemi halımı ahizemi hayal ediyorum hayat etmek bedava gelll gelllll
Bende dün yemek odası ve oturma odamı aldım ve sanki normal birşey gibi fotoğrafını çekmedim! şimdi kafamı nerelere vursam bilemedim hah.çok mu heyecanlıyız nedir
hepiciğinize günaydınlaaarrryılın son pazartesisiiiii dün sevdiceğimle televizyonumuza da aldık böylece elektronik eşyalarımızı tamamladıııııkkk
günaydın kızlar nil hoşgeldin tatlım nasılsın ne var ne yok
aysenur naptınız canım ben instagramda poaylaşmıştım dün benle aynı gün evlencek bir arkadaşta almış ilk girdiği yerden sen nereyi beğendin
Dün bizde fetih mobilyacılar çarşısındaydık cnm.
Senin aldığın yeri bulamadım ama biz diğer tarafta gezindik heralde.
Baya yere girip çıktık.Bizimde class home içimize çok yattı.
Yatak odası,Yemek odası ve koltukları beğendik.
Biraz düşünmek için müsaade istedik ama büyük ihtimal gidip oradan alıcaz.
Gelip evimizi ölçüp ona göre yapıcaklar hatta proje hazırlıcaklar.
Beğendiğimiz eşyaların bir program üzerinden nası durduğunu görücez.
Önümüzdeki günlerde gidip alırsak resimlerini paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?