Bu işi Allah'a havale et canım.
Allah'ı vekil kıl.
O senin göremediklerini görür ve bilir.
Senin için en hayırlısı sana nasip edecektir.
canım cok yanıyor böyle bir acı yaşamadım galiba
selam kızlar akşam babası konuşmuş işime karışma bitti istemiyorum diyip kestirip atmış kız kardeşi ve abisi konuşacakti güya onlarda konuşmamışlar mesaj attı ailene söyle diye bende gelin eşyaları alın durumu da izah et beni karıştırma dedim hala bekliyorum ne zaman gelecekler
selam kızlar akşam babası konuşmuş işime karışma bitti istemiyorum diyip kestirip atmış kız kardeşi ve abisi konuşacakti güya onlarda konuşmamışlar mesaj attı ailene söyle diye bende gelin eşyaları alın durumu da izah et beni karıştırma dedim hala bekliyorum ne zaman gelecekler
çok zor bir durum sen ne düşünüyorsun peki
Hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Ben hiçbir altınımı vermemiştim nişanda takılan.
benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem cok ınadımdır bu konuda
hepsı onların olsun bır ara bozdurmak ıstıyordu ıyıkı ona uymamısım hepsını gerı ıster aılesı zaten bır kolye ucu bır bılezık bırde kelepce taktılar oyle aman aman bırseylerı yok
benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem cok ınadımdır bu konuda
hepsı onların olsun bır ara bozdurmak ıstıyordu ıyıkı ona uymamısım hepsını gerı ıster aılesı zaten bır kolye ucu bır bılezık bırde kelepce taktılar oyle aman aman bırseylerı yok
hayırlısı olsun canım yaa ama inan adına çok üzüldüm
nişanlının öyle demesine de çok kızdımm
birden nie böle nevri dönmüş anlayamadımm
çok ayıp etmiş
en azından 4 yıllık ilişkisine saygı duyup daha saygılı cümlelerle bitirmek istediğini söyleyebilirdi.
iş bulamadım canım herşey onun ustune bındı sebeb o galıba agzından kacırmıstı sankı bılerek ıs bulmuyorum
iş bulmanın çok kolay olduğunu düşünüyo sanırımm nişanlın
ayrıca hayat müşterek o da işsiz kalabilir
kimin garantisi var çalışırken.
*
bide ne için kasten iş bulmayasınkii.
meryemcim vallahi haddim olmayarak kızdım ben nişanlına çok kızdım hem de .
iyi akşamlar kızlarr
herkese günaydın gelincikler
nil napıyordur acaba? umarım herşey yolunda gitmiştir yaaa aklım onda cumartesinden beri
canlarım cicilerim desenli berjer fikrine bende bayılırdım ama sonra tek renk halı seçmek zorunda bıraktığını görünce fikrimden vazgeçtim.. halıyı da düşünün derim
Selammmmmmmm :))) ben çok ama çok iyiyim canım. Düğün balayı ve aklına gelebilecek herşeyharika gecti. Şu an evimdeyim, eşimle film izlerken aklıma geldi bakayım dedim. Yazılanların tamamını okuyamadım ama senin bu yazdığın gözüme takıldı. Pazartesi işe başlıyorum görüşürüz. Hepinizi öptüm gelincikler.
Selammmmmmmm :))) ben çok ama çok iyiyim canım. Düğün balayı ve aklına gelebilecek herşeyharika gecti. Şu an evimdeyim, eşimle film izlerken aklıma geldi bakayım dedim. Yazılanların tamamını okuyamadım ama senin bu yazdığın gözüme takıldı. Pazartesi işe başlıyorum görüşürüz. Hepinizi öptüm gelincikler.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmaşallahAllah mutluluğunu daim kılsın. Darısı bekarlarımızın başına.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ABLACIMMMSelam bibican arkadaşım. Nasılsın? Galiba sen de nişanlısın,değilmi güzelim?
ABLACIMMM
BEN KPSS ATAMASI BEKLIYORUM O DEDIGININ BEN ATANMADAN OLMASI SÖZ KONUSU OLAMIYOR...
ERKEK ARKADASIM COK ISTIYOR SADECE BUNU DIYEBILIRIM.YANI ORTADA HICCC BIRSEEY YOK BEN EVET DIYEMEDIGIM ICIN
ve tşk ederm cok ıyıyım...sen nasılsın..snn kızın ılıskısı nasıl gıdıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?