hayırlı olsunn canımm güle güle giyy
benimde ekstra topuklu almam gerek gizzz
malum boy farkımız azıcıktan fazlaaa
*
ama başka alternatifin yoksa bunu alabilirsin güzelmiş ayrıcaa
canım burda dün bir arkadaş yazmıştı annemin oyaları dantelleri var onları evde yıkarım kıyafetlerim zaten evde yıkar ütüler hurçlaırm yada kendi evimde yaparım ev hazır diye ama beyaz eşyalar düğüne yakın gelebilir neyse
mutfak için olanları yıkamam gibi geliyor, nevresimlerin hepsini yıkamam kullanmak isteklerimi yıkar ütüleriz , bide gelin setim var gelin setimi yıkasammı diyorum daha ynri aldım kutusunda duruyor
mutfak eşyalarını herhalde yaşayacağımız evde yıkarım diyorum bilmiyorum annem ne der acaba
Aynen bende şöle en platformundan giymem gerek bizimde boy farkımız uçurum mübarek
Bide bn nişanda 2 ayakkabı almıştım birisi topuklu biriside az topuklu yine düğündede öyle yapacağım
İlk çıkış dans,pasta kesimi ve takı merasiminde topuklu ile durdum.Takı merasiminde ayak dikilmekten pert oldum ztn gelin odasına kendimi zor attım sonrasında pistten inmediğim için az topukluyu giydim
günaydııınnnkocişle dün akşam mum ışığında yemek yedik başbaşa evimizde.. güzelce giyindim süslendim.. sohbet eşliğinde güzel müzikler eşliğinde ayyyhhh
sonra sıcak çikolata yaptım onu içtik.. çok hoş bir geceydi..
bekarlaaarr.. evliliği öneriyorum tekrar tekrar şiddetle
günaydııınnnkocişle dün akşam mum ışığında yemek yedik başbaşa evimizde.. güzelce giyindim süslendim.. sohbet eşliğinde güzel müzikler eşliğinde ayyyhhh
allah mutluluğunuzu daim etsin canımdarısı biz evleneceklere
sende bakmaya başla gerçi gelinliğin hazır oda ayrı :)))))))))gelinliğin evdmei dila
Evt cnm haklısın valla fazlada yayılmadan bu işide hayırlısı ile bir yola koymak gerek
Ben şahsen nişanda bile istediğim gibi olcakmı,yetişcekmi diye bile çok strest yapmıştım.
Düğünde daha strestli olurum tahmin ediyorum.Bide ev olayıda bizi oyalıcak o yüzden zaman varken rahat rahat yoluna koymak istiyorum herşeyi
Valla etrafımda nasıl yetişcek az zaman var diyenleri duydukça bn strest oluyorum giz
Dün çeyizlerin bir kısmını çıkardık ne var ne yok bakmak için ve teyzem annanem siz yıkayın bunları artık ne bekliyorsunuz anca halledersiniz çok zaman alıyor oyalıyor fln dediler.
Yakında kolları sıvayıp girişcez bakalım işlere
Bu arada biz mutfak eşyalarını bizim evde yıkama kararı aldık evime temizce götürüp yerleştiricem.
Bilmiyorum sizler öylemi yapcaksınız.
Ben evlilik fuarına gitmek istiyorum zamanımız olursa tabi nişanlımda yan çizmezse
Aynen bende şöle en platformundan giymem gerek bizimde boy farkımız uçurum mübarek
Bide bn nişanda 2 ayakkabı almıştım birisi topuklu biriside az topuklu yine düğündede öyle yapacağım
İlk çıkış dans,pasta kesimi ve takı merasiminde topuklu ile durdum.Takı merasiminde ayak dikilmekten pert oldum ztn gelin odasına kendimi zor attım sonrasında pistten inmediğim için az topukluyu giydim
yok gizz şubat başında provam var daha
ama mayısa ertelendi düğün dicem
alcam gelinliği ama mayıs başında bi prova daha isticemm
orda bıraksam başka birine giydirebilirler die korkuyorumm :26::26:
ev benide korkutuyo vallahi ayşenur yaa
ne ara tutulup yerleştirilcek bilmiyorumm
ben 1 ay önceden mi gidicem çalışmaya başlicam orda bilmiyorumm :44::44:
mutfak eşyaları hariç hepsini evde yıkayıp hurçlayıp götürcem ben canımm
mutfak eşyaları orda açılcak çünkü kutularından çıkarmak riskli geliyo bana izmire götürürken
romantik pepeler siziii
canım nişan ayakkabım nine west indi hiç rahatsız olmadım
bi kaç ayakkabısı daha var bende onun
muhtemelen düğün ayakkabımıda ordan tercih etcem
baya yüksek olmasına rağmen gık demedimm
yok gizz şubat başında provam var daha
ama mayısa ertelendi düğün dicem
alcam gelinliği ama mayıs başında bi prova daha isticemm
orda bıraksam başka birine giydirebilirler die korkuyorumm :26::26:
ev benide korkutuyo vallahi ayşenur yaa
ne ara tutulup yerleştirilcek bilmiyorumm
ben 1 ay önceden mi gidicem çalışmaya başlicam orda bilmiyorumm :44::44:
mutfak eşyaları hariç hepsini evde yıkayıp hurçlayıp götürcem ben canımm
mutfak eşyaları orda açılcak çünkü kutularından çıkarmak riskli geliyo bana izmire götürürken
romantik pepeler siziii
canım nişan ayakkabım nine west indi hiç rahatsız olmadım
bi kaç ayakkabısı daha var bende onun
muhtemelen düğün ayakkabımıda ordan tercih etcem
baya yüksek olmasına rağmen gık demedimm
aynen bende de durum aynı 20 cm var aramızda yavrusu gibi kalıyom yanındayaptırdığım ayakkabı 13 cm fotoğraf çekiminde ve ilk dansta onu kullanırım mutlaka eğer rahatsız olursam diye yanıma da az topuklu bişi alırım ne olur ne olmaz pertimiz çıkar büyük ihtimalle
canım burda dün bir arkadaş yazmıştı annemin oyaları dantelleri var onları evde yıkarım kıyafetlerim zaten evde yıkar ütüler hurçlaırm yada kendi evimde yaparım ev hazır diye ama beyaz eşyalar düğüne yakın gelebilir neyse
mutfak için olanları yıkamam gibi geliyor, nevresimlerin hepsini yıkamam kullanmak isteklerimi yıkar ütüleriz , bide gelin setim var gelin setimi yıkasammı diyorum daha ynri aldım kutusunda duruyor
mutfak eşyalarını herhalde yaşayacağımız evde yıkarım diyorum bilmiyorum annem ne der acaba
çok teşekkür ederim cnm..
6 ay önce bende sizler gibiydim endişelerim heyecanlarım had safhadaydı ama yaşamadan tadı tuzu bilinmiyor.. dilerim hepinizin yuvası bal kavanozu modunda olur
diloşum ben topuklu ayakkbı pek giymiyorum bide nişanlımla boylarmız hemen hemen yanı o yüzden böyle birşey tercih etmem lazım nişanlımda hiç gezip yorulmayalım al ubnu diyor bu çok sade ben böyle birşey istiyorum belki yine bakarım biryerlere
aysenur yetişir canım merak etme yetişebilen yetişir sen çok gerekli olanları halletmeye bak canım
istanbullu kızçeler evlilik fusrına gidecekmisiniz bakalım
kızlar merhaba. nişanım mayıs ayında olacak.sizde şimdiden nişanlık bakmaaya başlıyımmı? düğün için gelınlık nekdr zamn once bakılıyor. tecrubelı arkadaşlardan yardım beklıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?