'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydııınnn kocişle dün akşam mum ışığında yemek yedik başbaşa evimizde.. güzelce giyindim süslendim.. sohbet eşliğinde güzel müzikler eşliğinde ayyyhhh

sonra sıcak çikolata yaptım onu içtik.. çok hoş bir geceydi..

bekarlaaarr.. evliliği öneriyorum tekrar tekrar şiddetle

hayırlı olsunn canımm güle güle giyy

benimde ekstra topuklu almam gerek gizzz
malum boy farkımız azıcıktan fazlaaa
*
ama başka alternatifin yoksa bunu alabilirsin güzelmiş ayrıcaa

Aynen bende şöle en platformundan giymem gerek bizimde boy farkımız uçurum mübarek
Bide bn nişanda 2 ayakkabı almıştım birisi topuklu biriside az topuklu yine düğündede öyle yapacağım
İlk çıkış dans,pasta kesimi ve takı merasiminde topuklu ile durdum.Takı merasiminde ayak dikilmekten pert oldum ztn gelin odasına kendimi zor attım sonrasında pistten inmediğim için az topukluyu giydim

canım benim galiba o arkadaş beyaz eşyalarımız evimize geldi bile aldığımız zaman getirdiler ama kurdurmadık öylece kutularda bekliyolar.mutfağımızda tadilat olacak bitince nisan sonu gibi kurdururuz diye düşünüyorum :13:

aynen bende de durum aynı 20 cm var aramızda yavrusu gibi kalıyom yanında yaptırdığım ayakkabı 13 cm fotoğraf çekiminde ve ilk dansta onu kullanırım mutlaka eğer rahatsız olursam diye yanıma da az topuklu bişi alırım ne olur ne olmaz pertimiz çıkar büyük ihtimalle

allah mutluluğunuzu daim etsin canım darısı biz evleneceklere

çok teşekkür ederim cnm..
6 ay önce bende sizler gibiydim endişelerim heyecanlarım had safhadaydı ama yaşamadan tadı tuzu bilinmiyor.. dilerim hepinizin yuvası bal kavanozu modunda olur

sende bakmaya başla gerçi gelinliğin hazır oda ayrı :)))))))))gelinliğin evdmei dila

yok gizz şubat başında provam var daha
ama mayısa ertelendi düğün dicem
alcam gelinliği ama mayıs başında bi prova daha isticemm
orda bıraksam başka birine giydirebilirler die korkuyorumm :26::26:

ev benide korkutuyo vallahi ayşenur yaa
ne ara tutulup yerleştirilcek bilmiyorumm
ben 1 ay önceden mi gidicem çalışmaya başlicam orda bilmiyorumm :44::44:

mutfak eşyaları hariç hepsini evde yıkayıp hurçlayıp götürcem ben canımm
mutfak eşyaları orda açılcak çünkü kutularından çıkarmak riskli geliyo bana izmire götürürken

romantik pepeler siziii

canım nişan ayakkabım nine west indi hiç rahatsız olmadım
bi kaç ayakkabısı daha var bende onun
muhtemelen düğün ayakkabımıda ordan tercih etcem
baya yüksek olmasına rağmen gık demedimm

dilaaammm

kopardın beni.. eşimi arayıp romantik pepe dedim o da bana aşık teletubbies dedi

dilaaammm

kopardın beni.. eşimi arayıp romantik pepe dedim o da bana aşık teletubbies dedi

Bizimde 28 cm var hahah
Ben 1.60 nişanlık 1.88
Benimde nişanda 13 cmdi ayakkım ama öyle bile boy farkı vardı tabi yine daha iyi durmuştu.
Aslında ayakkabılarım rahattı ama takıda sabit durunca insan normal gezinmekten daha beter oluyor

Valla kendi evine gitmeden yıkayanlar daha kolaylık oluyor diyor hemen temiz temiz yerleştiriyorsun.
Gelin setini kullancağınız için yıkayın istersen.
Ne kadar kutuluda olsa nasıl şekilde o kutuya kondu kimlerin elinden geçti bilmiyoruz
Ben sadece battaniye ve yorganları yıkamayı düşünmüyorum çnkü mayıs ayında onları kullacak halimiz yok ama annemin işi belli olmaz son dakika belki onda bile fikir değiştiririz.

çok teşekkür ederim cnm..
6 ay önce bende sizler gibiydim endişelerim heyecanlarım had safhadaydı ama yaşamadan tadı tuzu bilinmiyor.. dilerim hepinizin yuvası bal kavanozu modunda olur

endişeden çok heyecanlıyım baya biran önce zaman geçsin istiyorum.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm
Romantik yemekler bnmde planlarım arasında

kızlar merhaba. nişanım mayıs ayında olacak.sizde şimdiden nişanlık bakmaaya başlıyımmı? düğün için gelınlık nekdr zamn once bakılıyor. tecrubelı arkadaşlardan yardım beklıyorummm

Sevgili gelinler Ankara da dış mekan çekimi hem kaliteli hem de hesaplı olsun diyenler benimle iletişime geçebilirsiniz.Allah işlerinize kolaylık versin ve tercihlerinin mutluluk getirsin inşallah :)

ben pazar günü gidicem canım aldım davetiye yi

Smdiden fikir edinebilirsin eger aklinda bi model yoksaa :)
Gelinligide biz gibi aceleciysen 5 ay onceden al :) ya da 2 ay onceden alabilirsinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…