'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlı olsunn canımm güle güle giyy

benimde ekstra topuklu almam gerek gizzz
malum boy farkımız azıcıktan fazlaaa
*
ama başka alternatifin yoksa bunu alabilirsin güzelmiş ayrıcaa

sende bakmaya başla gerçi gelinliğin hazır oda ayrı :)))))))))gelinliğin evdmei dila

harme canım hayırlı olsun bende o dediğin tarzda yaptıracaktım ama vazgeçtim öyle yaptırmaktan

*

sende bakmaya başla gerçi gelinliğin hazır oda ayrı :)))))))))gelinliğin evdmei dila

harme canım hayırlı olsun bende o dediğin tarzda yaptıracaktım ama vazgeçtim öyle yaptırmaktan

*

günaydın herkeseee

biz nikah için belediyeye başvuru yaptık , 4 ay kala gidip evrakları teslim edicekmişiz

salonda nikah kıyılacak bizim hep o şekilde istiyordum şükür ki gölüme göre olacak

günaydın herkeseee

biz nikah için belediyeye başvuru yaptık , 4 ay kala gidip evrakları teslim edicekmişiz

salonda nikah kıyılacak bizim hep o şekilde istiyordum şükür ki gölüme göre olacak

günaydın herkeseee

bizimde raporumuz yaırn çıkıyor inşallah bizde pazartesi salı daireye başvurcaz bizim düğün salonunda olacak haydi hayırlı olsun

siz düğün mü yapacaktınız ayçacım nasıl olcak sizin nereyi tuttunuz yada

günaydın herkeseee

bizimde raporumuz yaırn çıkıyor inşallah bizde pazartesi salı daireye başvurcaz bizim düğün salonunda olacak haydi hayırlı olsun

günaydın herkeseee

hayırlı olsun tatlım

evet canım düğün yapıcaz, nikah da düğünde olacak, beykoz da canım.

daha var canımm acele etme ama yayılma da çokk
bi bakarsın ticker ın 1 ay

Evt cnm haklısın valla fazlada yayılmadan bu işide hayırlısı ile bir yola koymak gerek
Ben şahsen nişanda bile istediğim gibi olcakmı,yetişcekmi diye bile çok strest yapmıştım.
Düğünde daha strestli olurum tahmin ediyorum.Bide ev olayıda bizi oyalıcak o yüzden zaman varken rahat rahat yoluna koymak istiyorum herşeyi

Son düzenleyen: Moderatör:
aysenur yetişir canım merak etme yetişebilen yetişir sen çok gerekli olanları halletmeye bak canım

istanbullu kızçeler evlilik fusrına gidecekmisiniz bakalım

Valla etrafımda nasıl yetişcek az zaman var diyenleri duydukça bn strest oluyorum giz
Dün çeyizlerin bir kısmını çıkardık ne var ne yok bakmak için ve teyzem annanem siz yıkayın bunları artık ne bekliyorsunuz anca halledersiniz çok zaman alıyor oyalıyor fln dediler.
Yakında kolları sıvayıp girişcez bakalım işlere
Bu arada biz mutfak eşyalarını bizim evde yıkama kararı aldık evime temizce götürüp yerleştiricem.
Bilmiyorum sizler öylemi yapcaksınız.

Ben evlilik fuarına gitmek istiyorum zamanımız olursa tabi nişanlımda yan çizmezse

canım burda dün bir arkadaş yazmıştı annemin oyaları dantelleri var onları evde yıkarım kıyafetlerim zaten evde yıkar ütüler hurçlaırm yada kendi evimde yaparım ev hazır diye ama beyaz eşyalar düğüne yakın gelebilir neyse

mutfak için olanları yıkamam gibi geliyor, nevresimlerin hepsini yıkamam kullanmak isteklerimi yıkar ütüleriz , bide gelin setim var gelin setimi yıkasammı diyorum daha ynri aldım kutusunda duruyor

mutfak eşyalarını herhalde yaşayacağımız evde yıkarım diyorum bilmiyorum annem ne der acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…