'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2 ay önceden de nişanlığına bakmaya başlıyabilirisn canım.

Nişanlık için minimum 2 ay lazım cnm ama 3 ay olursa daha iyi olur.
Bnm gibi hazır istediğini bulamayıp diktirirsen ancak yetiyor zaman.
Nişanlık içinde bnm 4 provam olmuştu.O yüzden sen önümüzdeki ay başla derim:
9:

:) evet en az bizim kaldı telaş oluyorum, şubat tatiline bıraktık ev baktıktan sonra alırız diyoruz eşyaları, siz ne aşamadasınız?

Bizde aynen öyle canım.
Şubat ayı gibi bakarız eşyalara.
Bizim oturacağımız evde tadilat var şuanda.
İnşallah herşey çok güzel olur bizler için.
Rahatça atlatalım bu süreci.
Sakin olmamız önemli.

biz nerede otursak karar veremedik işyerlerimiz farklı kayınvalidede yakınlarda olalım istiyor:)
herşey hallolur, sonu çook güzel olacak inşallahh

biz nerede otursak karar veremedik işyerlerimiz farklı kayınvalidede yakınlarda olalım istiyor:)
herşey hallolur, sonu çook güzel olacak inşallahh

İnşallah güzel olacak canım.
güzel düşünürsek herşey güzel olur Allah'ın izni ile.

merhaba canım :) senin hangi hazırlıkların tamam

çeyiz işlemlerim az kaldı.
Düğün yerim tutuldu.
Yarın da kısmetse gelinlik bakmaya başlıycam.
Ayrıca evimiz tadilatta şuan.
Ama düğün stresine girmeye başladım gibi hissediyorum ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Sen ne durumdasın canım?

kızlar merhaba ben de geldim. benimki tam belli değil ya 2014 ekim ayında yada 2015 haziran gibi olacak. herşey eylülde belli olacak ama olsun ben de 2014 gelini sayılırım :)

canım sanki ortada bişey yokmuş gibi geliyor bana bazen -_- düğün davetiyesi yapmaya daldım :))

Benim işte mutfak eşyasıydı nevresimdi vs o tarz şeylerim hazır gibi az eksiğim var alıyorum gördükçe :) zaten çok eşya kıvır zıvır almıycam sadce kullandıklarımı ve kullanacaklarımı alıyorum
düğün yerim tutuldu
balayını alacağız bir iki haftaya
evimiz kira olacağı için eşya falan almadık kredi çekip halletcez ama beğendim hepsini hazır
gelinliğim hazır

şöyle bi şey var eşyaları da salon takımı ayrı koltuk takımı ayrı falan almycam nedeni ise nişanlımın şark görevi var o bitince kendi evimizi almış oluruz yaşayacağımzı yere göre Allah kısmet ederse o zaman düşünüyorum şu an pahalı eşyalar falan almak istemiyorum.

birde soruşturma olacak onun için evrak hazırlıycam bu hafta sonra 2 ay içinde çıkıyor o ordan da nikah için başvuru

stres bende de var bu ara saldım kendimi sanki birde arada benimkine sarıyorum sen hiç acele etmiyorsn hep hallederiz diyorsun diye :)) çok sakin ve yatıştırıcı iyi ki :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben de geldim. benimki tam belli değil ya 2014 ekim ayında yada 2015 haziran gibi olacak. herşey eylülde belli olacak ama olsun ben de 2014 gelini sayılırım :)

hoşgeldin cicim :) hayırlısı olsun inş. bende bazen ekimmi olsun diyordum mayıs da nişan düşünürken mayısda evleniyorum :)

Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ben de sardım bu gece nişanlıma.
İşte yetişçek mi ben yoruldum sen ele al işleri dedim.
O da beni sakinleştirmeye çalıştı.
Senin dediğin gibi acele etmiyorsun falan filan dedim. :)
Sonra sakinleştim işte. Ayy aman rahat olcam ben artık.
hERŞEY OLCAĞına varır nasıl olsa :)

aynen valla bende öyle yapıyorum :) gecen gün dedim işleri sana bıraksan acaba nasıl olur ya bana kalsa herşeyi bi günde yapar kurtuluruz işte ne olcak falan dedi rahat herif ya :) bizim beyin farklı çalışıyor ya bazen bişeyi anlamıyor falan kızıyorum bak bana kızma cunku sizinle bizim beynimiz aynı değil biz bşey odaklanırız onda kalırız siz bir sürü şeyi aynı anda düşünebiliyorsunuz dedi :) çok haklı bazen sohbet ederkn bile aklımdan kırk şey geçiyor hepsini sayıyorum hallederiz diynce hiç umrunda değil istemiyormsn yoksa falan diye mızmızlanıyorum ay gözümn önüne geldi saçmalama aşkm diye sarılıp opuo bı gecıo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…